sie czlowiek jaszczur obudzilLouCyphre pisze:
Niedowład to Ty masz na drugie![]()
CHLEJADY 2009
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: CHLEJADY 2009
To ja sie cichaczem tez wkrecam na liste... Szkoda byloby przegapic taka Impreze. 
Przelew poszedl.
Przelew poszedl.
To jak się zmieszczę, to będę 
.
"Z pszczołami nigdy nic nie wiadomo!"
K. Puchatek, wiek XX
.

barbie pisze:Arti go wdrożyKruszyn pisze:WRC fan pisze: To wezmę słoiki![]()
Chyba nie zakumałeś z tym słoikiem![]()
W sensie wytłumaczy
To już chyba kumam o co cho
ukiman! pisze:To jak się zmieszczę, to będę
No Uki, jakoś cię upchniemy, myśle że ktoś forkiem będzie to w ostateczności rozlożymy fotele
niuniek, ja się mogę wyspać nawet w Imprezie :) W końcu po to mam fotele z estijaja 
.
K. Puchatek, wiek XX
.

Tylko, błagam nie odpalaj Blitz'a pod moim oknem z ranaukiman! pisze:niuniek, ja się mogę wyspać nawet w Imprezie :) W końcu po to mam fotele z estijaja
Pan Spokojny się odezwał - zapomniał jak katował w niebieskim wydech pod moim oknem na Kormoranieniuniek pisze:Tylko, błagam nie odpalaj Blitz'a pod moim oknem z ranaukiman! pisze:niuniek, ja się mogę wyspać nawet w Imprezie :) W końcu po to mam fotele z estijajaBo inaczej
michal pisze:Pan Spokojny się odezwał - zapomniał jak katował w niebieskim wydech pod moim oknem na Kormoranieniuniek pisze:Tylko, błagam nie odpalaj Blitz'a pod moim oknem z ranaukiman! pisze:niuniek, ja się mogę wyspać nawet w Imprezie :) W końcu po to mam fotele z estijajaBo inaczej
...Zagwarantowany parking na ok. 50 samochodów - 200m od noclegu.....i kałasz pod poduszką jak ktoś spróbuje zakłócić sen
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Ja sobie wypraszam. To był Bart. Więc jeśli jakieś ale to do niego.michal pisze:Pan Spokojny się odezwał - zapomniał jak katował w niebieskim wydech pod moim oknem na Kormoranieniuniek pisze:Tylko, błagam nie odpalaj Blitz'a pod moim oknem z ranaukiman! pisze:niuniek, ja się mogę wyspać nawet w Imprezie :) W końcu po to mam fotele z estijajaBo inaczej
Mało, że awanturnik to jeszcze schizofrenikniuniek pisze:Ja sobie wypraszam. To był Bart. Więc jeśli jakieś ale to do niego.michal pisze:Pan Spokojny się odezwał - zapomniał jak katował w niebieskim wydech pod moim oknem na Kormoranieniuniek pisze: Tylko, błagam nie odpalaj Blitz'a pod moim oknem z ranaBo inaczej
![]()
- Kwiat Paproci
- 2 gwiazdki
- Auto: Golf III
- Polubił: 7 razy
- Polubione posty: 7 razy
Pytanie organizacyjne - będziemy tylko "chlejadować", czy oglądanie rajdu - dla chętnych
- też jest przewidziane ?
.
K. Puchatek, wiek XX
.

niuniek, obiecuję nie używać wydechu pod Twoim nosem ...
no, może raz czy dwa razy tylko ...
Jakby co wiem, że i tak mnie dogonisz i złapiesz 
.
K. Puchatek, wiek XX
.

No to najważniejsze, że sprawa została wyjaśnionamichal pisze:
Mało, że awanturnik to jeszcze schizofrenik
No ja to napewno na odcinki pojadeukiman! pisze:Pytanie organizacyjne - będziemy tylko "chlejadować", czy oglądanie rajdu - dla chętnych- też jest przewidziane ?
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Oczywiście że oglądamy rajd!niuniek pisze:No ja to napewno na odcinki pojadeukiman! pisze:Pytanie organizacyjne - będziemy tylko "chlejadować", czy oglądanie rajdu - dla chętnych- też jest przewidziane ?
ukiman! pisze: Pytanie organizacyjne - będziemy tylko "chlejadować", czy oglądanie rajdu - dla chętnych- też jest przewidziane ?
Co to za pytanie
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Tak, naturalnie, będziemy oglądać rajd. Jak się zaopatrzymy stosownie wcześniej w magnetowidy i inne tego typu urządzenia. No, jeszcze je trzeba zaprogramować uprzednio - to dość ważne, wbrew pozorom 
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Niestety, Elmot przez Srebrną Górę nie idzie. Trzeba się ruszyć.FUX pisze:Z tarasu?jarmaj pisze: Oczywiście że oglądamy rajd!
Czyżbyś nie słyszał jeszcze o mojej legendarnej wrecz skuteczności (upierdliwości?devlin pisze:Tak, naturalnie, będziemy oglądać rajd. Jak się zaopatrzymy stosownie wcześniej w magnetowidy i inne tego typu urządzenia. No, jeszcze je trzeba zaprogramować uprzednio - to dość ważne, wbrew pozorom
Nie, nic takiego do mnie nie dotarło. Czyli należy się stosownie uzbroić na tę okoliczność?jarmaj pisze: Czyżbyś jeszcze nie słyszał jeszcze o mojej legendarnej wrecz skuteczności (upierdliwości?) w budzeniu na poranne oesy?
http://wwojnar.com/
Jak koło 6-ej trza ruszyć d. , to mogę z Tobą się zabrać...jarmaj pisze: w budzeniu na poranne oesy?
Dolce far niente 
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
To nic nie da. Jesteś bez szans.devlin pisze:Czyli należy się stosownie uzbroić na tę okoliczność?