PS panklex nick jakoś tak znajomo brzmi
Powitanie
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Re: Powitanie
panklex, nikt nie mówi, że jest stare, ale ktoś, że nowe i owszem.
Chociaż biorąc pod uwagę użytkowników i ich staż na jakimkolwiek forum subaru inne polskie fora mogą tylko pozazdrościć obecnej tu załogi.
Chociaż biorąc pod uwagę użytkowników i ich staż na jakimkolwiek forum subaru inne polskie fora mogą tylko pozazdrościć obecnej tu załogi.
Posypałam sobie trochę popiołu na głowę i wstapiłam, jak mnie stare wygi pouczyły, żeby się przywitać.
No więc witam i informuję, że na razie niczym nie jeżdżę bo się boję, a dlaczego, to już moja słodka tajemnica.
Pozdrwiam serdecznie.
No więc witam i informuję, że na razie niczym nie jeżdżę bo się boję, a dlaczego, to już moja słodka tajemnica.
Pozdrwiam serdecznie.
dzień bez śmiechu uważam za stracony!
Wasz stary wiarus w spódnicy
Witamy! Bawcie się dobrze 
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Dzieki, dzięki i nawzajem;)
PS. tylko do Doxy: Twoją cudną maksymę znam od dawna i nawet stosuję w praktyce!
PS. tylko do Doxy: Twoją cudną maksymę znam od dawna i nawet stosuję w praktyce!
Cześć Fido, dzieki za pozdro, nic nie kumam, chyba mam za małe IQ dzisiaj, czy coś!
Witam.
Jestem nowy w gronie SUBARU FORUM, jako świeży posiadacz Imprezy WRX kombii MY07, chciałbym się serdecznie przywitać. Na w/w auto przesiadłem się z Laguny II GT, do tej pory żyłem w błogiej nieświadomości nt. znaczenia słowa turbo benzyna :)
Pozdrawiam
cArLoS Łódź
Jestem nowy w gronie SUBARU FORUM, jako świeży posiadacz Imprezy WRX kombii MY07, chciałbym się serdecznie przywitać. Na w/w auto przesiadłem się z Laguny II GT, do tej pory żyłem w błogiej nieświadomości nt. znaczenia słowa turbo benzyna :)
Pozdrawiam
cArLoS Łódź
projekt "Huragan" Carlos - 440/585

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
cArLoS pisze: do tej pory żyłem w błogiej nieświadomości nt. znaczenia słowa turbo benzyna
odmówisz 4 subarowe zdrowaśki i będzie Ci wybaczone
dawid pisze: Dzień dobry! :)
Witamy ciemną stronę mocy
Konto usunięte pisze: odmówisz 4 subarowe zdrowaśki i będzie Ci wybaczone![]()
Oj, myślę że aby zasłużyć na wybaczenie, to jeszcze potrzeba spożyć kilka mentosów
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
cArLoS, coś Ci capslock przerywa. Chyba masz jakieś nieszczelności w układzie turbo, a może przepływa?

So What!, który to ten?
So What!, który to ten?
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
So What!, "łÓdŹ" to nick?
Nadal na pytanie mi nie odpowiedziałeś, potworze bagienny, Ty.
Nadal na pytanie mi nie odpowiedziałeś, potworze bagienny, Ty.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 254 razy
- Polubione posty: 533 razy
EterycznyŻołądź, jakiś Ty przewrażliwiony. Jak Ci NMiCzG (Niezmiernie Miła i Czeźwa Gromada) sugerowała żebyś się napił to sobie poszedłeś. 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae