Rajdy 2008

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 245 razy
Polubione posty: 526 razy

Post 5 lut 2008, o 01:04

WRC fan pisze:Jak Gigi Galli :shock: :evilgrin:
Lepiej ! ;-) Generalnie grubo...

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

hogi
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Kona Stinky
Polubił: 0
Polubione posty: 1 raz

Post 5 lut 2008, o 01:08

Zubi, dzięki. Super! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl

Vert
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Polubione posty: 0

Post 5 lut 2008, o 09:56

Puchar swifta: 130 000 za eNke to sporo
panda-20 000pln za 1 rajd - chore.

co do Steca.

mieszkalem z nim w jednym hotelu.i...Stec byl w tym hotelu juz 10 dni przed rajdem.non stop w nocy upalal odcinki rajdu.w czasie upalania zdachowal STI nastepnie treningowe EVO.2 x bylem swiadkiem jak policja pytala miedzy innymi mnie czy znam pana steca i czy nie wiem gdzie jest.

Mowienie w zwiazku z tym ze jest gosciem...sory,jest oszustem do potegi.a to ze sie chwali ze to jego zyciowka...poprostu zakrawa o kpine.jestem w zlobku rajdowym ale jak wchodze w to coraz glebiej to zygac sie chce...nie mowiac o tym ze jest nadetym balwanem.ble

gwarnatuje wam ze kazdy z was kiedy by upalal 1000 razy dany odcinek tez pojechal by zajebiscie...
sprawdzilem na wlasnej skorze w czasie testow ...
to ja. wasz Rysiek Ochucki

samochodzik
1 gwiazdka

Post 5 lut 2008, o 10:06

no i mamy obraz polskiego zaścianka :evilgrin:

Zubi
3 gwiazdki

Post 5 lut 2008, o 10:07

Vert, prawie wszyscy upalają, jedni więcej inni mniej, ci którzy się boją wysyłają kogoś znajomego z kamerą i wkuwają trasę na pamięć z monitora. To fakt, tym razem Stecu przesadził, z tego co słyszałem dłużej tam siedział.
Amatorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści Titanica...

Vert
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 5 lut 2008, o 10:15

Zubi pisze:Vert, prawie wszyscy upalają, jedni więcej inni mniej, ci którzy się boją wysyłają kogoś znajomego z kamerą i wkuwają trasę na pamięć z monitora. To fakt, tym razem Stecu przesadził, z tego co słyszałem dłużej tam siedział.
Zubi.bufier jakos nie siedzial tygodniami i nie upalal odcinkow z tego co mi wiadomo. co innego testy.ok mozna siedziec w gorach i sie uczycc.ale jak stecu znikal o 10 wieczorem i pojawial sie kolo 2 nad ranem to poprostu wstyd.to sa rajdy ? dla mnie to kupa gowna ktora nie ma nic wspolnego z rywalizacja SPORTOWA.bardzo zaluje ze nikt go nie obfotografowal jak upalal.

maly
1 gwiazdka

Post 5 lut 2008, o 10:16

Vert, popatrz na rej. jego "PARYS" i wszystko jasne :)
Zubi pisze:To fakt, tym razem Stecu przesadził
za kazdym razem przesadzaja !!! tylko zobaczcie jaki on ma klan rodzinny!!! moze wszystko !!!! ale na krakowskim sie poparzy:) :mrgreen: :mrgreen:
maly vel. stanley http://www.baukom.pl

Vert
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 5 lut 2008, o 10:19

mały pisze:Vert, popatrz na rej. jego "PARYS" i wszystko jasne :)
Zubi pisze:To fakt, tym razem Stecu przesadził
za kazdym razem przesadzaja !!! tylko zobaczcie jaki on ma klan rodzinny!!! moze wszystko !!!! ale na krakowskim sie poparzy:) :mrgreen: :mrgreen:

oby.PZM nic z tym nie robi bo jak by sie za to wzieli to podejrzewam ze w RSMP jezdzilo by z 5 aut i kaski by nie bylo na audi A8 dla wladz PZM

maly
1 gwiazdka

Post 5 lut 2008, o 10:21

Vert pisze:audi A8 dla wladz PZM
ano masz racje :) ale ja czasmi mam taka nadzieje :)
Vert pisze:jezdzilo by z 5 aut
zerowki i kto jeszcze :-P ;-)
maly vel. stanley http://www.baukom.pl

Zubi
3 gwiazdki

Post 5 lut 2008, o 10:23

No właśnie Vert, niestety na naszym podwórku rajdy są jakie są, a władze jeszcze lepsze.
Amatorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści Titanica...

samochodzik
1 gwiazdka

Post 5 lut 2008, o 10:30

mnie rozwala jedna rzecz wyrzucili z kalendarza dobrze zorganizowany rajd Lotos (bo przeciez sponsorem RSMP jest orlen) a pozostawili żenujący rajd Subaru (bo przeciez nowe wladze w osobie Gorskiego sa delikatnie zwiazane z tą marka)

...ale w sumie rozmawiajac na te tematy otwieramy otwarte drzwi :-?

Vert
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 5 lut 2008, o 10:38

tak mysle ze nic nie zwojujemy.bomba atomowa jak by towarzych rozpedzila bylo by na czym budowac nowe wladze.a tak stare komuchy siedza tam i sa nie do ruszenia.w klubach jest to samo.panstwo w panstwie... :-(

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 5 lut 2008, o 10:52

Vert, a znasz związki sportowe w których byłoby inaczej?
Taki Rysio Ochucki jest praktycznie w każdym klubie. O ile nie wkłada w działalność własnej kasy, to jest jak jest.
czarne jest piękne...

pablonas
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
Polubił: 1 raz

Post 5 lut 2008, o 12:11

Vert pisze:tak mysle ze nic nie zwojujemy.bomba atomowa jak by towarzych rozpedzila bylo by na czym budowac nowe wladze.a tak stare komuchy siedza tam i sa nie do ruszenia.w klubach jest to samo.panstwo w panstwie... :-(
Amen.
Pozostaje przeczekać ten beton. Oby tylko dzisiejsza organizacyjna młodzież nie przejęła złych nawyków. Na szczęście wszyscy młodzi działacze (bez wyjątku!) jakich znam pozwalają patrzeć z optymizmem w przyszłość.

Najbardziej mnie jednak wkur** jedna rzecz. Blokada przez PZM imprez robionych "poza" związkiem. -> start w Kamionkach = utrata licencji. No to jest już dla mnie maksymalne ********stwo! Beton jednak wie, że jeśli pozwoli na rozwój takich imprez to za jakiś czas w rajdach pod patronatem PZM NIKT nie będzie jeździł. A rajdowego przedszkola nie ma. 99% polskich zawodników to (przy całym szacunku dla nich) hobbyści których stać na starty, a młodzież(bez względu na wiek) która chce i umie, jeździ dookoła słupków i po 3 latach odwiesza kask na kołek bo nie ma gdzie zrobić następnego kroku. Na PPZM brak kasy, KJSy się znudziły. Błędne koło. Dlaczego nie urodziłem się w Finlandii?

Aż mi się ciśnienie podniosło.

P.S.
Verciu 100 lat 100 lat!

Vert
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 5 lut 2008, o 12:16

no wiesz pablo.pzm wycwaniakowal i zrobil 3 lige...tyle ze i tak musisz wydac na klatke,pasy,kombinezon.wiec jak oszczednosc,ze bez homologacji...smiechu warte.

pablonas
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
Polubił: 1 raz

Post 5 lut 2008, o 12:21

Vert pisze:no wiesz pablo.pzm wycwaniakowal i zrobil 3 lige...tyle ze i tak musisz wydac na klatke,pasy,kombinezon.wiec jak oszczednosc,ze bez homologacji...smiechu warte.
Ta wiem o tym. Auto szykujesz za taką samą kasę co na PPZM a jeździsz dwa razy mniej. Podziękuję :evil:

A najlepsze, że o tej sławetnej 3 lidze to słyszałem już jak zaczynałem przygodę z KJSami w 3 klasie LO a było to hmm 7 albo 8 lat temu. Szybko się uwinęli :mrgreen:

Vert
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 5 lut 2008, o 12:25

pablonas pisze:
Vert pisze:no wiesz pablo.pzm wycwaniakowal i zrobil 3 lige...tyle ze i tak musisz wydac na klatke,pasy,kombinezon.wiec jak oszczednosc,ze bez homologacji...smiechu warte.
Ta wiem o tym. Auto szykujesz za taką samą kasę co na PPZM a jeździsz dwa razy mniej. Podziękuję :evil:

A najlepsze, że o tej sławetnej 3 lidze to słyszałem już jak zaczynałem przygodę z KJSami w 3 klasie LO a było to hmm 7 albo 8 lat temu. Szybko się uwinęli :mrgreen:
no i amen :-( jaki PZM tacy zawodnicy tak swoja droga.poza niewielkimi wyjatkami...

WRC fan
Awatar użytkownika
Moderator
Polubił: 8 razy
Polubione posty: 10 razy

Post 5 lut 2008, o 13:40

Vert pisze:mieszkalem z nim w jednym hotelu.i...Stec byl w tym hotelu juz 10 dni przed rajdem.non stop w nocy upalal odcinki rajdu.w czasie upalania zdachowal STI nastepnie treningowe EVO.2 x bylem swiadkiem jak policja pytala miedzy innymi mnie czy znam pana steca i czy nie wiem gdzie jest.

Mowienie w zwiazku z tym ze jest gosciem...sory,jest oszustem do potegi.a to ze sie chwali ze to jego zyciowka...poprostu zakrawa o kpine.jestem w zlobku rajdowym ale jak wchodze w to coraz glebiej to zygac sie chce...nie mowiac o tym ze jest nadetym balwanem.ble

:evil:

ŻE-NA-DA

...tylko czekać aż Bouffier wpadnie i pozamiata jak należy.

Marko Rally
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Impreza WRC (w planach)

Post 5 lut 2008, o 16:40

mały pisze:
"C" "B" "A" ;-)
Ale jeszcze "K"

Vert
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 5 lut 2008, o 16:52

Marko Rally pisze:
mały pisze:
"C" "B" "A" ;-)
Ale jeszcze "K"
:mrgreen:

WRC fan
Awatar użytkownika
Moderator
Polubił: 8 razy
Polubione posty: 10 razy

Post 5 lut 2008, o 18:25

Przykre, że wśród kibiców jest ciche przyzwolenie na upalanie...

http://autoklub.pl/forum/viewtopic.php?p=186792#186792

:-/

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 5 lut 2008, o 21:13

Wurc!
Podziwiam ilość wolnego czasu na udzielanie sie na różnych Forach.....
Dolce far niente ;-)

Paweł_BB
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Evo VIII GT340

Post 5 lut 2008, o 22:55

WRC fan pisze:Przykre, że wśród kibiców jest ciche przyzwolenie na upalanie...

http://autoklub.pl/forum/viewtopic.php?p=186792#186792
No, porażka...

O co chodzi ze Stecem? rzeczywiście trenowali tam od jakiegoś czasu? jeśli tak to przycisnę trochę Zbyszka Gruszkę i zobaczę czy coś wygada...

mizoo
Awatar użytkownika
Administrator
Auto: U r a bus (GT)

Post 5 lut 2008, o 23:16

Szkoda, ze policja nikogo nie zlapala jeszcze na powaznie lub ktos nie podeslal fotek trenujacych na nielegalu w odpowiednie miejsce....

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 5 lut 2008, o 23:18

Tak skrótowo. Są równi, równiejsi i bardziej równi.......
:roll: :mrgreen:
Dolce far niente ;-)

ODPOWIEDZ