Zawsze się zastanawiałem jaką minę musiałby mieć policjant jakby dostał po łapach i decybelomierzu taką metrową marchewąpablonas pisze:Nic się nie będzie działo bo pomiar ma być wykonany przy stałych obrotacheddie_gt4 pisze: oj bedzie sie dzialo, jak pan wladza to wymierzy![]()
![]()
Co zamiast supersprinta?
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Co zamiast supersprinta?
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Tylko potem sam dowcipniś miałby minę nietęgąWRC fan pisze: Zawsze się zastanawiałem jaką minę musiałby mieć policjant jakby dostał po łapach i decybelomierzu taką metrową marchewą![]()
So What! pisze: Tylko potem sam dowcipniś miałby minę nietęgą![]()
Chyba mimo wszystko byłoby warto
Proszę bardzo (nawet w ludzkim języku mi sie udało znaleźć ;))WRC fan pisze: Zawsze się zastanawiałem jaką minę musiałby mieć policjant jakby dostał po łapach i decybelomierzu taką metrową marchewą![]()
http://www.spokanister.net/images_web/H ... ng-003.jpg
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Oczywiście, że jak idziesz po wszystkie konie, to może coś zabrać, ale generalnie niewiele. Byle rzadki był i raczej z tyłu (ekstremum masz w rajdówkach, gdzie kat jest na końcu wydechu). Trzeba tylko pamiętać, że im dalej, tym dłużej się nagrzewa, a wystudzony kat nie pracuje poprawnie. Stąd jeśli wąsaty chce mierzyć na wystudzonym, to należy go wyśmiać (oczywiście on wtedy użyje innych środków przemocy)...EterycznyŻołądź pisze: Dużo złego robi taki kat?
r.
skąd oni WS'kę wzięli do tego ?ky pisze:Proszę bardzo (nawet w ludzkim języku mi sie udało znaleźć ;))WRC fan pisze: Zawsze się zastanawiałem jaką minę musiałby mieć policjant jakby dostał po łapach i decybelomierzu taką metrową marchewą![]()
http://www.spokanister.net/images_web/H ... ng-003.jpg
r.
.... i malucha .....
Gdzie WSK-a? (bo Maluch występował w historyjce o zderzeniu z Baobabem ;))
r.
r.
nasz bohater siada na motocyklu WSK, a kaszlaczek jest przykładem niebezpiecznego pojazdu w tle, pewnie zasiedlony przez przysłowiowych najlepszych hydraulików w EU.
Nienienie. Ed jeździ podrasowaną seven-fifty (Honda CB750) na mieszance nitroglicerynoczegośtam z koktajlem Burn out autorstwa Joe (właściciela rzeczonego baru), a to w tle to Renault 16.

r.

r.
Cały Joe Bar zaczął się w latach 70-ych. Ale nie zaśmiecajmy już więcej tematu o Supersprintach i innych maratonach.
r.
r.
ależ ja na temat, supersprint jest delikatny jak 15stolatka
wiem co piszem
tylko nie wiem czy kat działa ....
tylko nie wiem czy kat działa ....