No co Ty!?EterycznyŻołądź pisze:vibowit pisze: miłego pobytu
Czy to sugestia, żebym sobie poszedł?![]()
Ignory działają.

No co Ty!?EterycznyŻołądź pisze:vibowit pisze: miłego pobytu
Czy to sugestia, żebym sobie poszedł?![]()
Chloru pisze: EterycznyŻołądź, jakiś Ty przewrażliwiony. Jak Ci NMiCzG (Niezmiernie Miła i Czeźwa Gromada) sugerowała żebyś się napił to sobie poszedłeś.![]()
vibowit pisze: Ignory działają.![]()
EterycznyŻołądź pisze: Bo przerażała mnie lubieżność w ich śniętych oczach.![]()
EterycznyŻołądź pisze: So What!, "łÓdŹ" to nick?
So What!, ten z forum z kropką ;)So What! pisze:Witajcie![]()
Ten Dawiddawid pisze: Chciałbym się przywitać.
Dzień dobry! :)
Czołowego członka wyłonionego z ramienia forum na czoło?EterycznyŻołądź pisze: czołowych forumowiczy
michal pisze: Elepstryczny - musisz mieć na drugie Skromność.
A na pierwsze nie masz Mantyka?EterycznyŻołądź pisze: Na drugie mam "Powaga", na trzecie, staropolskie, "Przyłóż do rany", a na czwarte... kurczę, nie mam jeszcze czwartego... może być "Skromność". Dzięki.![]()
Nie pochlebiaj sobie Wituś tak bardzoEterycznyŻołądź pisze:michal, oczywiście, że nie. Na pierwsze mam "Najgorszy", jak mogłeś pomylić?
EterycznyŻołądź pisze:cArLoS, no, no, no. Już w swoim 5 poście używasz mocnych słów i obrażasz jednego z czołowych forumowiczy przekręcając jego nick. Forumowicza, który w dodatku chciał Ci pomóc naprawić problem klawiaturowy. Tylko tak dalej...
EterycznyŻołądź pisze: michal, wiem, na Chlejadach mi mają nawet jakąś nagrodę wręczać.
Przyjedziesz mi pogratulować?