3miasto?
Re: 3miasto?
Niezmotoryzowanym stawiam piwo z okazji obrony doktoratu
.
...::nie rób tego, czego nie chcesz::...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
No to wreszcie mogę pogratulowaćapal pisze:Niezmotoryzowanym stawiam piwo z okazji obrony doktoratu![]()
![]()
.
Dziękuję
a zmotoryzowanym proponuję pomóc Tomirowi zorganizować wyjazdowego spota na Kaszubach,
jak to mówią, następną razą
a zmotoryzowanym proponuję pomóc Tomirowi zorganizować wyjazdowego spota na Kaszubach,
jak to mówią, następną razą
Pracę doktorską robiłam z lodów
familijnych
.
Temat pracy dokładnie brzmi
Wpływ czasu i temperatury przechowywania na zmiany jakości lodów familijnych,
prcę broniłam na UWM w Olsztynie.
familijnych
Temat pracy dokładnie brzmi
Wpływ czasu i temperatury przechowywania na zmiany jakości lodów familijnych,
prcę broniłam na UWM w Olsztynie.
Lody dzielą się na impulsowe, czyli kupowane na ulicy, lub w sklepie - na patyku, w rożku, lody włoskie itp. oraz familijne - kupowane w większych opakowaniach, od 0,5l do 1l i większych, zabieranych do domu.
Ja przechowywałam te lody prez rok w różnych temperaturach i badałam jak się zmieniają ich cechy (ogólnie można powiedzieć, że badałam jakość tych lodów w czasie przechowywania). Lody familijne są inaczej produkowane i producenci dają im bardzo długi okres przydatności do spożycia (czasem nawet dwuletni), ja udowodniłam, że za długi.
Ja przechowywałam te lody prez rok w różnych temperaturach i badałam jak się zmieniają ich cechy (ogólnie można powiedzieć, że badałam jakość tych lodów w czasie przechowywania). Lody familijne są inaczej produkowane i producenci dają im bardzo długi okres przydatności do spożycia (czasem nawet dwuletni), ja udowodniłam, że za długi.
kto oglądał włatców wie, że lody służą do produkcji broni biologicznej.
a piszesz poważnie o tym temacie pracy ? masakra
a piszesz poważnie o tym temacie pracy ? masakra
nie wiem, nie oglądałam, możesz coś jaśniej?deLux pisze:kto oglądał włatców wie, że lody służą do produkcji broni biologicznej.
dlaczego?deLux pisze:a piszesz poważnie o tym temacie pracy ? masakra
Wyczuwam, że nie czytaliście "Lesia" Chmielewskiej. Dla Ciebie, Agnieszko, powinna być to lektura obowiązkowaapal pisze:nie wiem, nie oglądałam, możesz coś jaśniej?deLux pisze:kto oglądał włatców wie, że lody służą do produkcji broni biologicznej.
no cóż, jak tak to w pn idę do bibliotekiBergen pisze:Wyczuwam, że nie czytaliście "Lesia" Chmielewskiej. Dla Ciebie, Agnieszko, powinna być to lektura obowiązkowa
apal pisze: deLux napisał(a):kto oglądał włatców wie, że lody służą do produkcji broni biologicznej.
nie wiem, nie oglądałam, możesz coś jaśniej?
poziom by Ci nie odpowiadał przy cytacie dosłownym.
hipoteza jest taka: skoro lody po roztopieniu i zamrożeniu nie nadają się do spożycia to są niebezpieczne, skoro są niebezpieczne to są bronią biologiczną. COOL
ja tego nie wymyśliłem
witam bractwo
Od tygodni z duma mogę powiedzieć że mam swojego wymarzonego Forka i przyznam że chętnie dowiedziałbym się czegoś więcej. Zatem jeśli można to wpisałbym się na kwietniowe spotkanko, jeśli nie macie nic przeciwko
Od tygodni z duma mogę powiedzieć że mam swojego wymarzonego Forka i przyznam że chętnie dowiedziałbym się czegoś więcej. Zatem jeśli można to wpisałbym się na kwietniowe spotkanko, jeśli nie macie nic przeciwko
Whisky moja żono...

1. Tomir
2. Brat mój
3. Apal
4. McL ?
5. Qóba
6. Młody
7. Bergen
8. deLux
9. prezes434
10. Xavier
11. Mateo
12. Cupra666
13. sophisty
14. FIREK
Hmmm robi się ciekawie , nie chce zapeszyc
2. Brat mój
3. Apal
4. McL ?
5. Qóba
6. Młody
7. Bergen
8. deLux
9. prezes434
10. Xavier
11. Mateo
12. Cupra666
13. sophisty
14. FIREK
Hmmm robi się ciekawie , nie chce zapeszyc
w takim znaczeniu oczywiście każda żywnożć mrożona jest bronią biologiczną, mięso w szczególnoścideLux pisze:apal pisze: deLux napisał(a):kto oglądał włatców wie, że lody służą do produkcji broni biologicznej.
nie wiem, nie oglądałam, możesz coś jaśniej?
poziom by Ci nie odpowiadał przy cytacie dosłownym.
hipoteza jest taka: skoro lody po roztopieniu i zamrożeniu nie nadają się do spożycia to są niebezpieczne, skoro są niebezpieczne to są bronią biologiczną. COOL![]()
ja tego nie wymyśliłem
No to faktycznie zapowiada się fajne spotkanie
Ja dopiero poznaje mozliwosci mej nowej miłosci i licze ze pomozecie poznać mi mojego Forka lepiej
Ja dopiero poznaje mozliwosci mej nowej miłosci i licze ze pomozecie poznać mi mojego Forka lepiej
Whisky moja żono...

FIREK pisze:No to faktycznie zapowiada się fajne spotkanie
Nie jestem wyrywny, Imprezy nie ogarniam, ale skoro proponujesz to nie mam śmiałości odmówic przedmuchania twojego Forka