No to dostalismy do kumpla Legacy panel do kierownicy zeby on tez mogl sobie mieszac w muzie nie puszczajac kierwonicy.
Kontakt wyglada na standard. Teraz pytanie czy kabelki sa podciagniete tam gdzie trzeba?
Czy ktos juz przerabial taka przerobke?
Sterowanie Audio w kierownicy - montaz - gdzie i za ile?
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
- Umbert
- 1 gwiazdka
- Auto: Legacy 2.0 D Station
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Sterowanie Audio w kierownicy - montaz - gdzie i za ile?
- Załączniki
-
- panel audio.JPG (28.09 KiB) Przejrzano 1951 razy
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Auto: Czarny karawan na gnojówkę
Re: Sterowanie Audio w kierownicy - montaz - gdzie i za ile?
Kurcze, skad zdobyles to sterowanie? Ja szukam takiego do Forka MY06. Wytarlo mi sie paskudnie z jednej strony i chetnie wymienilbym na nowe.
nie trzeba innej tasmy laczacej kierownice z reszta budy?
pamietaj o zdjeciu klemy przy demontazu kierownicy i blokadzie tasmy od poduszki
pamietaj o zdjeciu klemy przy demontazu kierownicy i blokadzie tasmy od poduszki
- Umbert
- 1 gwiazdka
- Auto: Legacy 2.0 D Station
Znaczy jest tak, ja jestem tak zwanym mechanical engineer. Chetnie takie cos narysuje i oblicze ale sam montaz chetnei zostawie komus innemu
. Myslalem ze takie operacje byly juz przeprowadzone i chcialem sie dowiedziec gdzie i za ile.
Sam panel dostalismy z salonu Subaru w Malmo/SWE za friko. Podobno kosztuje grosze. Tylko zamontowac juz nei chceili bo to podobno dosc klopotliwe. Poszukam jaki ma part number. jak znajde to bedzie mozna zamawiac z Japanparts.

Sam panel dostalismy z salonu Subaru w Malmo/SWE za friko. Podobno kosztuje grosze. Tylko zamontowac juz nei chceili bo to podobno dosc klopotliwe. Poszukam jaki ma part number. jak znajde to bedzie mozna zamawiac z Japanparts.
gregski pisze: jakies newsy w temacie?
byla dyskuzja nt. na forum.subaru.pl. Ja chcialem u siebie dodac i sie nie da, tzn trzeba by kompa zmieniac, okablowanie oraz nie wiem czy nie radio. Za to w wersji US jest duzo prosciej, tam jest to jedynie kwestia kabla pomiedzy przyciskami a radiem. Na ktoryms z agnielskojezycznych forow (leagacy gt czy jakos tak), jest dokladny opis ze zdjeciami jak tego dokonac
Pozdrawiam
Marcin
Marcin
sherif, dzieki za info.
mam wrazenie, ze latwiej zmienic auto niz cos zkastomowac ;) rozsadnie
mam wrazenie, ze latwiej zmienic auto niz cos zkastomowac ;) rozsadnie
Nie chcialem byc posądzany o złośliwość, więc wcześniej przez grzeczność Ci tego nie napisałem...gregski pisze: ze latwiej zmienic auto

Dolce far niente 

Niestety, na to wyglada, ja sie tym interesowalem, bo musialem zmienic kierownice, a na allegro byly jedynie (w akceptowalnej cenie) te ze sterowaniemgregski pisze: mam wrazenie, ze latwiej zmienic auto niz cos zkastomowac ;) rozsadnie

Szkoda, ze nei jest tak prosto jak w wersji US

Pozdrawiam
Marcin
Marcin