[s] Subaru Legacy 2002r. 2.5 Full Opcja lub 2.0 Klima
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- mlodzianinwawa
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy 2.5 2002
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
[s] Subaru Legacy 2002r. 2.5 Full Opcja lub 2.0 Klima
Witam mam na sprzedanie dwa auta marki Subaru :)
Subaru Legacy 2002r.
Silnik 2.0 - 125km
Przebieg: 127.000
Skrzynia: Manualna
Wyposażenie:
Awd/Abs/Centralny Zamek/Elektryka/Hak/Immobilizer/Klimatyzacja/Poduszka powietrzna x4/Lakier Metalik/Wspomaganie
Trochę szczerości:
Samochód - nie bity - była mała obcierka(w sierpniu)prawy tył - elementy(błotnik i zderzak) nie były wymieniane!
Wady - pęknięta tylna blenda oraz odprysk na szybie z przodu.
Sprowadzony ze Szwajcarii w zeszłym roku - nie kręcony. Cena jest niska(nawet bardzo) a to dlatego, że środek pozostawia wiele do życzenia - ktoś woził psa i ten kundel pogryzł boczki.
Link do Aukcji
2. No i moje miłości najkochańsze!! :)
Subaru Legacy 2002r.
Silnik 2.5 - 150km
Przebieg: 220.000
Skrzynia: Tiptronic
Wyposażenie(FULL OPCJA):
Awd/Abs/Alufelgi/Autoalarm/Centralny Zamek/Elektryka/Hak/Klimatronic/Immobilizer/Poduszka powietrzna x4/Lakier Metalik/Skórzana tapicerka/Podgrzewane fotele/Dwa szyberdachy/Tempomat/Tiptronic/Wspomaganie
Trochę szczerości:
Samochód IDEALNY! Książka serwisowa(posiadam tłumaczenie) - przy 208tyś. wymienione wszystko. Przyjechał ze Szwajcarii w zeszłym miesiącu. Cudo!
Link do Aukcji
Kontakt:
604-196-982
Pozdrawiam,
Subaru Legacy 2002r.
Silnik 2.0 - 125km
Przebieg: 127.000
Skrzynia: Manualna
Wyposażenie:
Awd/Abs/Centralny Zamek/Elektryka/Hak/Immobilizer/Klimatyzacja/Poduszka powietrzna x4/Lakier Metalik/Wspomaganie
Trochę szczerości:
Samochód - nie bity - była mała obcierka(w sierpniu)prawy tył - elementy(błotnik i zderzak) nie były wymieniane!
Wady - pęknięta tylna blenda oraz odprysk na szybie z przodu.
Sprowadzony ze Szwajcarii w zeszłym roku - nie kręcony. Cena jest niska(nawet bardzo) a to dlatego, że środek pozostawia wiele do życzenia - ktoś woził psa i ten kundel pogryzł boczki.
Link do Aukcji
2. No i moje miłości najkochańsze!! :)
Subaru Legacy 2002r.
Silnik 2.5 - 150km
Przebieg: 220.000
Skrzynia: Tiptronic
Wyposażenie(FULL OPCJA):
Awd/Abs/Alufelgi/Autoalarm/Centralny Zamek/Elektryka/Hak/Klimatronic/Immobilizer/Poduszka powietrzna x4/Lakier Metalik/Skórzana tapicerka/Podgrzewane fotele/Dwa szyberdachy/Tempomat/Tiptronic/Wspomaganie
Trochę szczerości:
Samochód IDEALNY! Książka serwisowa(posiadam tłumaczenie) - przy 208tyś. wymienione wszystko. Przyjechał ze Szwajcarii w zeszłym miesiącu. Cudo!
Link do Aukcji
Kontakt:
604-196-982
Pozdrawiam,
Od Ciszy... Piękniejszy jest tylko Trance...
Re: [s] Subaru Legacy 2002r. 2.5 Full Opcja lub 2.0 Klima
Wygląda na to że kolega chce nam Subaru wyklepane z Passata sprzedać. W Subaru nie ma czegoś takiego jak Tiptronic czy Climatronic ("Klimatronic"
).

- mlodzianinwawa
- 0 gwiazdek
No dobra do poprawy, skrzynia automat ;]
ale klimatronic - czyt. automatyczna klima jest.
ale klimatronic - czyt. automatyczna klima jest.
mnie tam się podobają, ale jeszcze drugiego nie zmieniam 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
mlodzianinwawa, Ty to zawodowo sprzedajesz?
- mlodzianinwawa
- 0 gwiazdek
Zawodowo hmmm... to dobre pytanie...
Osobiście jeżdżę Galantem VI 98r. 2.5V6 :]
Moje marzenie!
Z wykształcenia jestem informatykiem, a raczej cały czas się kształcę :]
Co do zawodowości to mój ojciec który zakupił wszystkie z tych aut raczej bardziej.
Subaru to jego konik - ja wolę Mitsubishi. :]
Od zawsze jak kupuje auta - to w Szwajcarii, jako handlarz/osoba sprowadzająca samochody, od czasu do czasu jak się trafi coś okazjonalnie to sprowadza tak po prostu, bez klienta / raczej dla siebie. Od roku mamy to bordowe, obcierka to mój udział(powrót z wakacji- sierpień 2008r.) Srebrne przyjechało, w zamian za bordowe ale kryzys sprawia, że jest mały problem finansowy, wiec wszystkie auta idą na sprzedaż.
Generalnie, najlepsze Subaru jakie mieliśmy to 92r. 2.2 Awd które zrobiło 800tyś km. od tamtej pory mój staruszek chce dla siebie tylko Subaru, ale niestety, żadne z 6 aut łącznie które mamy na sprzedaż, nikt nie chce kupić, zatem na handel idą wszystkie które zakupił do tej pory. Jak ostatnie zostanie srebrne będzie happy ;D jak nie, no cóż mamy możliwości, a Szwajcarzy bardzo, ale to bardzo cenią sobie markę Subaru, ze względu na uwarunkowanie terenu, dużo górek itd.
To w skrócie, mam nadzieję, że nie dostanę bana jako "handlarz", jestem osobą trzecią w tym wszystkim, a po prostu mamy dobre samochody marki Subaru na sprzedanie, stąd moje ogłoszenie na tym forum. przeciętny kupiec pytając się o srebrnego odpowiada mi, że za 26tyś. to kupi sobie BMW-u nie wiadomo jakie, a mi się chce rzygać niemcami, stąd moje ogłoszenie na tym forum
Osobiście jeżdżę Galantem VI 98r. 2.5V6 :]
Moje marzenie!
Z wykształcenia jestem informatykiem, a raczej cały czas się kształcę :]
Co do zawodowości to mój ojciec który zakupił wszystkie z tych aut raczej bardziej.
Subaru to jego konik - ja wolę Mitsubishi. :]
Od zawsze jak kupuje auta - to w Szwajcarii, jako handlarz/osoba sprowadzająca samochody, od czasu do czasu jak się trafi coś okazjonalnie to sprowadza tak po prostu, bez klienta / raczej dla siebie. Od roku mamy to bordowe, obcierka to mój udział(powrót z wakacji- sierpień 2008r.) Srebrne przyjechało, w zamian za bordowe ale kryzys sprawia, że jest mały problem finansowy, wiec wszystkie auta idą na sprzedaż.
Generalnie, najlepsze Subaru jakie mieliśmy to 92r. 2.2 Awd które zrobiło 800tyś km. od tamtej pory mój staruszek chce dla siebie tylko Subaru, ale niestety, żadne z 6 aut łącznie które mamy na sprzedaż, nikt nie chce kupić, zatem na handel idą wszystkie które zakupił do tej pory. Jak ostatnie zostanie srebrne będzie happy ;D jak nie, no cóż mamy możliwości, a Szwajcarzy bardzo, ale to bardzo cenią sobie markę Subaru, ze względu na uwarunkowanie terenu, dużo górek itd.
To w skrócie, mam nadzieję, że nie dostanę bana jako "handlarz", jestem osobą trzecią w tym wszystkim, a po prostu mamy dobre samochody marki Subaru na sprzedanie, stąd moje ogłoszenie na tym forum. przeciętny kupiec pytając się o srebrnego odpowiada mi, że za 26tyś. to kupi sobie BMW-u nie wiadomo jakie, a mi się chce rzygać niemcami, stąd moje ogłoszenie na tym forum
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
mlodzianinwawa, bana? No coś Ty. Ludzi, którzy zawodowo/profesjonalnie coś tutaj oferują po prostu oznaczamy pomarańczowym nickiem. I zwykle mają wizytówki w dziale "Katalog firm". Wtedy ktoś widząc ogłoszenie wie, że nie jest to jakiś anonimowy "Henio". Napisz nowy wątek w "Katalogu firm" opisując czym się zajmujecie i już 

- mlodzianinwawa
- 0 gwiazdek
Up siup
mlodzianinwawa, dodaj proszę wizytówkę swojej firmy do katalogu firm naszego forum
http://forum-subaru.pl/bb3/viewforum.php?f=4
Druga sprawa: Nazywanie każdego systemu klimatyzacji automatycznej "Climatronic" albo każdej automatycznej skrzyni biegów "Tiptronic" ma mniej więcej taki sens, jak nazywanie każdego zwierzęcia "koza". Te dwie nazwy są zarezerwowane dla pewnej grupy urządzeń używanej głównie w grupie Volkswagen. Fajnie by było, gdybyś wykazywał profesjonalizm w tym co robisz - m.in. przez używanie poprawnych określeń.

Druga sprawa: Nazywanie każdego systemu klimatyzacji automatycznej "Climatronic" albo każdej automatycznej skrzyni biegów "Tiptronic" ma mniej więcej taki sens, jak nazywanie każdego zwierzęcia "koza". Te dwie nazwy są zarezerwowane dla pewnej grupy urządzeń używanej głównie w grupie Volkswagen. Fajnie by było, gdybyś wykazywał profesjonalizm w tym co robisz - m.in. przez używanie poprawnych określeń.
- mlodzianinwawa
- 0 gwiazdek
Co do określenia Tiptronic wybaczcie, w tym Subaraku jest taki automat, gdzie biegów nie przerzuca się po linii pionowej (stąd moja pomyłka), a co do określenia klimatronic-a od zawsze tak nazywam automatyczną klimę. Wg. wikipedii "Nazwa ta w języku potocznym stosowana jest również dla określenia układów klimatyzacji automatycznej stosowanych przez innych producentów." Zatem nie robię dużego błędu technicznego ;)
Nie tylko grupy volkswagen. Np. w saabach na konsoli klimy - jest podpis klimatronic. Czyli Gm też korzysta z tego określenia.
Nie tylko grupy volkswagen. Np. w saabach na konsoli klimy - jest podpis klimatronic. Czyli Gm też korzysta z tego określenia.
- mlodzianinwawa
- 0 gwiazdek
up
- mlodzianinwawa
- 0 gwiazdek
powaga?
- mlodzianinwawa
- 0 gwiazdek
No nieważne ;) Możliwa mała negocjacja ;)
- mlodzianinwawa
- 0 gwiazdek
Srebrne za 24 tysiące - oddam ;)
- mateoos
- 1 gwiazdka
- Auto: Subaru Impreza Kombi 2.0GL '97
mlodzianinwawa, napisałem do Ciebie email, ale chyba nie zaglądasz na pocztę.
Powtórzę więc tutaj, skoro zajrzałeś: niebawem będę szukał Legacy Kombi z lat 2000 - 2004. Nie liczę na dziadka, który tylko do kościoła jeździł, ani nie liczę na przebieg poniżej 100.000 km. Absolutnym wymogiem jest bezwzględna uczciwość sprzedawcy, nie toleruję żadnych niespodzianek trzy tygodnie po zakupie. Jestem w stanie zapłacić więcej, ale też więcej wymagam. Kontakt - email, gg, pw.
Powtórzę więc tutaj, skoro zajrzałeś: niebawem będę szukał Legacy Kombi z lat 2000 - 2004. Nie liczę na dziadka, który tylko do kościoła jeździł, ani nie liczę na przebieg poniżej 100.000 km. Absolutnym wymogiem jest bezwzględna uczciwość sprzedawcy, nie toleruję żadnych niespodzianek trzy tygodnie po zakupie. Jestem w stanie zapłacić więcej, ale też więcej wymagam. Kontakt - email, gg, pw.
IMPREZA 2.0GL jest do wzięcia. Nadchodzi Legacy ;)
no chyba nie sugerujesz braków w/w zalet u mlodzianina ?!
deLux, alez ja nic nie sugeruje. Po prostu Piter z wyzej wymienionych zalet jest znany 

- mlodzianinwawa
- 0 gwiazdek
Mateo - napisałeś mi, że będziesz szukał auta w okolicy lata, bo teraz masz jaki remont czy coś takiego. Dobrze - będziesz zainteresowany - zadzwoń powiem Ci co było robione a co nie w każdym samochodzie. ;) Nie mam tajemnic. Ale nie każ mi się rozpisywać, skoro najwczesniej w maju bedziesz szukał auta, bo do tej pory tych samochodów moze już nie byc. ;)
- mlodzianinwawa
- 0 gwiazdek
up.
Tu więcej o tym "wspaniałym" sreberku http://bezwypadkowe.net/f507/subaru-leg ... awa-12564/ 

Nie dyskutuję z wiedzącymi zawsze lepiej i we wszystkim.Jam praktyk.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Ostre zarzuty. Ciekawe co na to autor. Faktem jest, że na zdjęciach nie wiedzieć czemu ma 3 alufelgi i jedną stalówkę. No i faktycznie ta lewa strona wydaje się być nieco wielokolorowa. Ciekawe, ciekawe...
- mateoos
- 1 gwiazdka
- Auto: Subaru Impreza Kombi 2.0GL '97
Jednak mogłeś się rozpisać :) Koniec czerwca mamy, a samochody nadal stoją. Cena nieadekwatna do stanu, czy też opis z bezwypadkowe.net trafiony? Właśnie na tym rzecz polega, żeby prawdę poznać wcześniej i nie kupować złudzeń. Ja się nie boję strzelonych samochodów, ważne, żebym o tym wiedział. Pisz, chłopie, całą prawdę o tych samochodach, to szybciej znajdą właściciela. Jak to mówią: "prawda Cię oswobodzi" ;)nie każ mi się rozpisywać, skoro najwczesniej w maju bedziesz szukał auta, bo do tej pory tych samochodów moze już nie byc
IMPREZA 2.0GL jest do wzięcia. Nadchodzi Legacy ;)