Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Gruubo.. Parę spektakularnych wycieczek w plener zaliczyłem.esilon pisze:vibowit, jak było ? wpłacac na tego 29 kwietnia czy nie warto ?

Wczoraj były tylko 4 auta więc się najeździliśmy. Zestaw całkiem fajny: SPRT, Evo X, Impreza 1.6 i moja czarnula.
Koniecznie wpłacać. Janusz mówił, że 29 będą inne ćwiczenia niż te, które wczoraj przerabialiśmy, ale to dobrze.
A skoro jesteśmy przy pozdrowieniach, to pozdrawiam.
Janusza Dudka i Kubę z SJS.
Kasię z niebieskiego SPRT (może się tutaj zarejestruje).
pitera z kropki.
czarne jest piękne...
- piciu
- 2 gwiazdki
- Auto: Była Turbowanna po transplantacji jest Forex Karawan
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pozdrawiam damę wczoraj w okolicach Korotyńskiego co rozmawiała przez telefon, ekhm chyba okolice ~13h. Rencyma hamałem ale co z tego.... 

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Wielkie pozdro dla wszystkich Imprez spotkanych wczoraj na zlocie w Sadybie w Warszawce:)))
Oraz dzisja rano połczyńska Forek STI była kiwka:))
Oraz Świetokrzyska z obok poczty czarna Ipreza :)))
Oraz dzisja rano połczyńska Forek STI była kiwka:))
Oraz Świetokrzyska z obok poczty czarna Ipreza :)))
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
przyznać się, czyj to oświniaczony srebrny Forek w budzie MY03 parkuje pod COLLEGIUM UNIVERSUM
na Chodźki w Lublinie?
PS: pozdrowienia oczywiście
na Chodźki w Lublinie?

PS: pozdrowienia oczywiście
Dzisiaj na odcinku 140km kiwałem jakiemuś krawaciarzowi z rej KR w obk, kilku forkom, GT czerwonemu...
Reakcja?
Wiadoma. ZERO.
Reakcja?
Wiadoma. ZERO.

Dolce far niente 

FUX pisze:Dzisiaj na odcinku 140km kiwałem jakiemuś krawaciarzowi z rej KR w obk, kilku forkom, GT czerwonemu...
Reakcja?
Wiadoma. ZERO.
Jechałem dziś z Warszawy przez Skierniewice - napotkałem w tymże mieście dwie Imprezy(ok 14 - jedna była na Białostockich blachach), i reakcja na spotkanie była niemalże symultaniczna... czemu tylko w przypadku posiadaczy Imprezowych samochodów tak się dzieje?
projekt "Huragan" Carlos - 440/585

Pozdrowienia dla kierownika srebrnego forka widzianego od Międzylesia do ostrobramskiej 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Pozdro dla niebieskiej imprezki wrx zdaje się, z tylu napis "Mateus" chyba, Wawa
i dla srebrnego wrx'a z Białegostoku ze świniakiem na tylnej klapie
i dla srebrnego wrx'a z Białegostoku ze świniakiem na tylnej klapie

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej Imprezy kombi obmachanego dzisiaj na Włodarzewskiej
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
osa551 pisze: Serdecznie pozdrowienia dla Konto usuniętea
A dziękuję, odpozdrawiam

Z wyłączonym silnikiem, toteż udało się upolować.
Jest i świniacz, więc w tym miejscu pozdrawiam właściciela.
d.
pozdrowienia dla czerwonej imprezy combi DJE...... wczoraj kolo 17 na trasie wroclaw-walbrzych (okolice Marcinowic zdaje się) 
btw, wczorajsze spalanie, szkoda, ze tylko przez 10km ;]

btw, wczorajsze spalanie, szkoda, ze tylko przez 10km ;]

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Pozdrowienia dla nowego Forka ze świnką na klapie widzianego w niedzielę w Kamiennej Górze 

jak czarny to ja, odpozdrawiam ;]LouCyphre pisze:Pozdrowienia dla nowego Forka ze świnką na klapie widzianego w niedzielę w Kamiennej Górze
Czarny hehe, czarny. Nie machałem bom miał ręce zajęte pchaniem wózka z Młodą pod górkę 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
LouCyphre pisze: bom miał ręce zajęte pchaniem wózka z Młodą pod górkę![]()
Chciałbym to zobaczyć

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW KTÓRYCH NIE ZNAM,..............TZN. DLA WSZYSTKICH
JA- czyli MĄŻ ŻONY KTORA MA FORKA (MOJEGO) I CZASEM DAJE MI POJEZDZIĆ........(ZNACZY RAZ W TYGODNIU NA MYJKĘ ...............)
JA- czyli MĄŻ ŻONY KTORA MA FORKA (MOJEGO) I CZASEM DAJE MI POJEZDZIĆ........(ZNACZY RAZ W TYGODNIU NA MYJKĘ ...............)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
impreza, granatowe kombi, WB 87... (albo jakoś podobnie), świnka na lewym lusterku, dzisiaj, 15.00 zjazd z trasy na Broniewskiego.
ktoś od nas?
ja byłem ekologicznie (pieszo) więc się nie ujawniałem.
edit: efekt lustra. stony zmieniłem
ktoś od nas?
ja byłem ekologicznie (pieszo) więc się nie ujawniałem.
edit: efekt lustra. stony zmieniłem
pozdrowienia dla kierowniczki błękitnego forka dojeżdzającej wczoraj do Sobótki koło 13, obmrugana z wzajemnością :)
Pozdro dla Vibovita idącego dzisiejszego pięknego ranka do roboty jak na ścięcie