vibowit pisze:aliza, whoaaaa....
Sorry, zabrakło mordki po stwierdzeniu, że jesteś dziwna. Odnosiło się ono jedynie to zdania "Mam rozdwojenie jaźni".
Co do reszty, to wydaje mi się, że jasno się wyraziłem. Zacytuję:
co nie zmienia faktu, że skoro wziął pieniądze to powinien zrobić i to jak najszybciej. Stara dobra zasada mówi, by nigdy nie płacić przed wykonaniem roboty
Moim klientom, na szczęście, nie musisz współczuć, bo takowych nie ma i raczej nie będzie. Zajmuję się nieco innymi rzeczami.
Rozumiem zdenerwowanie, ale dzisiaj 1 kwietnia więc życzę więcej uśmiechu i luźnych warkoczyków.
Cześć vibowicie(???) no!MOŁODIEC Z CIEBIE (cokolwiek to znaczy) trzeba stawiać kropki nad i, żeby była jasność: Prywatnie życzę Ci dużo Światła!Wtedy więcej zrozumiesz, więc nie słuchaj tych ekologiczno-kryzysowych durniów i nie oszczędzaj na energii, nie kupuj żarówek ekologicznych, co ty na to?
dzień bez śmiechu uważam za stracony!
Wasz stary wiarus w spódnicy
aliza pisze:
Pieprzymy te 1200. Stać nas na 20x1200. To bogaty kraj firmuje, siedzi na ropie i gazie!!!! BUM!!!
No to teraz vibowit może się zabrać za robotę
Kawior
Cześć Kruszyn i co ty też nie masz ochoty na spotkanko?
Jest mi troszkę przykro, ale przeżyję, bo po 13 latach pracy w Guantanamo przeżyję wszystko. Mam taki power, że nawet jeśli przejedzie się po mnie walec drogowy, to zerko.
Pozbieram co moje i "pójdę powoli w kierunku studni..." ("Mały Książę" Antoine de saint Exupery).
Jeśli ktoś lubi sobie utrudniać życie to może być i vibowicie. Ja bym napisał po prostu - Cześć vibowit.
Prywatnie życzę Ci dużo Światła!Wtedy więcej zrozumiesz, więc nie słuchaj tych ekologiczno-kryzysowych durniów i nie oszczędzaj na energii, nie kupuj żarówek ekologicznych, co ty na to?
Nie mam pojęcia co ja na to, bo nic z tego nie zrozumiałem.
nawet pomarudzić nie można
zaraz, zaraz ja nic nie ustawiałem, dlaczego zaraz na mnie?
edit:naprawiłem
hurra!
dzięki za wskazówki, bo ja to taki lajkonik jestem
Za kilka miesięcy wchodzi do sprzedaży nowa generacja Mazdy 3 mps.
Technicznie nie zmienili aż tak wiele (no i dobrze)... ale nowa dostala "oczywiście" dwie końcówki wydechu Zagadka: Czy jest jeszcze w sprzedaży jakieś auto "sportowe" z pojedyńczą rurą wydechową
gootek pisze:
Czy jest jeszcze w sprzedaży jakieś auto "sportowe" z pojedyńczą rurą wydechową
Minimalista
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
aliza pisze:
Cześć Kruszyn i co ty też nie masz ochoty na spotkanko?
Ale jakie spotkanko? Internetowa randka w ciemno, czy jak?
ul. Foksal chyba 1, fajna knajpka, w dobrym stylu, na uboczu, nie wiem tylko jeszcze, kiedy, ale mamy czas. No ale Ciebie Fido chyba nie zabraknie, niech nas będzie chociaż dwoje, to w zupełności wystarczy!