SOBOTNIE ŁOWY :)
SOBOTNIE ŁOWY :)
Ultima GTR765 KM na tylnych kołach, 910 NM waga 825 kg... Czy to jest potwornie szybkie? Nie!!! To jest najszybsze na świecie!
Re: SOBOTNIE ŁOWY :)

Ale że pożałowali 1000 zł. na tablice rejestracyjne to się dziwię

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
oooo auto "legendarnego AT", znaczy się Dziewulskiego 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Łał, powala.
Nawet nie wiedziałem i istnieniu tego samochodu...
A o co chodzi z tymi tablicami, bo nie załapałem? Zę na ma tam jakiegoś wspaniałego napisu typu "W0 ZIUTA", albo "W0 really man"? No ja was proszę....
Cieszyć się że ktoś wiochy nie robi....

Nawet nie wiedziałem i istnieniu tego samochodu...

A o co chodzi z tymi tablicami, bo nie załapałem? Zę na ma tam jakiegoś wspaniałego napisu typu "W0 ZIUTA", albo "W0 really man"? No ja was proszę....
Cieszyć się że ktoś wiochy nie robi....
pewnie o to, że "Dziewul" nie szarpnął się na jakieś indywidualnejarmaj pisze: A o co chodzi z tymi tablicami, bo nie załapałem?

O to to właśnieBarthol pisze: pewnie o to, że "Dziewul" nie szarpnął się na jakieś indywidualne![]()

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Swoją drogą to ciekawe czy driver kiedyś pogoni nim po torze w Poznaniu, na jakimś ALT czy TA.
Kiedyś miłośnicy wyścigów na 1/4 mili proponowali mu udział w zawodach,gdy śmigał jeszcze nadłubaną Vettą. Bo się chwalił, że nikt z nim szans nie ma na ulicy. A równe szanse to będą wtedy, gdy będzie jechał na wstecznym (tak mówił o jakimś przypadku na światłach, gdy ktoś go chciał sprowokować). No ale konfrontacji nie było, bo się wyłgał, że niby nastawy zawieszenia i spoilerów to na tor ma
Kiedyś miłośnicy wyścigów na 1/4 mili proponowali mu udział w zawodach,gdy śmigał jeszcze nadłubaną Vettą. Bo się chwalił, że nikt z nim szans nie ma na ulicy. A równe szanse to będą wtedy, gdy będzie jechał na wstecznym (tak mówił o jakimś przypadku na światłach, gdy ktoś go chciał sprowokować). No ale konfrontacji nie było, bo się wyłgał, że niby nastawy zawieszenia i spoilerów to na tor ma

Ach, bo to takie miejskie autko? Do spożywczaka skoczyć, do pracy dojechać, po dzieci do przedszkola.Barthol pisze: że niby nastawy zawieszenia i spoilerów to na tor ma

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Tak, pamiętam te teksty. Ale dla mnie to tylko i wyłącznie taka Polska zawiść. Jak kogoś stać, to niech sobie kupi F15 i jeździ nim po drogach, bo nie ma licencji, żeby latać. Jego sprawa. Czemu ktoś, kto kupuje samochód który kosztowo jest poza wszelkimi wyobrażeniami przeciętnego śmiertelnika, ma komukolwiek cokolwiek udowadniać?
Ma zabawkę jaka chciał, co z nia robi jego sprawa.
Pewnie gdyby nagle na mnie spadała góra kasy to kupiłbym sobie GT2 i zrobił je na jakieś 800 KM. I w nosie bym miał, czy umiem tym jeździć. I ostatnią rzeczą jaka by mi przyszła wtedy do głowy, to coś komuś udowadniać.
Ma zabawkę jaka chciał, co z nia robi jego sprawa.
Pewnie gdyby nagle na mnie spadała góra kasy to kupiłbym sobie GT2 i zrobił je na jakieś 800 KM. I w nosie bym miał, czy umiem tym jeździć. I ostatnią rzeczą jaka by mi przyszła wtedy do głowy, to coś komuś udowadniać.
ale ja o tych nastawach to w kontekście corvetty napisałemDoxa pisze:Ach, bo to takie miejskie autko? Do spożywczaka skoczyć, do pracy dojechać, po dzieci do przedszkola.Barthol pisze: że niby nastawy zawieszenia i spoilerów to na tor ma

swoja drogą to Ulitma też ma silnik z Vetty

Myślę, że całej tej sytuacji z zaproszeniem by nie było, gdyby nie barwne opowieści Pana AT, które raczej o mitomaństwo się ocierały. No to chłopcy powiedzieli: wpadnij, przetrzepiesz nam skóry i będzie respekt. Zwłaszcza, że kilku kierowców miało auta, które mogły godnie konkurować. Wszystko legalnie, na zawodach, więc bezpiecznie... No i wtedy padła ta informacja o tych nastawach... że on tylko na wynajętych torach i że ze znajomymijarmaj pisze:Tak, pamiętam te teksty. Ale dla mnie to tylko i wyłącznie taka Polska zawiść. Jak kogoś stać, to niech sobie kupi F15 i jeździ nim po drogach, bo nie ma licencji, żeby latać. Jego sprawa. Czemu ktoś, kto kupuje samochód który kosztowo jest poza wszelkimi wyobrażeniami przeciętnego śmiertelnika, ma komukolwiek cokolwiek udowadniać?

Jarmaj gdyby mi spadł z nieba garniec złota, to bym się wreszcie zmusił i zrobił prawko

ciekawe jak szybko jechał kierownik tego żółtego auta, że na fotkach tylko tył ciągle...
dobrze strzegł PRL-u przed binladenami to tera furami porządnemi śmiga
a jak pracuje jako końsultant na planie filmu to i pukaweczkę zgubić potrafi...
ale i tak jakoś nie mogę powiedzieć, żebym go nie lubił...

dobrze strzegł PRL-u przed binladenami to tera furami porządnemi śmiga

a jak pracuje jako końsultant na planie filmu to i pukaweczkę zgubić potrafi...

ale i tak jakoś nie mogę powiedzieć, żebym go nie lubił...

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Raczej binladenów i dżordżówbuszów strzegł przed masowym napływem Polaków, via Tempelhoftom669 pisze: strzegł PRL-u przed binladenami

A autka, to raczej nie za wierną służbę w MO - a za tę słynną walizkę Bagsika, przeniesioną przez cło

Czyżby tę słynną, czyli Desert Eagla...?tom669 pisze: pukaweczkę zgubić potrafi
PS. Też go lubię - zabawny gość

to ten gnat, co o nim w jakimś talk show opowiadał, że się niewygodnie z nim siedzi, bo uwiera w pupęWiS pisze:Czyżby tę słynną, czyli Desert Eagla...?tom669 pisze: pukaweczkę zgubić potrafi

true,true. Zabawki ma fajne i w sumie zawsze miałWiS pisze: PS. Też go lubię - zabawny gośćA wóz jeszcze fajniejszy

swoją drogą stronka na której reklamuje się bohater tego wątku: http://www.jerzydziewulski.pl
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Wow nie ma co piekne 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
A dla mnie to paskuctwo , jedyne co może być fajne to silnik i zawiecha która trzyma na zakrętach jak szalona . 1/4 mili
wybaczcie ale to nuda i jeszcze raz nuda
, wyścig górski o to tak fajne
Wolał bym GT3

Wolał bym GT3

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Coś w Twych słowach niewątpliwie jest. Jednak widok to to rzadki na drodze. Ta "zawiecha" musi genialnie trzymać na naszych dziurach. 

Szuflady nie są od tego, żeby były piękne. Szuflady mają być szybkie.Piter 35 pisze: A dla mnie to paskuctwo
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
A u mnie niedaleko domu dzisiaj sobie taki oto Nobel zaparkował

Wybaczcie jakość, ale telefonem strzeliłem na szybko.

Wybaczcie jakość, ale telefonem strzeliłem na szybko.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
vicu, jakieś badziewie z silnikiem Forda 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Taaa, akurat właściciela nie było w okolicy bo bym go spoliczkował i mu nawrzucałChloru pisze:vicu, jakieś badziewie z silnikiem Forda