Coś niedobrego
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Coś niedobrego
Wiosna była w PeeReLu, więc wiosnę zdekomunizowano.
Wersja dla grubego: wiosnę zapieprzyli postkomuniści wraz z Michnikiem i Tuskiem, i schowali w piwnicy TVN24.
Wersja dla grubego: wiosnę zapieprzyli postkomuniści wraz z Michnikiem i Tuskiem, i schowali w piwnicy TVN24.
WRC fan pisze: Rozgotowały mi się pierogi![]()
jak sie czyta forum zamiast pilnowac jedzonka to tak sie konczy

WRCfanova 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
WRC fan pisze: Rozgotowały mi się pierogi![]()
Lepsze to niż nap... sworzeń, albo śruba w oponie

Zły człowiek nie zachował odstępu
Zamiast dać 350 zł na lakiernika i oddalić się w pokoju, zaczął się upierać, że ten lakier na zderzaku już był taki spękany i poodpryskiwany.
Został zatem ukarany mandatem karnym za spowodowanie kolizji oraz wykroczenie. Pan Władza nie chciał zdradzić w jakiej wysokości, niestety. Liczę na to, że więcej niźli 350 zł
Dobre jest w tym także to, że Władza zostawił w spokoju nielegalne elementy w moim samochodzie

Zamiast dać 350 zł na lakiernika i oddalić się w pokoju, zaczął się upierać, że ten lakier na zderzaku już był taki spękany i poodpryskiwany.
Został zatem ukarany mandatem karnym za spowodowanie kolizji oraz wykroczenie. Pan Władza nie chciał zdradzić w jakiej wysokości, niestety. Liczę na to, że więcej niźli 350 zł

Dobre jest w tym także to, że Władza zostawił w spokoju nielegalne elementy w moim samochodzie

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Bergen pisze: Zły człowiek nie zachował odstępu![]()
Ja też spotkałem złego człowieka. Foryś lekko poobijany, 500zł mandatu dla dupka i teraz wożenie się z lakiernikiem...

Konto usunięte pisze: Ja też spotkałem złego człowieka. Foryś lekko poobijany, 500zł mandatu dla dupka i teraz wożenie się z lakiernikiem...![]()
A propos lakiernika, zapraszam tutaj

Przygody jak najbardziej współczuję, żeby nie było, że jakiś wyrachowany jestem!

ZTCP za spowodowanie kolizji jest pięć setek.Bergen pisze: Został zatem ukarany mandatem karnym za spowodowanie kolizji oraz wykroczenie. Pan Władza nie chciał zdradzić w jakiej wysokości, niestety.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
tak, pewnie ich z tego jukeja nasłałeśvicu pisze: żeby nie było, że jakiś wyrachowany jestem!

5 lat jeżdże bez mandatu, ale dziś to chyba los musiał się odkuć za te 5 lat, bo dostałem dwa w ciągu pół godziny :D 2x200 zł +2x5pkt za wyprzedzanie na podwójnej ciągłej, za pierwszym razem bije się w pierś, ale za drugim panowie z kamerką chwycili mnie raptem na pierwszych 5 metrach podwójnej... to ci dopiero 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
ky pisze: ZTCP za spowodowanie kolizji jest pięć setek.
"Kwota mandatu karnego przypisana za naruszenie stanowiące przyczynę zagrożenia powiększona o 200, jednak nie więcej niż 500"
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Coś niedobrego, dziura zaatakowała mi auto, zdemolowała koło, zawias i zobaczymy co jeszcze... ehhh i jeszcze 200km wężykiem na dojazdówce.
Jestem mega wkurzony, nie miałem szansy, TIR z przeciwka.... grrrrrrrr
Jestem mega wkurzony, nie miałem szansy, TIR z przeciwka.... grrrrrrrr
tom669, 200km od wawy w nocy po całym dniu w pracy, raczej nie chciałem czekać na policję ileś godzin...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
ky, różnie bywa. Ja dostałem 300 PLN za drzewo, gość który przerysował Barbie - 100 PLN.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Moim zdaniem błąd.Azrael pisze:tom669, 200km od wawy w nocy po całym dniu w pracy, raczej nie chciałem czekać na policję ileś godzin...
Kiedyś accordem wpadłem w smieci, ktorych drogowcy nie posprzątali po nocnym wypadku. Efekt?
Dwie felgi i dwie opony tralalla. Po 0,5 h przyjechał policjant, zrobil notatkę, przyjechało asisstance i na lawecie dotarłem do domu.
Morał?
Prawie ponad 3 kpln zapłacil zarządca drogi, a ja nie straciłem zniżki.
Dolce far niente