no to okdamaz pisze: Pająk ma M/T.
chyba głośno radia będziesz słuchałdamaz pisze: tak A/T zakładam do Subaru.

no to okdamaz pisze: Pająk ma M/T.
chyba głośno radia będziesz słuchałdamaz pisze: tak A/T zakładam do Subaru.
esilon pisze:
ale wczesniej wiedzieć chciałbym czy ktos przyjedzie![]()
A bo to ja wiem, czy dożyję do września...?esilon pisze: na wrzesień
Nie jeździmy samochodami, tylko je pchamy i naprawiamyesilon pisze: wogóle mała zmiana formuły
Wcale nie trzeba. Alternatywą jest ćwiczenie biegów przez płotki.EterycznyŻołądź pisze: opisy WiSa jaki to specjalistyczny nóż i gaz trzeba nosić w Scyzorykowie
Nie wymiękaj, pod opieką Esiego i moją będziesz bezpieczny. No, chyba, że Lucek przyjedzie na gościnne występyEterycznyŻołądź pisze: się "frekwencji" odechciewa.
Od Muscela może nieco ładniejszy, ale jakiś taki... męski inaczej?gootek pisze: SUVa marki Dacia: Duster.
WiS pisze: Nie wymiękaj, pod opieką Esiego i moją będziesz bezpieczny. No, chyba, że Lucek przyjedzie na gościnne występy
to ma swoją nazwę - metroseksualnyWiS pisze: Od Muscela może nieco ładniejszy, ale jakiś taki... męski inaczej?![]()
gootek pisze: Duster
esilon pisze: na wrzesień next edyszyn
Konto usunięte pisze: Znaczy, będzie się kurzył w warsztacie?
W Rumunii, podobnie jak u nas, większość aut na drogach jest brudna,Konto usunięte pisze:gootek pisze: Duster
Znaczy, będzie się kurzył w warsztacie?![]()
Stare, sprawdzone OK. Ale jednak Renault...gregski pisze:o wlasnie jaja z ta dacia, ponoc przez prostote i stare sprawdzone rozwiazania konstrukcji jest calkiem bezproblemowa...
General Grabber AT2 o wys. 65% (z polecenia brytoli).inquiz pisze:chyba głośno radia będziesz słuchałdamaz pisze: tak A/T zakładam do Subaru.albo jeździł przepisowo, kiedyś myślałem zakładać AT ale mi szczerze odradzili, w tych rozmiarach można mieć Goodyear Wrangler (znajomy ma na vitarze i jest zadowolony) i jakaś tańsza opcja General Graber - ale nie wiem co to warte. No i w tym przypadku komplet nówek tylko bo szanse na równe zużycie bliskie zeru.
foto niezbędne w takim razie jest.damaz pisze: ze zdziwieniem stwierdziliśmy, natomiast, że leśnikowi do twarzy w tych kapciach.![]()
Cos sie wyjaśniło?esilon pisze:no czekam na pewne info, bo nowego pomysła na trasę mam i wogóle mała zmiana formuły![]()
ale wczesniej wiedzieć chciałbym czy ktos przyjedzie![]()
po jajeczku. najpóźniej po 17 maja, czyli po kolejnych bezdrożach, bo tam to już na pewno z każdej strony obfocony będzie.inquiz pisze:foto niezbędne w takim razie jest.
esilon pisze:sprawy w toku
damaz pisze: cena (rozumiem, że tylko za pojeżdżawkę, bez "socjala")
poprosze o taka na wielkich kołachdamaz pisze: a coś więcej o "profi" terenówce można?
esilon pisze:(niedamazowe :) psudoterenówki