Przeca nikt tu Cię nie obraża , wolność słowa przecież mamy a co do pseudo góralskiej muzyki to to jest fajneKonto usunięte pisze: nie ciepię chamstwa i góralskiej muzyki
Link: http://www.youtube.com/watch?v=qbzTQrSLv_s
Pzd Pit
Przeca nikt tu Cię nie obraża , wolność słowa przecież mamy a co do pseudo góralskiej muzyki to to jest fajneKonto usunięte pisze: nie ciepię chamstwa i góralskiej muzyki
Niektóre postyvicu pisze:barbie, to wcześniej rozumiałaś?
Piter, to jakiś matrix ten wątek, gdzie ja to powiedziałem? Góralską muzykę lubięPiter 35 pisze:Przeca nikt tu Cię nie obraża , wolność słowa przecież mamy a co do pseudo góralskiej muzyki to to jest fajneKonto usunięte pisze: nie ciepię chamstwa i góralskiej muzyki
Pzd Pit
No to super, nie cierpię chlać do lustra, zreszta nie wiem, czy wogóle jeszcze będe chlac, bo cos mi to coraz mniej smakuje, może się przepiłam, albo swoje już wypiłam, ja wszsytko robię szybko, czasem nawet za. Potem się muszę napoprawiać - przeważnie ze trzy razy.devlin pisze:A ja się na tym Foksalu pojawię, tylko dlaczego dopiero w sierpniu? Wcześniej się nie da?
rrosiak pił do tego, że na forum były dwa wątki o identycznym tytule i wszystkim się myliło co, gdzie i jak. Jednakże Wmorderatorka już je scaliła co spowodowało Twoją dezorientację. O!aliza pisze: rrosiak napisał(a):aliza, może byś się po prostu zdecydowała, który pamiętnik piszesz, ten, czy może jednak ten![]()
Ale super, teraz ja nic nie kumam![]()
FUX pisze: Widać nie czyta, co pisze...![]()
o matko, mam chyba dysgrafię, a może jeszcze co gorszego, wyników jeszcze nie odebrałam...vicu pisze:aliza pisze: a mnie mało nie trafił szlak... Eh...
Ale to górski szlak Cię mało nie trafił czy jakiś rowerowy, a może inny turystyczny?
szlag
...."obok Hotelu Grand,Doxa pisze:aliza pisze:I
Mój znajomy dopowiada jeszcze : "i czarnej pościeli"
TERAZ TO JUŻ KOMPLETNIE NIE KUMAM, CZYJE KURDE TE WATKI. TO JA JE ROZDWOIŁAM, CZY SAME SIĘ MNOŻĄ?vicu pisze:rrosiak pił do tego, że na forum były dwa wątki o identycznym tytule i wszystkim się myliło co, gdzie i jak. Jednakże Wmorderatorka już je scaliła co spowodowało Twoją dezorientację. O!aliza pisze: rrosiak napisał(a):aliza, może byś się po prostu zdecydowała, który pamiętnik piszesz, ten, czy może jednak ten![]()
Ale super, teraz ja nic nie kumam![]()
nie ma mowy o pomyłce, to spisek wrogich nam elementów(ticowczyków) mający na celu rozbicie jedności foruma!vicu pisze: Jak mniemam, przez pomyłkę
No tak, no i znowu potwierdziło się powiedzenie, że wpuścić chama do biura, to atrament wypije!!!vicu pisze:aliza, Twoje. Na początku utworzyłaś dwa, jeden po drugim. Jak mniemam, przez pomyłkę. Pisałaś głównie w jednym z nich, aż któregoś pięknego dnia zaczęłaś, jak gdyby nigdy nic, pisać w tym drugim, wcześniej opuszczonym. I wtedy ludziom zaczęło się mieszać już kompletnie wszystko. Jakby sama treść nie była wystarczającym wyzwaniem
aliza pisze: D:\Dane\Pulpit\77777.jpg
nie działa mi linkaliza pisze: D:\Dane\Pulpit\77777.jpg
no raczej, nie miałem zamiaru szukać tego jotpega na swoim dyskuvicu pisze:naLeśnik, zartujesz?
aliza pisze: D:\Dane\Pulpit\77777.jpg
naLeśnik pisze:nie działa mi linkaliza pisze: D:\Dane\Pulpit\77777.jpg
jesteście okrutni jak dzieci.vicu pisze:naLeśnik, zartujesz?
Arno pisze: No, nagorda sie alizie nalezy. Jak raz.
Arno to mój mistrz, podoba mi się jego styl...gregski pisze:aliza pisze: D:\Dane\Pulpit\77777.jpg
moze by tak jakas nagrode miesiaca dla Arn... Alizy?