dev, to zagadka.devlin pisze:MAZI, a kto to? O kim mowa?
CHLEJADY 2009
Re: CHLEJADY 2009
Z drutu, puszek po coli i lisci palmowych. Oni tutaj takie cuda robia, ze sie czasami az sie zatrzymam i w glowe podrapievibowit pisze:Ja nie wiem co to będzie za capri, bo mały go w Sajgonie szuka.zagatka pisze:mały 5150, to już miał capri na tą okoliczność kupować![]()
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Zagatka ma powodzenie ze juz sie lista odrebna robi z kim przyjedzie na CHLEJADY!!

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
oj Mazi Mazi...
T, zagaTka
no chyba, że nie o mnie piszesz
to przepraszam 
T, zagaTka
no chyba, że nie o mnie piszesz
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
- MAZI
- 5 gwiazdek
Poprawione 
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Jak lista przeciez zagatka ze mna jedzieMAZI pisze: Zagatka ma powodzenie ze juz sie lista odrebna robi z kim przyjedzie na CHLEJADY!!![]()
![]()
Jest taki myk, że mamy jeden pokój, w którym znajdują się noclegi dla 4 osób, z tym że są to 2 podwójne łóżka. Czy znajdą się jacyś zainteresowani odrobinką braku prywatności, ewentualnie fani mentosów, którym taki układ psuje?
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
niuniek, śliwka chciała z Tobą jechać i bart pewnie też by się nie obraził, więc zostaje Ci tylko jedno wolne miejsce.
Uprzedzając pytania, ja nie chcę.
Każ się tutaj zalogować bartowi. Koniecznie!
Bart to w rezerwie jak coś.EterycznyŻołądź pisze:niuniek, śliwka chciała z Tobą jechać i bart pewnie też by się nie obraził, więc zostaje Ci tylko jedno wolne miejsce.Uprzedzając pytania, ja nie chcę.
![]()
A śliwce to mówiłem, że raczej nie będę miał miejsca jeśli chodzi o transport.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
niuniek pisze: Bart to w rezerwie jak coś.![]()
To nie kropka, tu nie musisz mieć rezerw. Uwolnić Barta
Kuźwa, kto to jest ten EterycznyŻołądź?
Jak bym gościa znał 
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
mały 5150, zawsze twierdziłem, że nie tylko włosy Ci obcięli... 
Aha, i czemu szałtboksa popsułeś, hę?
Aha, i czemu szałtboksa popsułeś, hę?
- MAZI
- 5 gwiazdek
Widze z + troche sie porobiło a jak wyglonda na dzisaj sprawa noclegów itp?? 
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
wyglonda tak jak wyglondala czyli som jeszcze wolne miejsca tak jak to jest napisane w ogloszeniu do kturego link znajduje sie na pierszej stronie forum tam klikasz i jezd napisane ze som wolne miejsca wienc nie ma sie co martwic bedzie ok pozdroMAZI pisze: Widze z + troche sie porobiło a jak wyglonda na dzisaj sprawa noclegów itp??

No i co jest? Żadnych mentosów do wspólnego pokoju nie ma?
W takim razie będzie kto pierwszy ten lepszy i do zbiorowych łóżek powrzucam przypadkowo
W takim razie będzie kto pierwszy ten lepszy i do zbiorowych łóżek powrzucam przypadkowo
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Ja myśle aby Fida tam wcisnąć jeśli jedzie wesołą gromadkąbarbie pisze:No i co jest? Żadnych mentosów do wspólnego pokoju nie ma?![]()
Arti, jesteś łachudraArti pisze: wyglonda tak jak wyglondala czyli som jeszcze wolne miejsca tak jak to jest napisane w ogloszeniu do kturego link znajduje sie na pierszej stronie forum tam klikasz i jezd napisane ze som wolne miejsca wienc nie ma sie co martwic bedzie ok pozdro
Już o tym pomyślałam, ale nie będzieniuniek pisze:Ja myśle aby Fida tam wcisnąć jeśli jedzie wesołą gromadkąbarbie pisze:No i co jest? Żadnych mentosów do wspólnego pokoju nie ma?![]()
Gdybu Funky zrezygnowal z bycia solo w 4-os., to mogę wskoczyć na jego miejsce...

Dolce far niente 
A gdyby FUX zrezygnował to ...... 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...