prosba o opinie

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
rodiq
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

prosba o opinie

Post 8 kwie 2009, o 19:56

Witjacie

jestem calkiem nowy poniewaz mam w powaznych planach zakup subaru :-)

poniewaz musze jakos to wytlumaczyc zonie przymierzam sie albo do legancy 2006 rok kombi - europa lub widzialem fajnego outbacka tez z 2006 roku tylko ze wersja usa

no i jestem kompletnie rozwalony poniewaz nie mam pojecia co lepiej wybrac i co lepiej sie w serwisuje zwlaszcza w okolicahc warszawy

bede wdzieczny za wasze wszelkie opinie

dotyczace tez spalania bo w obydu jest silnik 2,5 165 km z automatem na pokladzie

pozdrawiam

rodiq

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Re: prosba o opinie

Post 8 kwie 2009, o 20:22

Cześć.
Bierz tego, który jest w lepszym stanie. Tyle, że amerykańcowi poświęciłbym więcej czasu na oględziny, bo spora część tego co do nas trafia zza oceanu to straszne padliny (ogólnie, nie mówię tu tylko o Subaru).
Z serwisowaniem w okolicy W-awy nie powinno być problemów, chociaż ASO średnio lubi amerykańców, ale jest w tamtych okolicach parę warsztatów które powinny bez problemu sobie poradzić.

PS
Wątek trochę nie w tym dziale co trzeba, ale myślę że modelatornia jakoś da radę. ;-)

minimus
5 gwiazdek
Auto: kiedyś OBK MY06 2.5L
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: prosba o opinie

Post 8 kwie 2009, o 20:38

Legaś z tego roku chyba miał problemy z amorkami tylnymi??

ODPOWIEDZ