Kraków - spot pod Halą - 23 września
Kraków - spot pod Halą - 23 września
Jak w temacie - będzie kilka osób z kropki. Ustawiliśmy się na ok. 21
So What, Niuniek ? ;>
So What, Niuniek ? ;>
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Kraków - spot pod Halą - 8 kwietnia
Akurat dzisiejszy wieczór nie jest najlepszym wyborem. Ale pomyślę.
So What! pisze: Akurat dzisiejszy wieczór nie jest najlepszym wyborem.
Po świętach też coś będzie zwoływane więc spoko

Kto nie był niech żałuje
Sporo "starej gwardii" i nawet jajka z chrzanem były 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Zróbcie jakiś spot jak będę odbierał auto od carfita, co? Właśnie taki ze starą gwardią. 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
WRC fan, byłoby super.
Wielu już kupę czasu nie widziałem, tym bardziej, że oni z poza kropki nosa nie wyściubiają, ani ja z poza kreski.
To nie ja będę mówił kiedy, a carfit... jak rozbierze silnik. Wstępnie mówił, że w przeciągu dwóch tygodni będzie zrobiony. Ech... gdyby się do 15 udało to byłoby cudownie.

To nie ja będę mówił kiedy, a carfit... jak rozbierze silnik. Wstępnie mówił, że w przeciągu dwóch tygodni będzie zrobiony. Ech... gdyby się do 15 udało to byłoby cudownie.

EterycznyŻołądź, 15'ego w KRK jest Noc Muzeów, więc masz okazję połączyć: przyjemne z pożytecznym
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Chętnie bym się pojawił jakby mi ktoś powiedział. Ja to czasami czytam inne posty. Podstawa to chlejady i wrcWRC fan pisze:Jak w temacie - będzie kilka osób z kropki. Ustawiliśmy się na ok. 21
So What, Niuniek ? ;>

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
W poniedziałek carfit się określi czy zdąży do Chlejad, więc jest szansa, że na Chlejady będę jechał z... Nowego Sącza. Wtedy Barthol, zabierasz się ze mną, bo samemu mi się jechać nie chce. 

Witek chyba się nażarłeś jakichś halucysi... bo bajki opowiadasz... Ja nic na temat swojej obecności na Chlejadach nie wiem, więc przestań rozsiewać takie ploty.EterycznyŻołądź pisze: z... Nowego Sącza. Wtedy Barthol, zabierasz się ze mną, bo samemu mi się jechać nie chce.

niuniek pisze: Chętnie bym się pojawił jakby mi ktoś powiedział.
Następnym razem zapewnię powiadomienia SMS

EterycznyŻołądź pisze: jest szansa, że na Chlejady będę jechał z... Nowego Sącza. Wtedy Barthol, zabierasz się ze mną, bo samemu mi się jechać nie chce.![]()
Dobry pomysł - bierz Kro...Barthola nawet siłą

i ty Brutusie przeciwko mnieWRC fan pisze:EterycznyŻołądź pisze: jest szansa, że na Chlejady będę jechał z... Nowego Sącza. Wtedy Barthol, zabierasz się ze mną, bo samemu mi się jechać nie chce.![]()
Dobry pomysł - bierz Kro...Barthola nawet siłą

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
WRC fan pisze:
Dobry pomysł - bierz Kro...Barthola nawet siłą![]()
Kro...wę?

P.S. A jakie mi pogróżki na gg napisał.

robi się coraz ciekawiej...EterycznyŻołądź pisze: P.S. A jakie mi pogróżki na gg napisał.

gdzie sie w krk spotykacie?? 

ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 

Najczęściej na słynnych kiełbaskach pod Halą Targowącerbera pisze: gdzie sie w krk spotykacie??![]()

W przyszłą środę (23 września) spotykamy się na kiełbaskach pod Halą tak ok. 20:30 

Re: Kraków - spot pod Halą - 23 września

ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 

Re: Kraków - spot pod Halą - 23 września
Mam nadzieje ze się pojawie, bo chętnie poznam ekipe z Krakowa :)