minimus pisze: Dyrekcja???
No teraz to mnie zaskoczyłeś. Mijam u siebie na wsi czasami takowe ale szczerze mówiąc nie wiem gdzie garażują. Jutro wybiorę się na poszukiwania. Nie spocznę póki nie znajdę.devlin pisze:FIREK, a czy kojarzysz u siebie na wsi takiego obywatela, który ma pod domem dwa OBK, jeden beżowy H6 MY01, a drugi czarny MY07?
miałeś na myśli "Subarytów"?09forek pisze:i pozdrowionka dla Subaryków, ......
faktycznie ci subaryci..............gdzieś to slyszalem .......gootek pisze:miałeś na myśli "Subarytów"?09forek pisze:i pozdrowionka dla Subaryków, ......
![]()
Witam na Forum, jaro/09forek
Bierz pod uwagę, że mogli wyjechać na święta. Nie widzę kolegi na sieci ostatnimi dniami, więc może poczekaj do okresu poświątecznego. Wieś spora, faktycznie - no i te samoloty, czuję się tam jak w domu (też mieszkam tak, że widzę z balkonu podchodzące samoloty na ścieżce ILS, kawałek przed markerami - poezja).FIREK pisze:No devlin przegrałem pierwszą runde poszukiwań. Wczoraj przed obiadem zjeździłem moja strone wsi ale bez rezultatów ale tłumacze sobie ze wszyscy może w pracy lub na przedświątecznych zakupach. Jutro sobota więc kolejna runda.
Powiadomie o rezultatach.
Ps. Strasznie rozległa ta moja wieś
No i super, faktycznie bardzo fajna zabawaFIREK pisze:jak jechałem po córke do szkoły jakis czas temu to na poczatku "mojej czesci" minąłem kobiete w czarnym lśniącym OBK dlatego domniemam że mieszkają z tej samej strony wsi co ja . jak nie to bede szukał z drugiej
Ps. pewnie że mi sie chce, moim dziewczynom bardzo sie podoba to zadanie, razem jeździmy rozglądając się po osiedlu i przy okazji poznajemy lepiej własną wieś