jatka
jatka
Mała demonstracja w Odessie we wschodniej Ukrainie przeciw pomnikowi Katarzyny Wielkiej (to ta co z końmi lubiła). Ponoć nie tylko nam dała w kość ale i Ukraińcom. Ale przyszli Ruscy i 'Banderowcom' zaczeli tłumaczyć, że jednak Kaśka była fajna.
Na koniec robi się mocno niefajnie. Ostrzegam.
Myślicie, że w końcu skoczą sobie do gardeł? Szczególnie teraz jak gospodarka tam sie sypie. A jeśli zaczną się tłuc i będą wiać na zachód to co powinniśmy robić? Otwierać czy zamykać granice?
Link: http://www.youtube.com/watch?v=Mn5XvXfMJt0
Na koniec robi się mocno niefajnie. Ostrzegam.
Myślicie, że w końcu skoczą sobie do gardeł? Szczególnie teraz jak gospodarka tam sie sypie. A jeśli zaczną się tłuc i będą wiać na zachód to co powinniśmy robić? Otwierać czy zamykać granice?
Link: http://www.youtube.com/watch?v=Mn5XvXfMJt0
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Re: jatka
minimus, mieli pewnie gaz, broń etc. Reagowali z przymusu... zupełnie jakby dostawali premie za złapanie mordercy a nie skuteczną interwencję która zapobiegła uszkodzeniom ciała.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Gaz, broń??
No i co, w miche by jeden z drugim dostali, te śmieszne czapeczki by im pospadały, broń by im zabrali. Mieli strzelać?? Dopiero by była afera. Trudna sytuacja. Powinni być lepiej przygotowani. To na pewno.

No i co, w miche by jeden z drugim dostali, te śmieszne czapeczki by im pospadały, broń by im zabrali. Mieli strzelać?? Dopiero by była afera. Trudna sytuacja. Powinni być lepiej przygotowani. To na pewno.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
minimus, to była tylko odpowiedź na argument o brak rynsztunku. Użycie pewnie doprowadziłoby do jeszcze większej eskalacji przemocy.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Hmm..., a moim zdaniem to zwykła ustawka
. No...,może kilka babć dołączyło podczas spaceru. Ale reszta w/g scenariusza. Ciekawe...,że wszystkich zbutowali oprócz kamerzysty 
Pamiętam jeszcze, jak Samoobrona rosła w siłę i ile płacili chłopom ze wsi za palenie opon na drogach itp.
Przepraszam, jeśli kogoś uraziłam

Pamiętam jeszcze, jak Samoobrona rosła w siłę i ile płacili chłopom ze wsi za palenie opon na drogach itp.
Przepraszam, jeśli kogoś uraziłam

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
na pewno nie wp... się w następną rewolucję obojętnie jakiego koloru. Dla nas lepsza Ukraina w całości niż granie na podział - wtedy bogatsza część przypadnie Rosji a przy naszej granicy ostanie się spuścizna po banderowcach.minimus pisze: co powinniśmy robić? Otwierać czy zamykać granice?
Jakoś nie rozumiem zachwytów nad Juszczenką, taki Łukaszenka jest lepszym gwarantem niepodległości Białorusi niż głaskani przez nas "demokraci". Może Januowycz u wady także byłby lepszym pragmatykiem.
Już widzę co by się działo w Polsce gdyby mniejszość niemiecka próbowała mieszać w polityce tak jak polska w Białorusi.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
minimus, Niestety to na Ukrainie normalka ,przykro jak się patrzy na coś takiego w telewizji publicznej tego nie pokazują my oglądamy tylko to co chcą nam pokazać .Wczoraj dzwonił do mnie kumpel z Londynu mówił mi ,że ostatnio na szczycie G 20 było takie mordobicie aż się włos jeżył na głowie dwie przecznice dalej cisza spokój normalne życie .Teraz z naszego podwórka kiedyś na przejściu granicznym Polska Ukraina w Krościenku czyli u nas był taki młyn między naszymi mistrzami kierownicy a Ukraińcami ,że antyterroryści z Rzeszowa musieli interweniować nasi z Policji i SG byli bezradni .
- Gump
- 5 gwiazdek
FUX, nie co kilka godzin jest burza i leje jak z cebra w różnych płaszczyznach ale spoko mnie gdyby chciało zalać to musiałby być drugi potop Biblijny ,gorzej pewnie jest gdzieś niedaleko Baligrodu tamte okolice ale nie słyszałem żeby zalewalo okoliczne wioski .
- Gump
- 5 gwiazdek
Kruszyn zaraz idę poprawić krążenie wyjadę sobie z 5 razy na serpentyny i będzie świetnie dalej nie mogę się wybrać bo kolejna burza się zbliża zawsze tak robię jak pogoda kiepska.No a jeszcze czeka mnie transmisja na stacji Eurosport piekła północy czyli Paris-Roubaix gorąco polecam ten kolarski klasyk to najlepszy wyścig kolarski w sezonie tylko Tour de France się z nim równa początek transmisji godzina 14 najlepsze akcje rozpoczną się około godziny 16.
- Gump
- 5 gwiazdek
FUX ,i to jest to wyścig był pasjonujący wygrał ten kto miał to zrobić czyli Tom Boonen nie na darmo ten wyścig zwany jest Piekłem Północy
podczas transmisji pieklo było również i u mnie w Ustrzykach burza grad i wiatr chyba przez samego Lucyfera zesłany ,niestety są podtopienia w okolicach Przemyśla a dokładniej w Birczy .
podczas transmisji pieklo było również i u mnie w Ustrzykach burza grad i wiatr chyba przez samego Lucyfera zesłany ,niestety są podtopienia w okolicach Przemyśla a dokładniej w Birczy .