Psy, koty, ślimaki i inne zwierzaki
Re: Psy, koty, ślimaki i inne zwierzaki
Następne śliniące się maleństwo 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Hehe..., kaukazy nie są takiej maści i mają inne kufy, ale jak szczeniol był, to rzeczywiście można się pomylić
.
A jak dajesz mu karmę po wykonaniu komendy, to chwalisz go? Bo to jest bardzo ważne w systemie nagród :)

A jak dajesz mu karmę po wykonaniu komendy, to chwalisz go? Bo to jest bardzo ważne w systemie nagród :)
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Przepraszam, ale mój się nie ślini. Leosie też nieKruszyn pisze:Następne śliniące się maleństwo

Kruszyn, dajże fotki swoich CTR-ów! Byłych

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
-
jmiciuk
- 2 gwiazdki
- Auto: Narazie jezdzę rowerem :)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Nie no jasne. Ja z nim bylem w psim przedszkolu i tam mi mowili co i jak ale o wskakiwanie do bagaja nie pytałem bo myslalem ze jak podrosnie to sam sie naumie. Ale mylilem sie
-
jmiciuk
- 2 gwiazdki
Leosie normalnie nie ale jak np. postawie przed nim miske i powiem zostaw to siedzi przed tą miską i kapie mu ślinaDoxa pisze:Przepraszam, ale mój się nie ślini. Leosie też nieKruszyn pisze:Następne śliniące się maleństwo![]()
Kruszyn, dajże fotki swoich CTR-ów! Byłych
Doxa, mam u siostry fotki. Jak znajdę to wrzucę.
jmiciuk, i rozumiem, że nie jeździ bagajem tylko do weta
?
No to nie wiem..., albo dawaj mu coś bardziej pyszniejszego, jakiś plasterek szynki może, kawałeczek kiełbaski..., albo wsadzaj go do bagażnika (póki możesz
), i nagradzaj jak ładnie siedzi. A nie ma przypadkiem choroby lokomocyjnej?
Ja taka mądrala jestem
, a moje dwa potworki na tylnym siedzeniu jeżdżą, bo w bagażniku nie lubią

No to nie wiem..., albo dawaj mu coś bardziej pyszniejszego, jakiś plasterek szynki może, kawałeczek kiełbaski..., albo wsadzaj go do bagażnika (póki możesz

Ja taka mądrala jestem

-
jmiciuk
- 2 gwiazdki
No to sie nie mądrkuj :P Mój na fotele to śmiało włazi, na przod na tył, wystarczy ze drzwi zostawię otwarte i włazi. Choroby lokomocyjnej niema bo jezdzil nawet 50km i bez problemu, jezdze z nim czasem do stajni, czasem nad jeziorko, do weta jak jedziemy to parkuje kawalek dalej i robimy sobie spacerek i dupa - ma jakies opory a jak go chcę podnieść to sie kladzie albo spiernicza. Moze potrzeba mu wiecej czasu, zobaczymy :) Tka czy owak dzienx za pomoc :)
Zapożyczone fotki ze strony 
Doxa a jedną z pierwszych suk Cane corso w latach 90 sprowadził do Polski mój brat suka wabiła się Babu Blu . Podobnie jak CTR .

Doxa a jedną z pierwszych suk Cane corso w latach 90 sprowadził do Polski mój brat suka wabiła się Babu Blu . Podobnie jak CTR .
No proste...,jak mi postawisz coś,co uwielbiam,to też mam ślinotokjmiciuk pisze: Leosie normalnie nie ale jak np. postawie przed nim miske i powiem zostaw to siedzi przed tą miską i kapie mu ślina

Koniecznie! To są takie piękne psy! Chyba mój następny to będzie właśnie CTR. Albo sznaucer olbrzym, jeszcze nie wiemKruszyn pisze: Doxa, mam u siostry fotki. Jak znajdę to wrzucę.

jmiciuk pisze: No to sie nie mądrkuj :P Mój na fotele to śmiało włazi, na przod na tył, wystarczy ze drzwi zostawię otwarte i włazi

No to masz wybór: szczęśliwy pies na siedzeniach albo nieszczęśliwy w bagażniku

Doxa pisze: Koniecznie! To są takie piękne psy! Chyba mój następny to będzie właśnie CTR. Albo sznaucer olbrzym, jeszcze nie wiem![]()
Bier CTR lepsiejsze są

Kruszyn, o matkooo
. Piękne!! To chyba jednak wybieram CTR-a ;)
No niestety.., nie kojarzę suki Babu Blu. Zainteresowałam się cane corso pod koniec lat 90'(początek '00), więc BB była już poza "obiegiem", jak sądzę.

No niestety.., nie kojarzę suki Babu Blu. Zainteresowałam się cane corso pod koniec lat 90'(początek '00), więc BB była już poza "obiegiem", jak sądzę.
jmiciuk, tak mi się przypomniało... leosie to molosy, i pewnie już doświadczyłeś co to jest molosowa miłość
, on musi Ciebie mieć na wyciągnięcie nosa, więc ta odległość z bagażnika jest mu nie w smak
, to taki pies co to musi choćby koniuszkiem łapy albo ogona dotykać swojego pana, wtedy jest szczęśliwy i czuje się bezpiecznie 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
dzizas, fajki zajarac nie mozna normalnie.
Pluto, koniem zwany, zaraz przylazi z kijkiem. I niby, ze go nie ma ale rzuciac trzeba - nie Plutonem ale kijkiem.
Manka nie gorsza, koniecznie musi, bo ja swedzi szyjka.
Siadasz czlowieku spokojnie do laptoka, a tam Felek na fotelu sie wyleguje.
I co 20 minut telefon, ze Edward pol Warszawy zwiedza.
Kociopsiokwik.
Pluto, koniem zwany, zaraz przylazi z kijkiem. I niby, ze go nie ma ale rzuciac trzeba - nie Plutonem ale kijkiem.
Manka nie gorsza, koniecznie musi, bo ja swedzi szyjka.
Siadasz czlowieku spokojnie do laptoka, a tam Felek na fotelu sie wyleguje.
I co 20 minut telefon, ze Edward pol Warszawy zwiedza.
Kociopsiokwik.

remek, stare przysłowie pszczół mówi:
"cierp ciało, jak chciało"
"cierp ciało, jak chciało"

remek, Ty to się masz z kobietami 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Bergen pisze: remek, stare przysłowie pszczół mówi:
"cierp ciało, jak chciało"![]()

skad wiesz ze w pakiecie rowniez calkiem spora pasieka jest

na szczescie pszczol sie nie glaska

Można głaskać, też mają futerko. Tylko chyba jeszcze nie wylazły z norek 

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
barbie, ja kiedyś taką jedną głaskałem po futerku i teraz jest moją żoną ,choć to nie pszczółka oczywiście 

Gump pisze: Bergen, ja nie o lizaniu tylko głaskaniu
Nie ważne co robiłeś ... Masz dziś GPS a

barbie pisze: Koty też lubią święta![]()

Pojadło się i należy teraz spalić kalorie

E tam. Koda woli jechać niewygodnie niż niż wcale.Doxa pisze:on musi Ciebie mieć na wyciągnięcie nosa, więc ta odległość z bagażnika jest mu nie w smak

Regularnie podróżuje w bagażniku. Jak tylko otwieram bagażnik do pakowania, to ona pierwsza tam siedzi.
czarne jest piękne...