no to problem fotoradarow rozwiazani. Zieloni jednak sa fajniinquiz pisze:
i wtedy napuścimy ekologów aby władza ptaszków nie ruszała, w końcu się do czegoś przydadzą.
CHLEJADY 2009
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: CHLEJADY 2009
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A ja tylko tak skromnie przypomne ze to juz tuz tuz...
A jak tam sprawy finansowo-organizacyjno-chlejadowe?
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
źleMAZI pisze:A ja tylko tak skromnie przypomne ze to juz tuz tuz...
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
bo się głupio pyta 
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Barbi z Remkiem poszukują sztucznej wątrobo -nerki
Aby ratować co poniektórych 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Mazi, ale właściwie o co pytasz? Wszystko jest zorganizowane przecież już od dawna.MAZI pisze:A ja tylko tak skromnie przypomne ze to juz tuz tuz...
barbie, MAZIemu zapewne chodziło o sprawy Finansowo-Organizacyjno-CHlejadowe, czyli w skrócie FOCH! 
czarne jest piękne...
barbie, czy juz coś wiadomo co z psem* (8kg żywej wagi)
* - odrazu uprzedam pytania "czy na grilla" odpowiedz brzmi "nie, bo mieso bedzie żylaste"
* - odrazu uprzedam pytania "czy na grilla" odpowiedz brzmi "nie, bo mieso bedzie żylaste"
były niemcy, teraz dam szansę japońcowi
- MAZI
- 5 gwiazdek
FOCH!! Dobre podoba mi sie .... nie tak pytam ... wiem ze juz wszystko gotowe ...
A tak na serio to juz sie poprostu nie moge doczekac...
A tak na serio to juz sie poprostu nie moge doczekac...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Leżę i wyjęppmarian pisze:barbie, czy juz coś wiadomo co z psem* (8kg żywej wagi)
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
czekałem do ostatniej chwili z potwierdzeniem - ale niestety mnie na noclegu nie będzie, powód durnowaty - szkoła/koła/koła
ale na drugi dzień chętnie przyjadę się spotkać się...
ale na drugi dzień chętnie przyjadę się spotkać się...
.
Ostatnio wydawał się mniejszy...ppmarian pisze: z psem* (8kg żywej wagi)
Dolce far niente 
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
WUT?MAZI pisze: FOCH!! Dobre podoba mi sie .... nie tak pytam ... wiem ze juz wszystko gotowe ...

- MAZI
- 5 gwiazdek
Arti rozwiń mysl ??
rasputin, czyli wykreślam ciebie i Twoje +1 w ogóle? Czy zostaje jeden nocleg? I czy żarcie/impreza?
ppmarian, dziś będzie wiadomo, Admin ma się dowiedzieć
ppmarian, dziś będzie wiadomo, Admin ma się dowiedzieć
Boże Lucek tfu do diabła Lucek ale groźnie wyskoczyłeś z tym terminem 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
barbie,
ok. dzis juz nie bede miec dostepu do neta wiec jutro przeleje kasiore, ....jak psa zaakceptuja
pozd!
ok. dzis juz nie bede miec dostepu do neta wiec jutro przeleje kasiore, ....jak psa zaakceptuja
pozd!
były niemcy, teraz dam szansę japońcowi
Sie jakis czas temu zapisal i zaliczke tez juz oplacil, a zabiera tym razem szwagra (Pan Tato pracuje, wiec nie zaszczyci nas swoja obecnoscia) :)MAZI pisze:Rewela ale szama Olleo jeszcze sie organizuje moze sie wpisze aaaa....
Tylko, zeby mi lodowka gdzies tam nie zaginela posrod tych Imprez, to potrzebuje jakiegos taniego przelotowego center-pipe'a pasujacego do Forestera S-turbo/GT '99. Posiada ktos na sprzedaz?
p.s. czy jakies koszulki i tym razem sa organizowane? Ja co prawda mam z zeszlych Chlejad oraz jeszcze polo ze swiniaczem od bocka, ale szwagier chetnie by zanabyl taka z obecnej edycji.
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
No to ja kurna juz ostatni w szyku nie jade!barbie pisze:Dolnośląska drogówka zamierza region obstawiać bujnie. Drogówka owa wie już, że w Srebrnej Górze stacjonować będzie duża ilość Subaraków i wyraziła tym faktem zainteresowanie.
Ponieważ w bardzo niedalekiej okolicy odbywa się rajd, należy się spodziewać, że Policja będzie bardzo skrupulatnie wypełniać swoje obowiązki.
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
Remek zawsze chetnyzagatka pisze:hahajuż widzę te przerażone spojrzenia o poranku "Kto z was może prowadzić?"
![]()