Powitanie
Re: Powitanie
wojtekch, siemka chłopaku
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Witam Serdecznie
jestem tu nowy i mowie wszystkim forumowiczom czesc.
To moje pierwsze forum - do rejestracji sklonil mnie fakt, ze rodzinka sie bedzie powiekszac i wysluzone clio chce zamienic na cos przyjazniejsze matce i dziecku...
mysle o lesniku- 05/06 i mam nadzieje uzyskac ewentualne rady i wskazowki.
pozdrawiam
Lesiu
To moje pierwsze forum - do rejestracji sklonil mnie fakt, ze rodzinka sie bedzie powiekszac i wysluzone clio chce zamienic na cos przyjazniejsze matce i dziecku...
mysle o lesniku- 05/06 i mam nadzieje uzyskac ewentualne rady i wskazowki.
pozdrawiam
Lesiu
Re: Witam Serdecznie
Witamy witamy - adminów prosimy o przeniesienie do stosownego wątku, a Tobie życzymy miłego pobytu. Napisz skąd jesteś, to ułatwi orientację, gdzie Cię kierować, jakby co.
pozdrawiam! :)
pozdrawiam! :)
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Witam wszystkich
Zaczołem od dupy strony pisząc pierwszego posta w dziale technicznym a nie tu.
Pozdro dla wszystkich
Zaczołem od dupy strony pisząc pierwszego posta w dziale technicznym a nie tu.

Pozdro dla wszystkich

- 12fasola12
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester '98 2.0 122KM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- gladius56
- 1 gwiazdka
- Auto: legas 2.5 ,04 ,165 kucy
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
heja! Wreszcie się zalogowałem (leń jestem,wolałem czytać) i pozdrowienia dla wszystkich fanów marki nr 1 wśród fur ! 

Dzień dobry, dzień dobry :)
Witamy na oddziale zamkniętym
Witamy na oddziale zamkniętym

Witajcie , piszcie, czytajcie, bądźcie aktywni.
Mamy nadzieję, że na postach powitalnych nie zakończycie...
Mamy nadzieję, że na postach powitalnych nie zakończycie...
Dolce far niente 

Witam wszystkich nowych
Padre FUX już Was zachęcił to ja już nic nie dodam 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

No devlin zabawa na prawde świetna
czeka sobie w czwartek na córke przed szkoła a tu spod koscioła beżowy jedzie w przeciwna stronę. Nie moge ruszyć za nim bo widze juz córkę na horyzoncie , krzyczę zeby szybko biegła a sam wyskakuje jak idiota na srodek ulicy i machamą rekoma. OBK skręca z strone fabryki lodów
Córka wsiada ja robie nawrotke i szukam ale nie znalazłem
Miąłem tylko 20 bo musiałem z drugim dzieckiem za zajecia pojechać
Był juz prawie prawie ale dorwe go jeszcze
czeka sobie w czwartek na córke przed szkoła a tu spod koscioła beżowy jedzie w przeciwna stronę. Nie moge ruszyć za nim bo widze juz córkę na horyzoncie , krzyczę zeby szybko biegła a sam wyskakuje jak idiota na srodek ulicy i machamą rekoma. OBK skręca z strone fabryki lodów
Whisky moja żono...

FIREK pisze:No devlin zabawa na prawde świetna

Czy ten Forek to jest moze czarny? Takie mam wrażenie, że coś takiego się ostatnio kręci po okolicy...
Pozdrawiam
Jaca OBK
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Witajcie na Forum

Nie teoria, lecz rzeczywistośćvicu pisze: Jedni drugich szpieguja. W dodatku na zlecenie devlina. Teoria spisku normalnie.![]()

I jeszcze dzieciaka stresująvicu pisze:Jedni drugich szpieguja. W dodatku na zlecenie devlina. Teoria spisku normalnie.

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Jak zawsze, jestem niewinny, Wysoki Sądzie!vicu pisze:Jedni drugich szpieguja. W dodatku na zlecenie devlina. Teoria spisku normalnie.

jaca_obk pisze:
To musiala być moja żonka, która zawoziła bądź odbierała nasze pociechy ze szkoły
Czy ten Forek to jest moze czarny? Takie mam wrażenie, że coś takiego się ostatnio kręci po okolicy...
Pozdrawiam
Jaca OBK
No witam w końcu ziomala. Mój Forek jest jakis taki srebrno-szampański i garażuje na Ksieżycowej. dziecko które wtedy odbierałem chodzi do III klasy . jak sie okaże ze razem z twoimi to bedzie dopiero ciekawie.
Pozdrawiam zatem serdecznie ...........
zapraszam na fajna imprezke:
Serdecznie zapraszamy na wiosenny koncert skrzypcowy, który odbędzie się w naszym Kościele w Baninie
26 kwietnia 2009 o godz. 16.15
Koncert jest wyrazem podziękowania dla wszystkich osób, które aktywnie działają- począwszy od szkolnych tematów a kończywszy na protestach związanych z planami zamknięcia ul.Słowackiego.
Whisky moja żono...

Cześć "Chudy", ale chyba nie "Cienki Bolek"?!Chudy pisze:siemanko
dzień bez śmiechu uważam za stracony!
Wasz stary wiarus w spódnicy
lubisz pociągać danielsa? ja jeszcze nie miałam czegoś takiego w ustach!!!mały 5150 pisze:I jeszcze dzieciaka stresująvicu pisze:Jedni drugich szpieguja. W dodatku na zlecenie devlina. Teoria spisku normalnie.

dzień bez śmiechu uważam za stracony!