Oj to prawdaKruszyn pisze: Ale czym musiałby jeżdzić WiS

A może Wis to taka szara eminencja , wiesz pociąga za sznureczki , nic bez jego wiedzy sie nie odbywa

Oj to prawdaKruszyn pisze: Ale czym musiałby jeżdzić WiS
To ja się tylko szybko wytłumaczę - chodziło mi o tą konkretną wiadomość z linka, nie o treści głoszone przez Palikota. Najpierw media przez cały dzień trąbiły o czym była "konferencja" prasowa, po czym chyba naszła ich refleksja: "o k... chyba zrobiliśmy mu za friko reklamę w prime-time" - to mnie tak rozbawiłomały 5150 pisze:A mi się nawet tego nie chce komentować. Ja nie wiem co Wy w tym prostaku widzicie
WIS to cichociemnyPiter 35 pisze:Oj to prawdaKruszyn pisze: Ale czym musiałby jeżdzić WiS![]()
![]()
A może Wis to taka szara eminencja , wiesz pociąga za sznureczki , nic bez jego wiedzy sie nie odbywa
Gasipies nie owija w bawełnę,WRC fan pisze:To ja się tylko szybko wytłumaczę - chodziło mi o tą konkretną wiadomość z linka, nie o treści głoszone przez Palikota. Najpierw media przez cały dzień trąbiły o czym była "konferencja" prasowa, po czym chyba naszła ich refleksja: "o k... chyba zrobiliśmy mu za friko reklamę w prime-time" - to mnie tak rozbawiłomały 5150 pisze:A mi się nawet tego nie chce komentować. Ja nie wiem co Wy w tym prostaku widzicie![]()
EOT
Nie odnajduję elementów czegoś śmiesznego w tym zdjęciu.devlin pisze:http://boringpic.blogspot.com/2009/04/wings.html
Aj em ałer of de kąpani slołgan - natomiast wciąż nie widzę niczego śmiesznego w zdjęciu rozbitego samochodu redbulla.devlin pisze:Use the gógle, Luke.
Szkoda, ze tak malo osób zalapalo...devlin pisze:Dobra, to wytłumaczę mój tok rozumowania.
Red Bull reklamuje się hasłem "Red Bull gives you wings"
Zabawnym wydało mi się skojarzenie, że nieumiejętne posługiwanie się skrzydłami może doprowadzić do nieszczęścia, czego dowód mamy na zdjęciu.
Nie oczekuję, że kogokolwiek to rozbawi - informuję, że taka myśl rozbawiła mnie.
Martwi mnie, że muszę tłumaczyć to Michałowi, cieszy, że muszę Witkowi
To tak, jak z DrozdąChloru pisze: FUX, ja myślę, że więcej osób załapało tylko nie każdego to śmieszy.
So What! pisze: EterycznyŻołądź, toś go pocieszył![]()
devlin pisze: Red Bull reklamuje się hasłem "Red Bull gives you wings"
Eee, luzikWRC fan pisze: To ja się tylko szybko wytłumaczę - chodziło mi o tą konkretną wiadomość z linka, nie o treści głoszone przez Palikota. Najpierw media przez cały dzień trąbiły o czym była "konferencja" prasowa, po czym chyba naszła ich refleksja: "o k... chyba zrobiliśmy mu za friko reklamę w prime-time" - to mnie tak rozbawiło
EOT