CHLEJADY 2009
Re: CHLEJADY 2009
Jaaa??? Przeciez ja nic nie wiedzialemArti pisze:Jakby trzeba było to byś został o tym poinformowany. A koszulki pewnie miały być tak jak ostatnio niespodzianką, którą już spaliłeś.Olleo pisze: Ale cos trzeba podac? Jakies wymiary? Zaliczke wplacic?

Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
A przeczytałeś to, co jest na czerwono na górze każdej, jednej strony?
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Aha... Lojalnie ostrzegam - od niedzieli do czwartku nie przeszkadzac Markowi w naprawie mojego Forka, bo inaczej bede musial przyjechac ze szwagrem jego eSka 

Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
Jeżeli Marek, którego nie znam (a którego mam nadzieję poznać na Chlejadach) to sidor, to wyraźnie napisał, że u niego od czwartku do niedzieli jest ostry dyżur!!!Olleo pisze:Aha... Lojalnie ostrzegam - od niedzieli do czwartku nie przeszkadzac Markowi w naprawie mojego Forka, bo inaczej bede musial przyjechac ze szwagrem jego eSka

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Za 24 dni się zacznie ciekawe spotkanie abstynentów 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Slyszałem, że Polfa ma wznowić produkcję esperalu 

http://wwojnar.com/
devlin, a my będziemy wszywać uczestnikom 

zagatka, inaczej się nie da 

WiS, zawodowcy to przepijają podobno 

Chciałem tylko zauważyć, że prawie wszystkie te medykamenty związane z chlaniem mają na początku ALKAdevlin pisze:Slyszałem, że Polfa ma wznowić produkcję esperalu

- ALKA Prim
- ALKA Seltzer
- ALKA Pomoc (taka firma była kiedyś oferująca odtrucia

Ciekawe dlaczego? Powiem tylko, że z racji mojego nazwiska nie mam nic wspólnego ani z jednym , ani z drugim, ani z trzecim

mały 5150 pisze: - ALKA Pomoc (taka firma była kiedyś oferująca odtrucia)
Korzystałeś

Kruszyn pisze:mały 5150 pisze: - ALKA Pomoc (taka firma była kiedyś oferująca odtrucia)
Korzystałeś
jeszcze nie

Ciekawe czy faktycznie pomaga i stawiają człowieka na nogi .mały 5150 pisze:Kruszyn pisze:mały 5150 pisze: - ALKA Pomoc (taka firma była kiedyś oferująca odtrucia)
Korzystałeś
jeszcze nie
w 2 godzinyKruszyn pisze:
Ciekawe czy faktycznie pomaga i stawiają człowieka na nogi .

Słyszałam, że esperal to zwykłe placebodevlin pisze:Slyszałem, że Polfa ma wznowić produkcję esperalu

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
mały 5150 pisze: w 2 godziny![]()
Kolega Ci opowiadał

Niemożliwe

NiemożliweKruszyn pisze: NiemożliweMoże dorzućmy parę groszy i na spocik zamówmy

mały 5150 pisze: Tylko nie wiem co on tam miał w tych kroplówkach![]()
![]()
Kokę i amfę

mały 5150 pisze: Tylko nie wiem co on tam miał w tych kroplówkach
Sól fizjologiczna, Cocarboxylaza i wit. C

LouCyphre pisze: Sól fizjologiczna, Cocarboxylaza i wit. CTo działa, znajomi lekarze z pogotowia tak sie do życia przywracali...
Tak ale brak opcji na dwie godziny .
I pewnie jeszcze coś

Znajomo mi brzmi, to mogła być ta mieszankaLouCyphre pisze: Sól fizjologiczna, Cocarboxylaza i wit. CTo działa, znajomi lekarze z pogotowia tak sie do życia przywracali...

Mam nadzieję, że wiesz po ostatnim szpitalu, że przepływem kroplówki można sterować. Można go tak zwiększyć, że łapa robi się zimna jakbyś ducha wyzionąłKruszyn pisze: Tak ale brak opcji na dwie godziny .