no dzięki za zaproszonko... niestety do sopotu planuję wyjazd dopiero w VII-VIII, to gdzie ta księżycowa? na planie jest?FIREK pisze:jaca_obk pisze:
To musiala być moja żonka, która zawoziła bądź odbierała nasze pociechy ze szkoły
Czy ten Forek to jest moze czarny? Takie mam wrażenie, że coś takiego się ostatnio kręci po okolicy...
.........
No witam w końcu ziomala. Mój Forek jest jakis taki srebrno-szampański i garażuje na Ksieżycowej. .....
zapraszam na fajna imprezke:
Serdecznie zapraszamy na wiosenny koncert skrzypcowy, który odbędzie się w naszym Kościele w Baninie
26 kwietnia 2009 o godz. 16.15
Koncert jest wyrazem podziękowania dla wszystkich osób, które aktywnie działają- począwszy od szkolnych tematów a kończywszy na protestach związanych z planami zamknięcia ul.Słowackiego.
Powitanie
Re: Powitanie
dzień bez śmiechu uważam za stracony!
Wasz stary wiarus w spódnicy
Wasz stary wiarus w spódnicy
Lubię i proponuję żebyś spróbowałaaliza pisze: lubisz pociągać danielsa? ja jeszcze nie miałam czegoś takiego w ustach!!!![]()

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

FIREK pisze: Mój Forek jest jakis taki srebrno-szampański
nie ma takich Foresterów
Witam użytkowników którzy niedawno się zarejestrowali na forum-subaru.pl
dzień dobry Państwu
No własnie jaki kolor ma mój Forek???esilon pisze:FIREK pisze: Mój Forek jest jakis taki srebrno-szampański
nie ma takich Foresterów
Witam użytkowników którzy niedawno się zarejestrowali na forum-subaru.pl
dzień dobry Państwu
Srebrny to on na pewno nie jest no i do złotego tez mu dużo brakuje. Dosegam w słońcu nutke zieleni a czasami szczypne platyny? JAKI to kolor?
Whisky moja żono...

Księżycowa w Baninie to taka długa główna droga do połowy wyłożona płytami jumbo, przebiegajaca obok dawnej strażnicy OSP. Początek Księżycowej to stacja benzynowa.aliza pisze: no dzięki za zaproszonko... niestety do sopotu planuję wyjazd dopiero w VII-VIII, to gdzie ta księżycowa? na planie jest?
W wielu swoich odcinkach niestety zbliżona do krajobrazu naszego Księżyca...

Whisky moja żono...

FIREK, jeżeli masz taki kolor jak esilon to on jest taki nijaki i nikt nie wie jak się nazywaFIREK pisze:No własnie jaki kolor ma mój Forek???

FIREK pisze: Srebrny to on na pewno nie jest no i do złotego tez mu dużo brakuje. Dosegam w słońcu nutke zieleni a czasami szczypne platyny?
FIREK pisze: JAKI to kolor?
normalnie identyczny

mały 5150, z Tobą to sobie pogadamy w Kielcach

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
No, to nareszcie - dzięki FIRKOWI - uwierzę, że ten esilona to tak fabrycznie pomalowany, a nie ręcznie, szprajem, na działce...esilon pisze: normalnie identyczny

Seria jakaś na subaracze bliźniaki - dobrze, że nie w Kielcach tą razą

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
FIREK pisze:
No własnie jaki kolor ma mój Forek???
Srebrny to on na pewno nie jest no i do złotego tez mu dużo brakuje. Dosegam w słońcu nutke zieleni a czasami szczypne platyny? JAKI to kolor?
Esilonowy! Cóż za proste pytanie...

No i takim sposobem wiem jaki mam kolor. Dzięki za info w takim razie bo sam bym na to nigdy nie wpadł... 

Whisky moja żono...

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Może i piękny, ale dlaczego jeździ w sektorze samochodów ciężarowych? FIA powinna Cię zdyskwalifikować, nie miałeś paki z cegłamiesilon pisze: mozna mówić piękny

Jak w tym, co o nim myślę, to niestety - siła wyższa.FUX pisze: WiS, w jednym wątku nie raczyleś do listy się dopisać...

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
esilon, zawsze się tak przechyla jak parkujesz ?

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- dzibi
- 2 gwiazdki
- Auto: Chrysler Grand Voyager 3.3
Dłuuuugo mnie tu nie było, to się witam, a jakże! :)
savoir vivre szachisty:
Dżentelmen nie mówi "szachuje", tylko "ciszej panowie"
http://pl.youtube.com/watch?v=rs-jAImScms
Dżentelmen nie mówi "szachuje", tylko "ciszej panowie"
http://pl.youtube.com/watch?v=rs-jAImScms
Witam się dziś ja z wami.
Zaraz po tym nade mną.
Zaraz po tym nade mną.

Nieraz mi ręce
żyją zupełnie osobno.
Może ich wtedy nie doliczać do siebie?
M.B.
żyją zupełnie osobno.
Może ich wtedy nie doliczać do siebie?
M.B.
Witam nowych użytkowników forum
.
Zapraszamy do dyskusji, jak koniecznie musicie o Subaru, to niech już będzie

Zapraszamy do dyskusji, jak koniecznie musicie o Subaru, to niech już będzie

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
A myślałeś może o diecie?esilon pisze:no niestety zawszeChloru pisze:esilon, zawsze się tak przechyla jak parkujesz ?![]()

No normalnie oczkom nie wierze. Identyczny - felgi jedynie zdeczko inne http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 3f6e4.html
Whisky moja żono...

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
FIREK pisze:No normalnie oczkom nie wierze. Identyczny - felgi jedynie zdeczko inne http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 3f6e4.html

Jako, że dziś czwartek to moja żonka w zamian widziała Ciebie. A co! Tym razem Ty raczyłeś nie widzieć OBK'a

Rzuć też okiem do skrzynki na listy

Jaca_obk
PS> Bawiliśmy się na jednej imprezie w remizie strażackiej, a żonka zna Cię z "Towarzystwa"

Przypomniałem sobie jak się nazywał ten kolor w folderach Subaru: "Forester bez lakieru"esilon pisze:no niestety zawszeChloru pisze:esilon, zawsze się tak przechyla jak parkujesz ?![]()