Powitanie
Re: Powitanie
esilon, on na oparach żyje 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
mały 5150, umarłem ze śmiechu ....
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
EterycznyŻołądź, bo konam właśnie 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Kruszyn, śpieszysz się powoli, to Ci trzeba przyznać, ale to dobrze, bo nie wolno być ze stresowanym, nawet własną śmiercią. Be cool. 

Preferuję face to face position... a oczywiście spróbuję danielsa, ale dopiero na foksal, znaczy się we w sierpniu, serdecznie Cię pozdrawiam, Alizamały 5150 pisze:Lubię i proponuję żebyś spróbowałaaliza pisze: lubisz pociągać danielsa? ja jeszcze nie miałam czegoś takiego w ustach!!!![]()
A w ustach to ja wielu rzeczy nie miałem

dzień bez śmiechu uważam za stracony!
Wasz stary wiarus w spódnicy
szprajem ha ha haWiS pisze:No, to nareszcie - dzięki FIRKOWI - uwierzę, że ten esilona to tak fabrycznie pomalowany, a nie ręcznie, szprajem, na działce...esilon pisze: normalnie identyczny![]()
Seria jakaś na subaracze bliźniaki - dobrze, że nie w Kielcach tą razą

O RZESZ W MORDĘ!!!esilon pisze:zamiennie mozna mówić piękny![]()

OPLUŁAM MONITOREKChloru pisze:esilon, zawsze się tak przechyla jak parkujesz ?![]()

Witaj, .... lepiej późno, niż wcaledzibi pisze:Dłuuuugo mnie tu nie było, to się witam, a jakże! :)

Witaj Kochanie, a ja coraz bardziej myślę o Toyocie R...Doxa pisze:Witam nowych użytkowników forum.
Zapraszamy do dyskusji, jak koniecznie musicie o Subaru, to niech już będzie

Podaję przepis na moję dietę (musi się rymować...)esilon pisze:EterycznyŻołądź pisze: A myślałeś może o diecie?
takiej jak Twoja?
nie
Nic nie jem do 19.00, potem hulaj dusza, piekła nie ma, właśnie się zapruwam sama, bo Książę Małżonek zasnął snem sprawiedliwego...
Dziś/wczoraj były jego imieniny (Jerzy), a ja z niedosytem, więc jem, piję i popuszczam pasa...
Fux, ale masz motto!!!!
Czapka mię spadła ze łba.
PRACA TO GŁUPOTA. (wiele lat musiało minąć, żebym to wreszcie skumała....)
Czapka mię spadła ze łba.
PRACA TO GŁUPOTA. (wiele lat musiało minąć, żebym to wreszcie skumała....)
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
a tak na serio , to w czym? komu? i dlaczego? przeszkadza , że Aliza nie używa magicznego "Edytuj" ?
uprzejmie prosze o obszerne wyjasnienie

Ja się na przykład boję, że mnie dogoni w ilości postów.esilon pisze:a tak na serio , to w czym? komu? i dlaczego? przeszkadza , że Aliza nie używa magicznego "Edytuj" ?

A Ty coś taki stanowczy? Auto buja, to przynajmniej kierownik sztywny być musi?

czarne jest piękne...
vibowit pisze: A Ty coś taki stanowczy? Auto buja, to przynajmniej kierownik sztywny być musi?
do kogo ta mowa meeen

buja nie buja, jeździ turbo super

Zobaczymy, zobaczymy. Już za parę dni.esilon pisze:buja nie buja, jeździ turbo super
czarne jest piękne...
vibowit pisze: Zobaczymy, zobaczymy.
kto zobaczy ten zobaczy, będzie padać
a bez klimy to kiepsko się jeździ z zaparowanymi szybami

No pięknie ja się chyba choroby wrzodowej nabawię jakiejś. W skrzynce na lisy kartka: "cześć Firek! Pozdrowionka jaca-obkjaca_obk pisze:FIREK pisze:No normalnie oczkom nie wierze. Identyczny - felgi jedynie zdeczko inne http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 3f6e4.htmlNoooo - widzę, że ten lakier strasznie dużo jakoś waży. Twój ma chyba dwie warstwy na błotniku
Jako, że dziś czwartek to moja żonka w zamian widziała Ciebie. A co! Tym razem Ty raczyłeś nie widzieć OBK'a![]()
Rzuć też okiem do skrzynki na listy![]()
Jaca_obk
PS> Bawiliśmy się na jednej imprezie w remizie strażackiej, a żonka zna Cię z "Towarzystwa"

Na dodatek w czwartek jakiś skołatany chyba byłem że auta nie zauważyłem i na dodatek razem byliśmy na imprezie????
Na moje usprawiedliwienie jest chyba tylko to że 4 dych juz dawno stukneły i sprawność umysłowa nie ta. Jutro wielkie poszukiwania ......
Whisky moja żono...

Permanentna inwigilacja 

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
No miałem właśnie nadzieję, że będzie Ci miłoFIREK pisze: No pięknie ja się chyba choroby wrzodowej nabawię jakiejś. W skrzynce na lisy kartka: "cześć Firek! Pozdrowionka jaca-obk![]()
Na dodatek w czwartek jakiś skołatany chyba byłem że auta nie zauważyłem i na dodatek razem byliśmy na imprezie????
Na moje usprawiedliwienie jest chyba tylko to że 4 dych juz dawno stukneły i sprawność umysłowa nie ta. Jutro wielkie poszukiwania ......

Noooo - z tą imprezą to sobie nie wyrzucaj, bo było pewnie z 70 osób (jak to na remizę przystało - pół wsi się bawiło) i raczej nie jestem jakąś pikną cycatą dziewczyną żeby Ci się rzucać w oczy

Najciekawsze, że codziennie przejeżdżasz niedaleko mojej chaty... kombinuj dziewczyno...
jaca_obk
I weź tu się człowieku na obce forum zapisz 

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!