Odkiwane było...
Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Pozdrawki dla kierownika malinowego Forka turbo koło Malty dzisiaj w poludnie w Poznaniu.
Odkiwane było...
Odkiwane było...
Dolce far niente 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
FUX pisze: Pozdrawki dla kierownika malinowego Forka
Malinowego??
Konto usunięte, Ty uważaj, bo nie zostaniesz miss.
http://www.rp.pl/artykul/2,294591_Gej_kontra_miss_.html
czarne jest piękne...
No jakiś taki do jarmajowego i remkowego, jeżeli dobrze pamiętam, podobny...Konto usunięte pisze:FUX pisze: Pozdrawki dla kierownika malinowego Forka
Malinowego??![]()
Na pewno gej jakiś
Dolce far niente 
Ale się tam cioty panosząvibowit pisze:Konto usunięte, Ty uważaj, bo nie zostaniesz miss.![]()
Bo tam najlepiej być homoseksualistą, a jeszcze lepiej czarnoskórym homoseksualistą, bez urazyLouCyphre pisze:Ale się tam cioty panosząvibowit pisze:Konto usunięte, Ty uważaj, bo nie zostaniesz miss.![]()
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Zawsze twierdzę ,że trzeba lać pedałów i koniec .

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Doxa pisze: Bo tam najlepiej być homoseksualistą, a jeszcze lepiej czarnoskórym homoseksualistą, bez urazy![]()
Lepiej być czarnoskórym homoseksualistą Żydem.
A za co, prowokująco sie zapytamKruszyn pisze: Zawsze twierdzę ,że trzeba lać pedałów i koniec .
Dolce far niente 
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
FUX, pewnie za piwo.
Ludzie tak ponoć mają, że jak dużo piwa wypiją to im się chce lać.
Ludzie tak ponoć mają, że jak dużo piwa wypiją to im się chce lać.
FUX pisze: A za co, prowokująco sie zapytam.
poważnie nie wiesz
EterycznyŻołądź pisze: Ludzie tak ponoć mają, że jak dużo piwa wypiją to im się chce lać.![]()
napij się piwka i idż do publicznego wc .
Zapomniałem ,że ty w szpilkach chodzisz i w damskim nie zrozumiesz
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Podobno każdy kryptohomoś tak mówi publicznie, żeby podejrzeń uniknąć...Kruszyn pisze: Zawsze twierdzę ,że trzeba lać pedałów i koniec .
EterycznyŻołądź pisze: Ludzie tak ponoć mają, że jak dużo piwa wypiją to im się chce lać.
WiS pisze:
Podobno każdy kryptohomoś tak mówi publicznie, żeby podejrzeń uniknąć...![]()
Jasne....niektórzy maja nawet rodziny ...Lać trzeba i koniec .
WiS, może jesteś zwolennikiem tego aby dawać im prawo do adopcji dzieci ?
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Zwolennikiem - nie. Ale gdyby zabrakło miejsc adopcyjnych w normalnych rodzinach, spełniających rozsądne standardy (co nam raczej nie grozi - kolejka chętnych jest długa) - byłbym skłonny ostrożnie rozważyć taki wariant.Kruszyn pisze: może jesteś zwolennikiem tego aby dawać im prawo do adopcji dzieci ?
Pod pewnymi warunkami - np. znacznie łatwiej byłoby mi zaakceptować sytuację, gdy para facetów wychowuje dziewczynkę (i odwrotnie), niż gdy płeć jest ta sama.
Tak samo, możliwość adopcji przez parę homo, z których jedno jest biologicznym rodzicem - to inna historia, niż w relacji z obcymi.
W każdym razie, lepsze IMO (acz oczywiście nie doskonałe) jest dla dziecka wychowanie we w miarę zamożnej, stabilnej i bezpiecznej "rodzinie" tworzonej przez osoby homo, niż w rodzinie patologiczno-złodziejsko-bandycko-pijackiej, ale hetero - a także na ulicy czy w domu dziecka.
Sposób zaspokajania popędu seksualnego, póki nie wiąże się z przemocą wobec innych, nie jest dla mnie kryterium do oceniania roli i praw jednostki w społeczeństwie.
-
damiansubaru
- 1 gwiazdka
- Auto: subaru impreza 1,6l
A ten znowu 
damiansubaru, załóż kochanieńki wątek w ogłoszeniach, bo tam to często wchodzą nawet ludzie z zewnątrz. My na kresce już wszyscy wiemy, że chcesz kupić maskę
od GT (na całe szczęście
). I z całego serca życzę Ci żeby Ci się powiodło 
damiansubaru, załóż kochanieńki wątek w ogłoszeniach, bo tam to często wchodzą nawet ludzie z zewnątrz. My na kresce już wszyscy wiemy, że chcesz kupić maskę
od GT (na całe szczęście
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Kruszyn pisze:
napij się piwka i idż do publicznego wc .
Zapomniałem ,że ty w szpilkach chodzisz i w damskim nie zrozumiesz
Kruszynko, ale skąd ta agresja?
mały 5150 pisze: My na kresce już wszyscy wiemy, że chcesz kupić maskę
Ja dopiero teraz się dowiedziałem.
- wime
- 1 gwiazdka
- Auto: OBK
pozdrawiam dwie imprezki, czarna i srebrna mijane dzisiaj na trasie Przemysl Bircza
EterycznyŻołądź pisze: Kruszynko, ale skąd ta agresja?Czy, aby przytulić cię nie trzeba
![]()
Jasne ,wpadnij i mnie przytul
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Kruszyn pisze: Jasne ,wpadnij i mnie przytul![]()
Super
Mówisz ,że chcesz się mentosie najpierw opalić
czy zarazić się odzwierzęca grypką
czy zarazić się odzwierzęca grypką
pozdrowienia dla kierowcy forka, ktorego nicka nie zapamiętałem, rejestracja PKR....., zamieniliśmy dzisiaj słów parę na poboczu trasy wrocław - poznan zaraz za wrockiem
pozdrowienia również dla kierowcy czerwonego GTka, wpuszczonego na główną przed Psarami dzisiaj koło 19.30, świnka na lusterku była
pozdrowienia również dla kierowcy czerwonego GTka, wpuszczonego na główną przed Psarami dzisiaj koło 19.30, świnka na lusterku była
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Pozdrawiam wszystkie subaraki spotkane w tym tygodniu w okolicach Gdańska... nikt nie odmachał
Pozdrawiam też Bergena - no cóż, nie udało nam się (z mojej winy) spotkać, pewnie zobaczymy się na Chlejadach...
Pozdrawiam też Bergena - no cóż, nie udało nam się (z mojej winy) spotkać, pewnie zobaczymy się na Chlejadach...