CHLEJADY 2009
Re: CHLEJADY 2009
Konto usunięte, a kiedy? My (tzn ja i mały 5150) będziemy mieli po 2 miejsca w autach. Tyle, że u mnie nie ma klimy i ponoć głośno jest. 

czarne jest piękne...
Spoko spoko... już określam pozycję słońca.niuniek pisze:Vibowit, Ty to jutro dobry azymut wykreśl

czarne jest piękne...
Ty, ale weź poprawke bo już jestes 30 min po czasievibowit pisze:Spoko spoko... już określam pozycję słońca.niuniek pisze:Vibowit, Ty to jutro dobry azymut wykreśl

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Kiedy bądźvibowit pisze:Konto usunięte, a kiedy? My (tzn ja i mały 5150) będziemy mieli po 2 miejsca w autach. Tyle, że u mnie nie ma klimy i ponoć głośno jest.

Konto usunięte pisze: Czy jest taka opcja, żeby się ewentualnie, w razie czego, zabrać z kimś w dwie osoby
przyjedź pociągiem do Kielc, mam trzy wolne miejsca jakby coś

To się dogadamy i "będzie Pan zadowolonyyy".Konto usunięte pisze:Kiedy bądźvibowit pisze:Konto usunięte, a kiedy? My (tzn ja i mały 5150) będziemy mieli po 2 miejsca w autach. Tyle, że u mnie nie ma klimy i ponoć głośno jest.Mam urlop przez cały tydzień, więc się dostosujemy
czarne jest piękne...
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Kruszyn mam jedno na sprzedaz a wiec jak cos to sie dogadamy tylko antene sobie skombinuj jak cos do CB nie jest rado wysokich lotów ale słychac 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Konto usunięte pisze: Czy jest taka opcja, żeby się ewentualnie, w razie czego, zabrać z kimś w dwie osoby z wawki? W zamian oferuję trzeźwość o poranku
Konto usunięte, u mnie jest miejsce. Tylko nie wiem czy pasuje Ci godz. wyjazdu, bo ja to będę mógł tak 11-12 w piątek. Nie wiem jak z powrotem, czy w niedzielę czy w poniedziałek, ale to już drugorzędna kwestia. Także jakby co to zapraszam Was do siebie.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 247 razy
- Polubione posty: 528 razy
Konto usunięte, ja to nawet w czwartek jakoś będę wybywał. 2 miejsca sie znajdą... tylko takie średniokomfortowe 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Dobra ja mam też miejsce ale z Jeleniej góry
zapraszam 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
MAZI, a będziesz jechał z Wrocławia? Kiedy?
Jeśli miałbym przyjechać na 1 dzień to kiedy najlepiej, żebym zdążył jak największą liczbę ludziów pomęczyć, a nie musiał ich szukać poukrywanych po krzakach (na oesach i nie tylko)?
Jeśli miałbym przyjechać na 1 dzień to kiedy najlepiej, żebym zdążył jak największą liczbę ludziów pomęczyć, a nie musiał ich szukać poukrywanych po krzakach (na oesach i nie tylko)?

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Niedziela 4.00 rano.EterycznyŻołądź pisze: Jeśli miałbym przyjechać na 1 dzień to kiedy najlepiej, żebym zdążył jak największą liczbę ludziów pomęczyć, a nie musiał ich szukać poukrywanych po krzakach (na oesach i nie tylko)?

Taki żart.

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Arti, a jak Witek przyjedzie o 4 w niedzielę to żóltym ...... masłem smarujesz sobie rano kanapki

A co z marchewką i jabłkiemChloru pisze: Arti, a jak Witek przyjedzie o 4 w niedzielę to żóltym ...... masłem smarujesz sobie rano kanapki

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Chloru
- 6 gwiazdek
Piter 35, Arti nie jada już marchewki. Pisał coś, że się o zęby boi ;)
mały 5150, pamiętaj, że ja jadę z Tobą 

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
liwit, cicho bo zraz zaczną gadaćliwit pisze: mały 5150, pamiętaj, że ja jadę z Tobą![]()

mały 5150, co tu gadać , wszystko jasne .... 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
widziszKruszyn pisze: mały 5150, co tu gadać , wszystko jasne ....![]()

Co klima może zdziałaćmały 5150 pisze: liwit, cicho bo zraz zaczną gadać

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Chloru
- 6 gwiazdek
Piter 35, wiesz, że jesteś przyczyną rozpadu podstawowej komórki społeczeńśtwa !
?

To nie ja to szwajcarzy taką wersję wypuściliChloru pisze: Piter 35, wiesz, że jesteś przyczyną rozpadu podstawowej komórki społeczeńśtwa

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Eteryczny w tej chwili jestem w Wawie bo mam armagedon w firmie i musze siedziec i montowac ( koks bok i takie tam) narazie to do Wro sie nie wybieram... ale spokojnie cos sie zmontuje 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Ja się dziwię, że vibowit się na to godzi i bynajmniej nie chodzi mi o małego (bo czego tu się bać?
), ale o jego auto. Pozwolę sobie przypomnieć jego (auta małego) opis dokonany przez jedną z forumowiczek (a nawet więcej).

barbie pisze: Organy to jasne że pal sześć, ale mi cycki urywa!