w trasie większy moment w 2.5 się przyda, a w spalaniu różnica jest pewnie niewielka.manic pisze: Czy duza roznica w jezdzie po trasie jest miedzy 2.0 a 2.5?
Kolejny dylemat - co kupic ;)
Re: Kolejny dylemat - co kupic ;)
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
A jak jest z serwisowaniem wersji US w Polsce?naLeśnik pisze: w trasie większy moment w 2.5 się przyda, a w spalaniu różnica jest pewnie niewielka.
Znowu. 24,000 km przez 3 lata??manic pisze: A co sadzicie o tym? Czy ta klapa tylna to nie od starszego modelu?

I pytasz sie czy klapa przypadkiem nie od innego?

bez problemu, wszystko i tak jest Made in Japan więc z częściami nie ma problemu (w razie potrzeby się ściągnie z USA lub Japonii). Zresztą, jak mi stłuczono tylną lampę to nową kupiłem sobie w USA i po tygodniu była u mnie w domu. A na przeglądy i wymiany eksploatacyjne jeżdżę do 4turbo, zresztą jakbym miał wersję EU to też bym w Lublinie nie serwisował bo tu nie ma gdzieSo What! pisze:A jak jest z serwisowaniem wersji US w Polsce?naLeśnik pisze: w trasie większy moment w 2.5 się przyda, a w spalaniu różnica jest pewnie niewielka.

Minimus, jakos wszystkie sprowadzane ze stanow maja takie przebiegi. Wiadomo ze sa to rozbitki i czekaly najpierw na kupca, potem dluuga droga do naszej pieknej i dziurawej ojczyzny ;)

To ja swojego będę mogł śpiewać z 15 więcej, niz ten za tego hamerykańca... 

Dolce far niente 

Brakuje mu kilku osłon (alternator, klimatyzacja, itp.), czy forester ich nie miał?manic pisze: A co sadzicie o tym?
powinny byćcitan pisze:Brakuje mu kilku osłon (alternator, klimatyzacja, itp.), czy forester ich nie miał?manic pisze: A co sadzicie o tym?