EterycznyŻołądź pisze: i popsuję Ci (małego) Foreśka jak go zobaczę.
tego ?

nie da rady , pełna kucizna, blok zamknięty
EterycznyŻołądź pisze: i popsuję Ci (małego) Foreśka jak go zobaczę.
tu jest manual (nie wiem czy skuteczny), co się robi w takim przypadku: http://praktypedia.pl/Jak_uratowa%C4%87 ... ny_telefonDoxa pisze:
Damaz, So What!, dzięki za radę, próbuję suszyć właśnie na parapecie, choć w pierwszym porywie złapałam za suszarkę. Włożyłam też na chwilę baterię, lampa błyskowa od aparatu mi się świeci non stop. Wyświetlacz zaparowany
. Poczekam tydzień jak mówicie, może się jakoś zreanimuje
EterycznyŻołądź pisze: Kruszyn, pomaluje się w barwy rewolucyjne z naszymi wizerunkami niczym Che z Castro.![]()
No wcześniej włożyłam, zanim napisałeś, że nie wolnodamaz pisze: ech, baby....
![]()
Dziękuję, już studiuję :)Barthol pisze:tu jest manual (nie wiem czy skuteczny), co się robi w takim przypadku: http://praktypedia.pl/Jak_uratowa%C4%87 ... ny_telefon
ja kiedyś utopiłam nokie 6600...dosłowie pływała w wodzieDoxa pisze: Damaz, So What!, dzięki za radę, próbuję suszyć właśnie na parapecie, choć w pierwszym porywie złapałam za suszarkę. Włożyłam też na chwilę baterię, lampa błyskowa od aparatu mi się świeci non stop. Wyświetlacz zaparowany
. Poczekam tydzień jak mówicie, może się jakoś zreanimuje
No odczekała, i odgryzła się, NO!zagatka pisze: hihi...to Ci PMS dopieroprzepraszam, ale musiałam
![]()
Doxa pisze: No odczekała, i odgryzła się, NO!![]()
![]()
Kruszyn pisze: EterycznyŻołądź napisał(a):Kruszyn, pomaluje się w barwy rewolucyjne z naszymi wizerunkami niczym Che z Castro.
Albo Goebbels i Hitler![]()
esilon pisze: nie da rady , pełna kucizna, blok zamknięty
Bo mi ten Giewont cały widok zasłaniaKruszyn pisze: zagatka, i dobrze bo koleżanka na giewont patrzy i się nudzi![]()
Kruszyn pisze: Na chlejadach trzeba ja docenić![]()
Taaa, bo ten był święty...EterycznyŻołądź pisze: No i jeszcze Che jest si!, a ty tu z idiotami i zbrodniarzami wyskakujesz.![]()
Doxa pisze:So What!, ja już jestem na liście, i to nie bele jakiej, rezerwowej
mały 5150 pisze: Taaa, bo ten był święty...
przecinek wiele zmieniaDoxa pisze:rrosiak, napisałam w sensie, że nie na bele jakiej rezerwowej, a na głównej. Tylko coś mi nie wyszło ze składnią