Proszę o porady i opinie, jeśli ktoś coś wie na temat tego autka:
http://otomoto.pl/subaru-forester-2-0-s ... 60099.html
Jutro jadę oglądać i jestem poważnie zainteresowany kupnem. Bardzo proszę o za i przeciw tego modelu. Przeczytałem trochę opinii i jestem przerażony cenami - np. pasek- 800euro?? Tylne zawieszenie ponad 3 tys??
Z góry dziekuję za odpowiedzi.
Forester s turbo
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: Forester s turbo
Czy ponad 3 tys to nie wiem, ale tanio raczej nie jest z uwagi na samopoziomujące amortyzatory.Poganin pisze: Tylne zawieszenie ponad 3 tys??
absolutnie nic nie sugeruje, ale taka mie refleksyja naszła, że na rynku wtórnym ni ma subaraków z przebiegiem ponad 200 tysięcy kilometrów niezaleznie od tego ile maja lat, odkąd przeglądam z zainteresowaniem ogłoszenia, to może ze 2 legasie z 200kkm widziałem, Forka żadnego, nie daja rady, czy inne przyczyny? może na dożywotke kupowane, nie wiem cholera,
mój skończy 4 latka w tym roku i ma 120 tysięcy najechane a to nie taksówka a ja też nie taksówkarz
mój skończy 4 latka w tym roku i ma 120 tysięcy najechane a to nie taksówka a ja też nie taksówkarz

takie perełki to tu wtykamy: http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=5&t=1934
esilon, był w ogłoszeniach niedawno stary legaś turbo z ponad 300 k wykazanym. ale to faktycznie rzadkość.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
esilon, moi ma 200 kkm 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Poganin,
dzieki
a ten forek to juz ładnych pare miesiecy wisi , moze faktycznie powinien zmniejszyc sobie przebieg ponizej 200

a ten forek to juz ładnych pare miesiecy wisi , moze faktycznie powinien zmniejszyc sobie przebieg ponizej 200