FUX pisze:
Mogę Cię zabrać po drodze w piątek.
A moglibyśmy pojechać przez Nowy Sącz?

FUX pisze:
Dajesz furę do Edwina?EterycznyŻołądź pisze:FUX pisze:
A moglibyśmy pojechać przez Nowy Sącz?![]()
FUX pisze:
Dajesz furę do Edwina?
Jak zwykle jesteś złosliwy...vibowit pisze:FUX, bo carfit odbiera tylko te telefony, które chce odebrać.
FUX pisze: Ja dzisiaj kilkanaście razy próbowalem...
Muszę mu powiedzieć, że za podesłanie klienta, może moje części dopisać do Twojego rachunku...
A kto na Baltycką chcial furę do naprawy wieść...EterycznyŻołądź pisze: Ale ty mnie mi go nie podesłałeś
Niewykluczone...EterycznyŻołądź pisze: dwa Edwina to ja znam chyba dłużej niż ty
FUX pisze: A kto na Baltycką chcial furę do naprawy wieść...![]()
To się cieszę, że nie masz kłopotów z pamięcią...EterycznyŻołądź pisze: Nic na to nie poradzę i wybacz, nie powiedziałeś mi o carficie, ani Bałtyckiej niczego, czego bym nie wiedział.
Ten uturbiony???Konto usunięte pisze: Zgłupiałem dziś na stacji. Forek mi spalił poniżej 9 litrów. Nie wiem czy śmiać się czy płakać![]()
Jeżeli się przetaczałeś, to zbliżyłeś się do średniej deklarowanej przez producenta...Konto usunięte pisze:Zgłupiałem dziś na stacji. Forek mi spalił poniżej 9 litrów. Nie wiem czy śmiać się czy płakać
devlin pisze:Ja tez zgłupiałem ostatnio - MR mi spaliła ostatnio 11,9 w mieście. Nie rozumiem.
kupić kapeluszKonto usunięte pisze:Zgłupiałem dziś na stacji. Forek mi spalił poniżej 9 litrów. Nie wiem czy śmiać się czy płakać
To zrobiłem w pierwszej kolejności, ale co dalej?zagatka pisze:kupić kapeluszKonto usunięte pisze:Zgłupiałem dziś na stacji. Forek mi spalił poniżej 9 litrów. Nie wiem czy śmiać się czy płakać
Opisać ten niewiarygodny przypadekKonto usunięte pisze: To zrobiłem w pierwszej kolejności, ale co dalej?