Założymy małemu oponę o profilu 75 i będzie ok.
CHLEJADY 2009
Re: CHLEJADY 2009
EterycznyŻołądź, dobrze, że mi to przypomniałeś.
czarne jest piękne...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
No nie wiem. Tym razem jadę swoim, więc cały sprzęt będę miał pod ręką.EterycznyŻołądź pisze:vibowit, mam nadzieję, że znowu zapomnisz "opatki".
czarne jest piękne...
A czemu z Małym nie jedziecie razemvibowit pisze: Tym razem jadę swoim
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Piter 35, mały się boi, że vibek mu auto zakrwawi, bo oczywiście nie wpadł na to, że takie zakrwawione jest bardziej "gangsta", ale jeszcze ma czas. 
P.S. Może wezmę wiatrówkę i postrzelamy do szyb auta małego, vibek krwi użyczy i będzie "ochrzczona konkret gangsta fura, aczkolwiek bez spinerów".
P.S. Może wezmę wiatrówkę i postrzelamy do szyb auta małego, vibek krwi użyczy i będzie "ochrzczona konkret gangsta fura, aczkolwiek bez spinerów".
Już go nie lubię. Zresztą ten jego kanapowóz jakiś taki nieporęczny.Piter 35 pisze:A czemu z Małym nie jedziecie razemSiateks Ci się niepodoba
![]()
wstydzisz się
czarne jest piękne...
Eteryczny już wiem
Oni będą jechać w kolumnie
jak gangsta to gangsta 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Piter 35, to w takim razie Ty musisz przyjechać czymś mega gangsta szwajcarskim, aby im szczęki opadły. 
Smart'em na spinerachEterycznyŻołądź pisze:Piter 35, to w takim razie Ty musisz przyjechać czymś mega gangsta szwajcarskim, aby im szczęki opadły.
PRZYPOMINA SIĘ
że jeszcze 11 osób z listy podstawowej nie potwierdziło swojej obecności. Za 11 godzin wypadną z listy i nie będzie dla nich chlejadowania
że jeszcze 11 osób z listy podstawowej nie potwierdziło swojej obecności. Za 11 godzin wypadną z listy i nie będzie dla nich chlejadowania
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
niuniek pisze:
Smart'em na spinerach![]()
I chromowanych felgach 22 cale.
barbie, ale dzisiaj jest 30, a miało być do pierwszego, a nie 30... choć w sumie nie wiele mnie to urządza.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
barbie, no, ale jak tak się podaje to mnie się wydawało, że do końca pierwszego, a nie do początku.
Zresztą mi zdrowie nie dopisuje i nie wiem czy będę mógł jechać, a tak bym chciał.

EterycznyŻołądź, jak się porozumiem z właścicielem hotelu odnośnie dodatkowych miejsc, to Ci powiem czy zostaną jakieś wolne miejsca w razie gdybyś się zdecydował w ostatniej chwili 
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
EterycznyŻołądź pisze: Zresztą mi zdrowie nie dopisuje i nie wiem czy będę mógł jechać, a tak bym chciał.
no to sie zaczął Żołędny taniec, jadę nie jadę jade nie jadę, chcę, nie chce, mogę nie moge..................
nie marudzic tylko robic wpłate i już
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
EterycznyŻołądź, przyjedź przyjedź, bo przecież mam obiecane upalanie Twojej imprezy 
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
esilon pisze: EterycznyŻołądź, przyjedź przyjedź, bo przecież mam obiecane upalanie Twojej imprezy![]()
Przeinaczasz rzeczywistość, ale jeśli kiedyś będę miał jakąś swoją Imprezę to możemy nią pojeździć. Wpadaj do Wrocławia to Cię przewiozę cudzą.
Kurde 70 osób w jednym miejscu ....się zapowiada....będzie impreza 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Kruszyn impreza to bedzie wszedzie i nie tylko w hotelu ale i na OS-e jak ktos nas zobaczy to napewno sie zatrzyma... 
PS. Moze jakies banery zrobic plakaty flage czy cos...
PS. Moze jakies banery zrobic plakaty flage czy cos...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Ja zaczynam już robić kilka litrów szlachetnego trunku* na to spotkanie
*-kto wie ten wie to nie wie niebawem się dowie
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
sidor pisze: Ja zaczynam już robić kilka litrów szlachetnego trunku* na to spotkanie![]()
Motul ?
odnoszę wrażenie, że czegoś brakuje w tym zdaniusidor pisze:
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"