"Goooooooool! A nie...to tylko boczna siatka..."
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: "Goooooooool! A nie...to tylko boczna siatka..."
Sprawdźcie wiadomość dnia http://www.blaugrana.pl/ 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Dobre!
A teraz czwartek 17.00 na Śląskim i niedziela 17.00 na Reymonta...

A teraz czwartek 17.00 na Śląskim i niedziela 17.00 na Reymonta...

EterycznyŻołądź,
Moim zdaniem Barca nie zasłużyła dzisiaj na zwycięstwo, ale z drugiej Chelsea nie zasłużyła na grę w finale. Grając u siebie i z przewagą zawodnika murować bramkę, zdejmować napastników wprowadzając obrońców i grać na dowiezienie 1:0?? Beznadzieja.

Moim zdaniem Barca nie zasłużyła dzisiaj na zwycięstwo, ale z drugiej Chelsea nie zasłużyła na grę w finale. Grając u siebie i z przewagą zawodnika murować bramkę, zdejmować napastników wprowadzając obrońców i grać na dowiezienie 1:0?? Beznadzieja.
czarne jest piękne...
a ja ma w d... taki futbol.
miałem takiego nauczyciela w szkole. miał licencję sędziowską. ponieważ miał Licencję (przez takie L), to go brali do sędziowania większości meczy międzyszkolnych.
facet był inteligenty (niegłupi, znaczy) i - oczywiście - faworyzował swoją drużynę. w tamtych okolicznościach było to trochę fair, bo amatorzy podwórkowi (my) musiały rywalizować z klasami sportowymi, łącznie z reprezentantami Polski (juniorów). było - minęło.tylko....
tylko nie wiem dlaczego ten sędzia przypominał mi mojego nauczyciela. niby wszystko zgodnie z przepisami, nie podyktował nawet należnego karnego. tylko dlaczego rozpieprzył Katalończyków wcześniej?
(przy drukowanych meczach jest zasada: ja tylko pomagam. nie skorzystasz, nie mój problem)
miałem takiego nauczyciela w szkole. miał licencję sędziowską. ponieważ miał Licencję (przez takie L), to go brali do sędziowania większości meczy międzyszkolnych.
facet był inteligenty (niegłupi, znaczy) i - oczywiście - faworyzował swoją drużynę. w tamtych okolicznościach było to trochę fair, bo amatorzy podwórkowi (my) musiały rywalizować z klasami sportowymi, łącznie z reprezentantami Polski (juniorów). było - minęło.tylko....
tylko nie wiem dlaczego ten sędzia przypominał mi mojego nauczyciela. niby wszystko zgodnie z przepisami, nie podyktował nawet należnego karnego. tylko dlaczego rozpieprzył Katalończyków wcześniej?
(przy drukowanych meczach jest zasada: ja tylko pomagam. nie skorzystasz, nie mój problem)
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
vibowit pisze: Moim zdaniem Barca nie zasłużyła dzisiaj na zwycięstwo,
Jeśli tak to co w takim razie powiedzieć o Czelsi? Oni dopiero nie zasłużyli. Żeby drużyna z największym, chyba budżetem grała w półfinale ligi mistrzów jak drugoligowiec, bez przerwy się murując? Na Camp Nou Drogba więcej razy był przy piłce na własnym polu karnym niż połowie Barcelony. Tutaj grali z przewagą gracza na własnym boisku i co? I się bronili wszystkimi graczami. Barcę, na własnym stadionie, kibice by za coś takiego zlinczowali, wywiesili białe chusteczki i wyszli ze stadionu.

EterycznyŻołądź, a przeczytał moją wypowiedź do końca, a? 

czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
vibowit pisze: Barca nie zasłużyła dzisiaj na zwycięstwo
Jak to nie, jeden strzał, brama i wygrana

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
damaz, genialne było jak w meczu z Bayernem Messi był popchnięty na polu karnym przez rywala, przez co się potknął i upadł, a genialny hołard pokazał mu żółta kartkę. To nic. Uefa nie uznała odwołania od tej kary. Nie mówiąc o tym, że balaka w tym meczu być na boisku nie powinno. W ogóle tamten niemiaszek, smark czy jak mu tam było, był genialny. Drużynie, (gości!) która bez przerwy się broniła przerywając ataki faulami, bo inaczej nie byli w stanie, pokazał tyle samo kartek co drużynie, która non-stop atakowała, przy czym gospodarzom odgwizdał wszystko co się tylko dało odgwizdać. 
EDIT:
vibowit, przeczytałem. Skoro Czelsi bardziej nie zasłużyła na zwycięstwo, to mówienie, że Barca nie zasłużyła to bzdura kompletna.

EDIT:
vibowit, przeczytałem. Skoro Czelsi bardziej nie zasłużyła na zwycięstwo, to mówienie, że Barca nie zasłużyła to bzdura kompletna.

On sobie po prostu nie radził. Podejmował złe decyzje a po chwili się reflektował, ale oczywiście było za późno. Potem chciał im to wynagrodzić.damaz pisze: tylko nie wiem dlaczego ten sędzia przypominał mi mojego nauczyciela. niby wszystko zgodnie z przepisami, nie podyktował nawet należnego karnego. tylko dlaczego rozpieprzył Katalończyków wcześniej?

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Ja nadal nie wiem za co była czerwona kartka, ani czemu nurek Didier (ale żeby tak się pominąć z powołaniem
) nawet żółtej nie obejrzał.

United's flag is deepest red,
It shrouded all our Munich dead,
Before their limbs grew stiff and cold,
Their heart's blood dyed it's every fold.
Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die,
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here.
We'll never die, we'll never die,
We'll keep the Red flag flying high,
'Cos Man United will never die

It shrouded all our Munich dead,
Before their limbs grew stiff and cold,
Their heart's blood dyed it's every fold.
Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die,
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here.
We'll keep the Red flag flying high,
'Cos Man United will never die

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Bilex, Ty nam lepiej przypomnij, kiedy ostatnio Real coś w pucharach ugrał? 

czarne jest piękne...
EŻ, nie przesadzaj. takiego "bronienia" to ja bym życzył wielu innym drużynom. również narodowym.EterycznyŻołądź pisze:jak drugoligowiec,
vibek, moim zdaniem, to owszem, Katalończycy nie radzili sobie, ale dlatego, że sędzia pozwolił Anglolom na prowadzenie ich gry, czyli - jak napisałem wcześniej: za szybki - to wpierdziel. a jak się okazało, że ten mały skrzydłowy (co nie potrafił dośrodkować) jest za szybki nawet na wpierdziel, to został zgnojony przez sędziego. niesłusznie.
tak jak napisałem. jestem zażenowany tym, co wyczynia UEFA. oni są dużo bardziej wyrafinowani od PZPN, ale różnica jest naprawdę niewielka.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
vibowit, mówisz o tej zapomnianej drużynie, która będzie losowana z drugiego koszyka w następnej LM?
A muszę przyznać, że zastanawiałem się jak bardzo trzeba być skrzywdzonym, żeby kibicować ekipie płaczka, przygłupa i żujgumki.
Nie będę przesadzał. Jeśli czołowa drużyna z "najlepsiejszej ligi świata" od lat wykładająca grube pieniądze na transfery, na boisku rywala, broni się w 11 przez cały mecz to to jest żenada i kompromitacja. Getafe też grało, a to nie jest zbyt bogata drużyna...
Współczuje Ci, skoro chcesz oglądać takie mecze reprezentacji, zaiste pasjonujące... nawet grą tego nazwać nie można, ale cóż... Nawet Grecja tak bardzo nie niegrała.

A muszę przyznać, że zastanawiałem się jak bardzo trzeba być skrzywdzonym, żeby kibicować ekipie płaczka, przygłupa i żujgumki.

damaz pisze: EŻ, nie przesadzaj. takiego "bronienia" to ja bym życzył wielu innym drużynom. również narodowym.
Nie będę przesadzał. Jeśli czołowa drużyna z "najlepsiejszej ligi świata" od lat wykładająca grube pieniądze na transfery, na boisku rywala, broni się w 11 przez cały mecz to to jest żenada i kompromitacja. Getafe też grało, a to nie jest zbyt bogata drużyna...
Współczuje Ci, skoro chcesz oglądać takie mecze reprezentacji, zaiste pasjonujące... nawet grą tego nazwać nie można, ale cóż... Nawet Grecja tak bardzo nie niegrała.

Ostatnio zmieniony 6 maja 2009, o 23:38 przez EterycznyŻołądź, łącznie zmieniany 1 raz.
Pogadamy po finale...
Duma Katalonii...na psa urok...tfu...
...jakieś chyba zagłębie poligraficzne tam jest... niezłych drukarzy mają...

Duma Katalonii...na psa urok...tfu...
...jakieś chyba zagłębie poligraficzne tam jest... niezłych drukarzy mają...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Najlepsze kasztany są na placu Pigalle, a frustraci w Madrycie. Zawsze tak było i nic się nie zmieniło.
O osiągnięciach Realu? Obawiam się, że niewiele się zmieni w tej kwestii.Bilex pisze:Pogadamy po finale...

czarne jest piękne...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
vibowit, Barca zagrała jeden mecz w niezmiennym od lat "stylu Realu" i zobacz jak się madryle frustrują. Widocznie tak bardzo nie może oglądać swoich, że jak jakakolwiek inna drużyna zagra też tak mało efektownie to nie wytrzymuje. 

Jestem futbolowym ignorantem, ale takie mecze jak finał LM oglądam
Liczę na to, że ManU powtórzy sukces sprzed roku 

ja też jestem ignorantem... ale na finał może się skuszę... kibicował będę diabłom

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
EŻ grozisz Nam?! 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
W sumie to w dupie mam kto wygra, ale jak już mam się wypowiadać to wolę żeby wygrał MU
P.S. Ronaldo to jednak śliczny chłopak

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
mały 5150 pisze: Ronaldo to jednak śliczny chłopak
mały 5150, Ty to prawdziwy mentos jesteś

Tu uważaj, żeby Ci zło nie wybuchło w drodze na Chlejady.mały 5150 pisze:W sumie to w dupie mam kto wygra, ale jak już mam się wypowiadać to wolę żeby wygrał MU![]()

czarne jest piękne...