Nowy forumowicz :-)
Nowy forumowicz :-)
Witam,
Jestem nowy na forum i za nim stane sie szczesliwym posiadaczem SUBARU chciał bym troche je poznac przez pryzmat wiedzy innych uzytkowników tych samochodów.
Interesuja mnie dwa subaru:
- impreza kombi 99-01
- forester od 99-02
jakie auto wybrac, na co zwrucuc uwage przy kupnie itd.
Licze na szczere opinie i fachową pomoc.
Pozdrawiam slepy_2006
Jestem nowy na forum i za nim stane sie szczesliwym posiadaczem SUBARU chciał bym troche je poznac przez pryzmat wiedzy innych uzytkowników tych samochodów.
Interesuja mnie dwa subaru:
- impreza kombi 99-01
- forester od 99-02
jakie auto wybrac, na co zwrucuc uwage przy kupnie itd.
Licze na szczere opinie i fachową pomoc.
Pozdrawiam slepy_2006
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Nowy forumowicz :-)
Naprawdę jesteś ślepy... Może lepiej laseczkę niż auto, a jak musi być czterołap to psa przewodnika? 

- Marko Rally
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza WRC (w planach)
Człowieku, widzisz jak źle trafiłeś ? Nie pisz nic więcej, bo Cię zlokalizują i jeszcze Ci nastukają. To taka polityka miłości, tak samo jak w PO.
slepy, dobra rada: bądź bardziej konkretny, to dostaniesz konkretną odpowiedź.
Na tym etapie mogę odpowiedzieć tak:
Jakie auto kupić - rozumiem że nie zauważyłeś (z oczywistych, ślepych względów), że Forester i Impreza bardzo mocno się różnią użytkowo. Nikt za Ciebie nie odpowie na pytanie, do czego tak na prawdę tego samochodu potrzebujesz.
Na co zwrócić uwagę - na stan techniczny samochodu.
Na tym etapie mogę odpowiedzieć tak:
Jakie auto kupić - rozumiem że nie zauważyłeś (z oczywistych, ślepych względów), że Forester i Impreza bardzo mocno się różnią użytkowo. Nikt za Ciebie nie odpowie na pytanie, do czego tak na prawdę tego samochodu potrzebujesz.
Na co zwrócić uwagę - na stan techniczny samochodu.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Ja myślę że to właśnie bez tej emoty miało być. Kolega chyba daje tym teraz wyraz swojemu oburzeniu, w które wprawił go wątek o hanysachFUX pisze:Marko Rally, bys chociaż tododal...

A ja myslałem, że takich oczywistych oczywistości juz nie trzeba pisać...Bergen pisze: Na co zwrócić uwagę - na stan techniczny samochodu.

Dolce far niente 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
FUX pisze: A ja myslałem, że takich oczywistych oczywistości juz nie trzeba pisać...![]()
No nie wiem. Skoro trzeba pisać, że wątek "Powitanie" służy do powitań... choć faktycznie nazwa może być myląca

deLux, ja zawsze jestem szczery, a jak ktoś prosi to tym bardziej mu pomogę szczerą opinią

Uspokoisz się, czy nie?jarmaj pisze: Ja myślę że to właśnie bez tej emoty miało być. Kolega chyba daje tym teraz wyraz swojemu oburzeniu, w które wprawił go wątek o hanysach![]()

Od wczoraj śledzę uważnie każdy Twój post

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
http://forum-subaru.pl/bb3/search.php?k ... mit=Szukaj
to powyżej to nie jest odpowiedź. to sugestia.
to powyżej to nie jest odpowiedź. to sugestia.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Aaaaa, to dlatego cały dzień takie mrowienie na karku dzisiaj czułemDoxa pisze: Od wczoraj śledzę uważnie każdy Twój post

Marko Rally, nie jak w PiS 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Wy to jesteście...
normalnie "woda na młyn odwetowców z Bonn"
A może człowiek naprawdę zagubiony jest i nie wie, że zanim założy się temat na forum to trzeba je najpierw przejrzeć, użyć szukajki, zauważyć przyklejone topiki...
i wtedy dopiero zadać pytanie w odpowiednim wątku... no naprawdę... 

normalnie "woda na młyn odwetowców z Bonn"

A może człowiek naprawdę zagubiony jest i nie wie, że zanim założy się temat na forum to trzeba je najpierw przejrzeć, użyć szukajki, zauważyć przyklejone topiki...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Ty to jednak kawał rury jesteśEterycznyŻołądź pisze: Naprawdę jesteś ślepy... Może lepiej laseczkę niż auto, a jak musi być czterołap to psa przewodnika?

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

No i po nowym Forumowiczu
. Dostał tak na dzień dobry i się zmył . Szkoda
Sadyści

Sadyści

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
mały 5150, nie interesują mnie Twoje mentosowe żądze i uprzejmie proszę, abyś wymazał mnie ze swoich marzeń i nie oceniał jak kawał mięsa 

Nawet na to nie zasługujeszEterycznyŻołądź pisze: i nie oceniał jak kawał mięsa

EterycznyŻołądź, no pojechałeś gościa troszkę 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
mały 5150, nigdy nie przypuszczałem, że jesteś taki nieśmiały.
Kruszyn, ale on prosił o szczerość. Słuchaj, wątek Powitanie się jednak ciut wolniej zbliża niż podczas jazdy Imprezą drzewo, czy Ty, ja z naprzeciwka.
A psiaki takie fajne są, mają napęd na 4 łapy, a na pastowanej podłodze zapinają piękne boczury. I mnie jedzą, a to ważne w dobie kryzysu. 
Kruszyn, ale on prosił o szczerość. Słuchaj, wątek Powitanie się jednak ciut wolniej zbliża niż podczas jazdy Imprezą drzewo, czy Ty, ja z naprzeciwka.

- Marko Rally
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza WRC (w planach)
Oj, gdybyś znał interpunkcję. Może wtedy Twój post miał by jakiś sensKruszyn pisze:Marko Rally, nie jak w PiS

Marko Rally pisze: Oj, gdybyś znał interpunkcję. Może wtedy Twój post miał by jakiś sens![]()
jasne....
Poczekałbyś z małpowaniem chociaż kilka dni żeby gość się zorientował z kim ma do czynienia. Owszem mnie Twój post rozbawił i nie powiem nawet z walorem. Ale z drugiej strony jakbyś to mnie tak powitał to szczerze mówiąc odpowiedziałbym Ci jak Durczok niejakiemu RurkowiEterycznyŻołądź pisze: Kruszyn, ale on prosił o szczerość. Słuchaj, wątek Powitanie się jednak ciut wolniej zbliża niż podczas jazdy Imprezą drzewo, czy Ty, ja z naprzeciwka.A psiaki takie fajne są, mają napęd na 4 łapy, a na pastowanej podłodze zapinają piękne boczury. I mnie jedzą, a to ważne w dobie kryzysu.
![]()

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Kurcze chłop miał pech ,że akurat EŻ był przy kompie