Ciekawy przypadek.WRC fan pisze:Tak w temacie
Napisali, że dresiarz poszedł na rok do paki za straszenie ormowca gazrurką.
Ech, szkoda, że u nas dresiarze nie mogą liczyć na podobne względy.

Zbigniewie Ziobro
- wróćże.

Ciekawy przypadek.WRC fan pisze:Tak w temacie
chyba tu kolega lekko odleciałЛукашэнка pisze:Ciekawy przypadek.WRC fan pisze:Tak w temacie
Napisali, że dresiarz poszedł na rok do paki za straszenie ormowca gazrurką.
Ech, szkoda, że u nas dresiarze nie mogą liczyć na podobne względy.![]()
Zbigniewie Ziobro
- wróćże.
Chciałbyś żyć w takim kraju , gdzie jakiś koleś wyciąga gana i mierzy do jakiegoś pojeba w dresieЛукашэнка pisze: Ech, szkoda, że u nas dresiarze nie mogą liczyć na podobne względy.
Zbigniewie Ziobro
- wróćże.
Jeśli to policjant po cywilnemu, to niech mierzy.Piter 35 pisze:Chciałbyś żyć w takim kraju , gdzie jakiś koleś wyciąga gana i mierzy do jakiegoś pojeba w dresie
No niestety nie. A akcentem na: niestety.Piter 35 pisze:Bo ja nie .
A widziałeś na ulicy w Polsce takie sytuacjeChyba nie
Coś jakby za bardzo uległeś propagandzie uprawianej przez różnych łajdaków.Piter 35 pisze:Więc brachu nie szalej, bo za czasów Ziobry to i po ciebie mogli by przyjść w 5 rano bo , ktoś tam coś widział, albo i nie ale jednak , brałeś łapówki , tak się komuś wydawało - choć wcale ich nie brałeś ale to nie ma znaczenia , show musi być , jakie to Państwo jest wspaniałe i broni biednych obywateli
Może czas się wyleczyć z tej antypisowskiej propagandy, teraz może to umawiają się na 10 aby wszyscy podejrzani mogli się wyspać. To że PR medialny ma inne priorytety to wcale nie znaczy że mamy mu ulegać.Piter 35 pisze: Więc brachu nie szalej, bo za czasów Ziobry to i po ciebie mogli by przyjść w 5 rano bo , ktoś tam coś widział, albo i nie ale jednak , brałeś łapówki , tak się komuś wydawało - choć wcale ich nie brałeś ale to nie ma znaczenia , show musi być , jakie to Państwo jest wspaniałe i broni biednych obywateli![]()
skoro wiadomo od dawna jak ta zakopianka ma być docelowo zbudowana to ja się pytam gdzie plan zagospodarowania - jakby był dobrze zrobiony to by takie kwiatki nie miały miejsca. a za to odpowiadają konkretni ludzie którzy oczywiście nic nie mają sobie do zarzucenia.FUX pisze: No to sobie przeczytajcie...
A jak to nie był Policjant , tylko jakiś koleś , co ma nie legalnie broń lub ma duże znajomości i se załatwił . Nie chciał bym takiego gościa spotkać , jak by jechał wqurwiony lub napity . A wiadomo co mu by odbiłoЛукашэнка pisze: Jeśli to policjant po cywilnemu, to niech mierzy.
Nawet bym mu nie miał za złe, gdyby niechcący tamtego postrzelił
A bardzo prosto i wręcz naturalnie ( wcześniej zmiana prawa - o szczegółach nie piszę bo się na tym nie znam ). Odpowiednie oddziały policji powinny bez subtelności i delikatności aresztować takich kolesi . Szybko ich osądzić i wymierzyć karęЛукашэнка pisze: A Ty jak byś proponował poztępować z dresiarzami uzbrojonymi w niebiezpieczne narzędzia?
Nie kochanieńki , nigdy mi się takie postępowanie nie podobało , w imię swoich racji byli zdolni spalić pół Polski .Лукашэнка pisze: Coś jakby za bardzo uległeś propagandzie uprawianej przez różnych łajdaków.
Ale noże, metalowe pałki czy inne kastety można sobie kupić bez pozwolenia. Czy te narzędzia są naprawdę tak dużo bardziej bezpieczne niż spluwa?Piter 35 pisze:A jak to nie był Policjant , tylko jakiś koleś , co ma nie legalnie broń lub ma duże znajomości i se załatwił . Nie chciał bym takiego gościa spotkać , jak by jechał wqurwiony lub napity . A wiadomo co mu by odbiło![]()
Co ty pieprzysz? Czy wiesz jak to się odbywa?Czy myślisz, że oni zapukają i pytają czy to pan Kowalski? Jak zapukają to wylatują drzwi.Wchodzą razem z oknami.Лукашэнка pisze: Funkcjonariusze policji albo ABW niech sobie do mnie przychodzą nawet w środku nocy, jeśli mieliby taką potrzebę.
.
na to nie masz wpływu i teraz ci co chcą mieć broń ją mają ,nawet więcej niż by się mogło wydawać.Piter 35 pisze:
A jak to nie był Policjant , tylko jakiś koleś , co ma nie legalnie broń lub ma duże znajomości i se załatwił . Nie chciał bym takiego gościa spotkać , jak by jechał wqurwiony lub napity . A wiadomo co mu by odbiło![]()
bojar moim zdaniem źle zrozumiałeś Лукашэнка ale niech się lepiej sam wypowie.Funkcjonariusze policji albo ABW niech sobie do mnie przychodzą nawet w środku nocy, jeśli mieliby taką potrzebę.
Racja Brachu , ale jakoś się nie widuje by nawet banditierka szalała po ulicach w Polsce z broniąburat pisze: teraz ci co chcą mieć broń ją mają ,nawet więcej niż by się mogło wydawać.
Dziwisz sięFUX pisze: Przecież te typy z tych ABW są bardziej na tych akcjach zestresowani, niż "domownicy" których odwiedzają...
I trzeba walczyć o swoje , założyć sprawę i tyle , na pewno do wygraniabojar pisze: P.S. O zwrot kasy za szyby powiedzieli mi ,żebym założył sprawę
Andrzej proszę Cie , bandyci nie mają ślepakówFUX pisze: Zamiast ostrej amunicji, powinni mieć ślepaki.
Chodzi Ci pewnie o to http://poznan.naszemiasto.pl/artykul/10 ... ,id,t.htmlFUX pisze: Zaraz mi przed oczami staje, jak nieudolni policaje w Poznaniu chłopaka na jakimś przejeździe rozstrzelali, bo im się pomyliło.
ale dlaczego tym obciążać poszkodowanych?"Zdarzenie miało miejsce w późnych godzinach wieczornych na peryferiach miasta. Nie zwalniało to jednak funkcjonariuszy policji, przybyłego prokuratora, innych służb od tego, by miejsce zabezpieczyć w sposób perfekcyjny. Każdy, włos, kamyk, drobina piasku powinny być zabezpieczona. Nie przeprowadzono wielu czynności, których przeprowadzić później już nie było można. Uznaję to za błąd postępowania, którego naprawić nie można i którym nie można obciążać oskarżonych" - powiedział.
burat pisze: We współczesnym świecie coraz więcej jest ,że jeden drugiego utopił by w szklance wody za stanowisko i jest to powszechne wszędzie
FUX pisze:burat, AT=action task, czy jakiś inny skrót?
Indywidualne doświadczenie nie stanowi reguły, ale powyższe stwierdzenie wywołało u mnie żywiołową radośćburat pisze: AT się nie myli
A przeżyłeś kiedyś napad gangsterów, bo nie chciałeś płacić haraczu?bojar pisze:Co ty pieprzysz? Czy wiesz jak to się odbywa?Czy myślisz, że oni zapukają i pytają czy to pan Kowalski? Jak zapukają to wylatują drzwi.Wchodzą razem z oknami.Лукашэнка pisze: Funkcjonariusze policji albo ABW niech sobie do mnie przychodzą nawet w środku nocy, jeśli mieliby taką potrzebę.
.
Wiem coś o tym bo przeżyłem taka akcję.
No cóż, wychodzi na to, żeś pierdoła.bojar pisze:Minęło kilka lat i do tej pory nie dostałem kasy za powybijane szyby.