To brzmi jak odpowiedź na pytanie o rzeżączkęKubik pisze: Ja takowej nie mam wcale , moja zona nie ma też a kumpel nigdy nie miał .
oliwka do ciała avon lub oczyszczacz parowy. Z łatwiejszych sposobów, przykryć mokrą szmatą i po jakiejś pół godzinie umyć.Moniqa pisze:l_ewy dobry jesteśtak przy okazji- ma ktoś patent na zdjęcie takowej naklejki bez dewastacji szyby, pozostałej części auta i najchętniej jeszcze paznokci
WiS pisze:To brzmi jak odpowiedź na pytanie o rzeżączkęKubik pisze: Ja takowej nie mam wcale , moja zona nie ma też a kumpel nigdy nie miał .
a naklejka na szybie gdzie?Kubik pisze: Przez sześć lat nikt mnie nie zapytał o naklejkę na szybie
W schowkuAlan, Alan, Alan! pisze:a naklejka na szybie gdzie?Kubik pisze: Przez sześć lat nikt mnie nie zapytał o naklejkę na szybie
chyba o to chodzi. Ktos nie doczytał...inquiz pisze: myślałem że chodzi o opcję przełożenia na inną szybę bez bzdurnej wizyty w wydziale komunikacji.
Mi zrobili za darmo (przy okazji wymiany szyby), ale teraz odłazi.@lbert pisze:Testowałem - Ci od szyb - dasz na "flache' i po problemie
A ty WiS-ie masz jakieś doświadczenia ? Opowiesz nam o objawach ?WiS pisze:To brzmi jak odpowiedź na pytanie o rzeżączkęKubik pisze: Ja takowej nie mam wcale , moja zona nie ma też a kumpel nigdy nie miał .
Kazda brama da sie otworzyc bez pilota. W garazu mam od srodka pstryczek elektryczek co otwiera, a jak nie pomaga to jest tez lancuch do recznego podciagania bramy.OBK H6 pisze:no to na dopełnienie dzisiejszego dnia... zgubiłem pilota od bramy wjazdowej na plac przed blokiem...
na Chlejady pewnie jakoś wyjadę w pt rano, ale jak ja wrócę w niedzielę?
auta na ulicy nie zostawię, bo tu strefa płatna, centrum miasta, ciemna dzielnia, normalnie żenułaaaa
kilka tygodni, zanim dostanę nowego (zamówić muszą, zaprogramować, a gostek na 2-tyg urlopie...)
jak nie wiele potrzeba, żeby dzień i parę najbliższych tyg spierdzielić... a właśnie odebrałem auto od modyfikacji audio (zmiana głośników, wygłuszenie drzwi, wzmacniacz...)
Uzbroiłeś się na chlejadyOBK H6 pisze: a właśnie odebrałem auto od modyfikacji audio (zmiana głośników, wygłuszenie drzwi, wzmacniacz...)
Kruszyn pisze:Uzbroiłeś się na chlejadyOBK H6 pisze: a właśnie odebrałem auto od modyfikacji audio (zmiana głośników, wygłuszenie drzwi, wzmacniacz...)
zakombinowałem i gospodarzowa dorobiła mi klucz od bramy pożarowej, także jest ok. Dojade dojade - spoko spoko - i nawet dam radę wrócić do domu teżbarbie pisze: Kazda brama da sie otworzyc bez pilota... Nie ma takich bram, co to bez pilota sie juz nie daZakombinuj tylko
Dziwny z Ciebie posiadacz Subaru. Przecież to każde dziecko wie, że gdy coś w Subaru rzęzi, czy trzeszczy to najwłaściwszym lekarstwem jest założenie głośniejszego wydechu.OBK H6 pisze:Już mnie nosiło od roku, bo fabryka rzęziła - po wyjęciu się okazało, że połowy membran nie było![]()
Podziwiam Twoją pewność siebie. (przed _Chlejadami_)OBK H6 pisze:i nawet dam radę wrócić do domu też
Oczywiście że tak ! Jak moja pilotka nie siedzi na prawym to sam musze otwieraćbarbie pisze: Kazda brama da sie otworzyc bez pilota.