Świnia chyba nie była z tego powodu radaKonto usunięte pisze:Gal pisze: na następnym spotkaniu nie dotykam się grilla
FUX jako podgrzewacz świni był całkiem sprawny w działaniu
Chlejady 2008
Re: Chlejady 2008
ale pomysł z koszulkami to trzeba uznac za jeden z lepszych jakie pojawiły sie na tym forum
,
co do swini to zjadłem kawałek i nikt nie chciał za to kasy, podejżane trochę
co do swini to zjadłem kawałek i nikt nie chciał za to kasy, podejżane trochę
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
esilon, bo to była ta co ją jarmaj wyłowił ze strumienia jak poszedł nurkować. Nie była najświeższa.

ajjj tam od razu grubo. Każdy ma prawo do chwili drzemki w cieple biwakowego ogniska.FUX pisze:Fota 31... z galerii FKesilon pisze: słyszałem, ze było grubo

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
fotek z Barbie nie wklejam na forumvibowit pisze:
remek, też ma parę fotek do podpisu.![]()
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
I to się nazywa skuteczna tresuraremek pisze:fotek z Barbie nie wklejam na forumvibowit pisze:
remek, też ma parę fotek do podpisu.![]()
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Może skonfrontujcie?

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 256 razy
- Polubione posty: 533 razy
devlin pisze: Może skonfrontujcie?
![]()
Na miejscu Remka bym nie fikał. U Barbie nawet klocki hamulcowe pylą na różowo
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
I tak sie ciesz, ze nie stanales w polowie autostrady, bo tam przez chyba 100km w ogole zadnej nie maesilon pisze:Olleo szkoda , że nie zapytałem Cie o najbliższą stację pewną jakąś,
te Twoje testy prędkości na autostradzie podniosły spalanie i musiałem lać paliwo jakiejs podejżanej nieznanej, swoja droga to ciekawe, że odległości miedzy stacjami to ca 150km
Największą przyjemność w życiu sprawia robienie tego, co zdaniem innych jest niewykonalne.
Chloru prawie chciał się zakładać, że na połowie baku w WRXie dojedzie do Warszawy.
No dobra, nie całą trasę, ale ponad 300 km chciał zrobić na tej połówce.
czarne jest piękne...
Potwierdzam...Azrael pisze:Przecież nawet dziecko wie że dolna połowa baku w Subaru to mniejsza połowa
Nawet w foresterze.
Dolce far niente 
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 256 razy
- Polubione posty: 533 razy
Do zakładania było dalekovibowit pisze: Chloru prawie chciał się zakładać, że na połowie baku w WRXie dojedzie do Warszawy.![]()
Azrael pisze: Przecież nawet dziecko wie że dolna połowa baku w Subaru to mniejsza połowa![]()
Wiesz ja nawet hamulca nie zabiłem a małemu udało się to w parę chwil
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Pstrągi tam łowiłem, nie świnie, pstrągi!Arti pisze:esilon, bo to była ta co ją jarmaj wyłowił ze strumienia jak poszedł nurkować.
Chloru pisze:devlin pisze: Może skonfrontujcie?
![]()
Na miejscu Remka bym nie fikał. U Barbie nawet klocki hamulcowe pylą na różowo
A nawet się zastanawialiśmy w tym autobusie z tyłu, czy zwariował mówiąc że nie będzie tankować. Bo zapomniałam zabrać linki na w razie czegovibowit pisze:Chloru prawie chciał się zakładać, że na połowie baku w WRXie dojedzie do Warszawy.![]()
Nie nasze auto. Trzeba było próbować.Chloru pisze:Do zakładania było daleko![]()
Hamulce są dla mięczaków. Gdy mały 5150 jedzie to inni użytkownicy dróg robią się jacyś wyjątkowo złośliwi.Chloru pisze:Wiesz ja nawet hamulca nie zabiłem a małemu udało się to w parę chwil
Swoją drogą to ciekawe, ale gdy jechaliśmy na Chlejady to ruch był większy niż podczas drogi powrotnej.
czarne jest piękne...
Uff wreszcie nabrałem sił żeby napisać coś. Wczoraj padłem jak kawka wieczorem 
Cóż Moi Kochani. Impreza przeszła moje najśmielsze oczekiwania tak pod względem frekwencji jak i pozytywnych wibracji, które ze sobą przywieźliście. Mam nadzieję, że tak źle się nie spało w Srebrnym Potoku. Hilton to nie jest, ale czy jakikolwiek hilton leży w takiej malowniczej okolicy ?
Co do organizacji - nieco przesadzacie z tymi peanami. Większość uznania należy się słusznie Mojej lepszej Połowie. Naprawdę bez niej byłoby trudniej to poogarniać jako tako.
Jeszcze raz wielkie dzięki za przybycie i wspólną zabawę. Jak odsapniecie to może zaczniemy coś kombinować z następną? Ja jestem ZA
Pozdrowienia dla wszystkich. I Wyrazy uznania za cierpliwość dla Dzielnych Ratowników Piątkowych
P.S. Okrzyk na hasło uśmiech do zdjęcia - bezcenny
Cóż Moi Kochani. Impreza przeszła moje najśmielsze oczekiwania tak pod względem frekwencji jak i pozytywnych wibracji, które ze sobą przywieźliście. Mam nadzieję, że tak źle się nie spało w Srebrnym Potoku. Hilton to nie jest, ale czy jakikolwiek hilton leży w takiej malowniczej okolicy ?
Co do organizacji - nieco przesadzacie z tymi peanami. Większość uznania należy się słusznie Mojej lepszej Połowie. Naprawdę bez niej byłoby trudniej to poogarniać jako tako.
Jeszcze raz wielkie dzięki za przybycie i wspólną zabawę. Jak odsapniecie to może zaczniemy coś kombinować z następną? Ja jestem ZA
Pozdrowienia dla wszystkich. I Wyrazy uznania za cierpliwość dla Dzielnych Ratowników Piątkowych
P.S. Okrzyk na hasło uśmiech do zdjęcia - bezcenny
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Rany, no prawie o nim zapomniałem...LouCyphre pisze:P.S. Okrzyk na hasło uśmiech do zdjęcia - bezcenny
A teraz wszyscy:
Siiiiiiiip
http://picasaweb.google.co.uk/FunkyFore ... 0246787538
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
LouCyphre pisze: Jak odsapniecie to może zaczniemy coś kombinować z następną? Ja jestem ZA
remek a czemu ty się krzywisz
to biedna wiśnia może byc niezadowolona 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Moim skromnym zdaniem termin i miejsce następnego szczytowania chlejadowego trzeba ustalić z dużym wyprzedzeniem. Wtedy jest największa szansa, że wszystkim uda się załatwić wolne/oddać dzieci do domu dziecka/rozwieść się z żonami(lub mężami)...
Co do miejsca to mi jest wszystko jedno, mogę jechać nawet i przez pół europy żeby zobaczyć wasze facjaty, zjeść kawał świni, poupalać subaraka i zalać się w trupa....
No może z tym ostatnim przesadziłem.
No może z tym ostatnim przesadziłem.