A swoją drogą mam namiary na zajefajne lotnicho w zach-pom. Zapodałem już temat zarządcy lotniska o jego użytkowanie i zobaczymy co z tego będzie. Tam jest równiutki asfalt

Jeśli przeżyjesz jazdę na moich betonowych S03 to ja w to wchodzę.barbie pisze:Kochani, ja mam na Subarbie śmietniki RE050 17/215/45 które kończą żywot w tym sezonie. Może się tylko okazać że między szkoleniem w Październiku, a rzeczywistą potrzebą założenia zimówek (pewnie w listopadzie) będę potrzebowała jeszcze mieć coś na kołach, więc mogę komuś użyczyć ten złom, ale pod warunkiem użyczenia czegoś innego na jakiś miesiąc później
Złoty interes
Edit: coś mi się cyferki pochrzaniły w wymiarach
Niedźwiedź pisze: A swoją drogą mam namiary na zajefajne lotnicho w zach-pom.
no dlatego wolneFUX pisze: W Szprotawie jest wolne duuuupne lotnisko...
z Wrocka masz niecałe 350km. Dałbyś radę. Ja tyle samo.eMTi pisze: Jeśli o mnie chodzi, to taniej mi chyba wyjdzie komplet nowych opon niż benzyna tam i z powrotem![]()
![]()
Sie rozwiń, bo nie kumam...eMTi pisze:no dlatego wolneFUX pisze: W Szprotawie jest wolne duuuupne lotnisko...
FUX pisze:Sie rozwiń, bo nie kumam...eMTi pisze:no dlatego wolneFUX pisze: W Szprotawie jest wolne duuuupne lotnisko...![]()
Se wbij Szprotawa i szukaj obok wsi, poruskiej, Wiechlice...
mmmm miodzio ten pas startowy....
Chloru pisze: Koszt od samochodu za dzień szkolenia to 300 PLN. Jak ktoś chce jeździć w sobotę i niedzielę płaci 600.
eMTi pisze: Bo na razie wiemy, że 300/dzień, ale czy będą 2 czy 1 tego nie wiemy...![]()
Chloru pisze: eMTi, może ja niewyraźnie piszę ale to czy będziesz chciał jeździć jeden czy dwa dni zależy tylko od Ciebie. W przypadku gdyby wszyscy na liście się zdecydowali cena pozostaje taka jak napisałem.
eMTi pisze: To się nie zrozumieliśmy.... Ja zrozumiałem, że dupne, czyli badziewne, stąd nie obłożone rezerwacjarmi terminów, czyli wolne
rozumiem, że to deadlineChloru pisze: Czas zbierania wpłat, stanowiących jednocześnie potwierdzenie udziału w szkoleniu - początek października czyli żeby było łatwiej piątek 2.10