Qooorva 9 lat!

Ja pier... Co za kretyn.
No to pięknieFUX pisze:stach22, ostatnio potencjalny Klient sie pochwalił, że jeździł od 2006 bez prawka, które mu zabrali za punkty.
Qooorva 9 lat!
![]()
![]()
![]()
Ja pier... Co za kretyn.
Opisałem moje obrzydzenie zachowaniem pewnego celebryty.Piter 35 pisze:Boże Stachu coś Ty tu powypisywałeś .
Żuć kamieniem jak jesteś niewinny
Nie sądzę...leon pisze:FUX, ale co ? Po zabraniu prawka przestał umieć jeździć ?
ale ja już o sądach pisałem, tak zupełnie poboczniestach22 pisze: Ehem,ale w trakcie osądzania sprawy przez sąd lub biegłych
A zanim do tego dojdzie po złapaniu delikwenta na przekroczeniu o jakieś 100 km/h jest co następuje:
1.łapy i reszta na mache
2.nóżki szeroko
3.macanko
4.ewentualnie kajdanki gdyby domniemany celebryta zamierzał dyskutować
Zachowanie policjantów również pozostawiało wiele do życzenia i rozumiem jego irytację, wygląda na to, że przyjąłby mandat gdyby został wystawiony bez komentarzy. Z jego zachowania tuż po podejściu do radiowozu wynika, że mógł przekroczyć, czy aż o tyle - chyba nigdy się nie dowiemy, wiele rzeczy się namotało.stach22 pisze: Opisałem moje obrzydzenie zachowaniem pewnego celebryty.
Tak czytałem te Twoje argumenty i teraz zrozumiałem, że Ci się Hołowczyc z kimś pomylił! Bo o to, akurat jego, naprawdę trudno oskarżyć.stach22 pisze: Opisałem moje obrzydzenie zachowaniem pewnego celebryty.
Nie przesadziłeś trochę?Piter 35 pisze:Boże Stachu coś Ty tu powypisywałeś .
Żuć kamieniem jak jesteś niewinny
Miałem nie pisać, ale skoro atakujesz mnie personalnie.l_ewy pisze:Tak czytałem te Twoje argumenty i teraz zrozumiałem, że Ci się Hołowczyc z kimś pomylił! Bo o to, akurat jego, naprawdę trudno oskarżyć.stach22 pisze: Opisałem moje obrzydzenie zachowaniem pewnego celebryty.
Miotasz się jak ryba w siatce, plujesz w innych i pieprzysz coś o łamaniu prawa, a sam zachowujesz się strażnik miejski, łapiący na radar samochód na lawecie. Sam Hołek nie zamierza i nie zamierzał się od tego uchylić. Sprawa w sądzie? Nadal jest to normalna procedura dla kogoś kto nie przyjmuje mandatu.
Weź pod uwagę że jest stroną w sprawie przeciw niemu. Policja też czasem robi z nas idiotów i w wielu przypadkach im się to niestety udaje.stach22 pisze:Żeby było jasne,mój główny zarzut do pana holka jest taki,że opowiada w wywiadach ,że jechał 90/h a samochód sportowy juz ma taki wydech,że się wszystkim zdaje że to 200.
Bezczelnie robi z nas wszystkich idiotów, a jak widać w wielu przypadkach mu się to udaje.
Zgoda,tyle że to nie jest okoliczność w łagodząca w tej sprawie a hołek z pewnością nie chciał nas pomścićpantomas pisze:Policja też czasem robi z nas idiotów i w wielu przypadkach im się to niestety udaje.
A kto wiestach22 pisze: a hołek z pewnością nie chciał nas pomścić
A docisniesz trochę na krajówce żeby to uczcić?pantomas pisze:A kto wiestach22 pisze: a hołek z pewnością nie chciał nas pomścić![]()
A jeżeli po tej sprawie - może nawet wygranej przez niego - policja nie będzie już taka szybka do wkręcania ludzi to będę mu wdzięczny.
stach22 pisze: A docisniesz trochę na krajówce żeby to uczcić?
Napisałem to,bo jestem pewien,że przy całkowitym wybieleniu holka,wszystko jedno na jakiej podstawie,wielu niestety tak postąpi.pantomas pisze:stach22 pisze: A docisniesz trochę na krajówce żeby to uczcić?chyba się jednak nie rozumiemy
nie, nie docisnę, potrafię się inaczej cieszyć
Skrzynie padały właśnie jak się jej używało. I to było podstawą do odmowy gwarancji.burat pisze: skrzynie padały co chwila w nich ,a serwis odmawiał naprawy gwarancyjnej jeśli właśnie z zapisów wynikało ,że delikwent nie użył procedury startu ale może się mylę i to jest Urban Legends
A w Subarakach od jakiegoś czasu jest ISR ...jarmaj pisze:burat pisze: To samo z wjazdem na tor. Jak GPS zarejestrował obecność na torze, to gwarancja pa pa
W Polsce nie ma precedensu - nic się nie bój.stach22 pisze: Szamot.jeśli biegli stworza precedens