Terzo koszulki czekają do odbioru . Postaram sie w poniedziałek podjechać

Może Chlejady zorganizujeszPiter 35 pisze:
Konto usunięte, wpadaj bo to tylko przy wódeczce![]()
Wiesz... Z tej kwoty 1 promil to wartość strony/ platformy. Cała reszta to consulting, outsourcing, branding, developing czyli rzeczy napewno ważne ale niepoliczalne (to nie jest paleta cegieł) czyli ciężko by było kogokolwiek posłać w kazamaty. Dla czystości wypowiedzi-FUX pisze:Ja sie nie znam, czy tanio czy drogo.
Niech się forumowi spece od IT wypowiedzą.
Wiesz... Z tej kwoty 1 promil to wartość strony/ platformy. Cała reszta to consulting, outsourcing, branding, developing czyli rzeczy napewno ważne ale niepoliczalne (to nie jest paleta cegieł) czyli ciężko by było kogokolwiek posłać w kazamaty.FUX pisze:Ja sie nie znam, czy tanio czy drogo.
Niech się forumowi spece od IT wypowiedzą.
No ale co?
Moje biegały jeśli chciały. To było dość pouczające dowiedzieć się że są ludzie mili i niemili. Widać moje mają glupich rodziców.Konto usunięte pisze:Ja mam dzieci.
I one nie biegają po ulicy zbierać cukierki.
Dlaczego?
Bo mają mądrych rodziców.
bo mówi po angielsku a nie po niemiecku.leon pisze:a w czym lepszy ?
to jeszcze raz. mi chodzi o wypieranie prawdziwego świeta przez marketing. dzieciaki biegają moje cały rok (nie po prośbie tylko dla sportu ;)). nie od świeta :)FUX pisze:euyot, dzieciaki pobiegają po ulicy, zgarną cukierki, w tym czasie nie klykaja na fejsie.
Dzieci masz, że takie masz podejście?
Walentynki toleruję, kwiatek ukochanej kupuje bez okazji.
Tos teraz przybił, jak łysy grzywą o parapet.euyot pisze: to jeszcze raz. mi chodzi o wypieranie prawdziwego świeta przez marketing.
porównujesz nie to co trzeba, pewnie dla tego nie, że chcesz zrozumieć co napisałemFUX pisze:Tos teraz przybił, jak łysy grzywą o parapet.euyot pisze: to jeszcze raz. mi chodzi o wypieranie prawdziwego świeta przez marketing.
![]()
Byłeś kiedyś 1.11 na cmentarzu?
Odnosze wrażenie, że nie.
To jest dopiero festiwal próżności, lansu, parada mody, itepe.
To raczej zadumie nie służy...
Nie wiem czy wiesz, ale w USA mówi się po angielsku, a nie po niemiecku zupełnie przez przypadek.euyot pisze:bo mówi po angielsku a nie po niemiecku.leon pisze:a w czym lepszy ?
No... totez naturalna w tym przypadku jest moja preferencja... nie sadzisz?leon pisze:Nie wiem czy wiesz, ale w USA mówi się po angielsku, a nie po niemiecku zupełnie przez przypadek.euyot pisze:bo mówi po angielsku a nie po niemiecku.leon pisze:a w czym lepszy ?
Aha.euyot pisze: porównujesz nie to co trzeba, pewnie dla tego nie, że chcesz zrozumieć co napisałem
Przaśny handel (choc nie w moim stylu) lepszy od korporacyjnego sterowania martketingowego.
euyot pisze: No... totez naturalna w tym przypadku jest moja preferencja... nie sadzisz?
Staram sie, zycie jednak ciezke jest jak sie idzie pod prad...leon pisze:euyot pisze: No... totez naturalna w tym przypadku jest moja preferencja... nie sadzisz?
sądzę, że idziesz na łatwiznę.
a wiesz co płynie z prądem ?euyot pisze:Staram sie, zycie jednak ciezke jest jak sie idzie pod prad...leon pisze:euyot pisze: No... totez naturalna w tym przypadku jest moja preferencja... nie sadzisz?
sądzę, że idziesz na łatwiznę.
FUX pisze: Byłeś kiedyś 1.11 na cmentarzu?
Odnosze wrażenie, że nie.
To jest dopiero festiwal próżności, lansu, parada mody, itepe.
To raczej zadumie nie służy...
Znaj moją litość. Tak.euyot pisze:Wraz z pradem plynie energia. O to chodzilo?
Taka jak w Mad Max 3?leon pisze:Znaj moją litość. Tak.euyot pisze:Wraz z pradem plynie energia. O to chodzilo?