Napisałam wczoraj do chłopaków PW, ale jeszcze nie przeczytali nawet...
28-11-2010 " Zaprawa przed zimą"
Re: 07-11-2010 Zaprawa przed zimą
Myślę, że ten 27/11 jest byłby ok.
Czarownica prawdę Ci powie :D
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ja odruchowo chciałem napisać, żeby Wiśnię brał. Socjolog jeden.Chloru pisze: WRC fan, cóż za paskudna sugestia. Prawie poczułem się winny tego, że nie masz auta
- acceleration
- 2 gwiazdki
- Auto: impreza,350z,106r,sc
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Termin drugiego szkolenia z cyklu " Zaprawa przed zimą" został zmieniony na bardziej sprzyjający wszystkim .
Tzn.
Pierwsze Szkolenie 07-11-2010 odbędzie się programowo zgodnie z ustaleniami.(
Drugie szkolenie odbędzie się 28-11-2010 .... i też będzie ślisko :)
Zgłoszenia tylko i wyłącznie poprzez formularz zgłoszeniowy dostępny na naszej stronie :
acceleration, wypisujesz takie kalumnie, jakgdyby ktos z Tego Forum tym sie przejął...

Dolce far niente 
No i OK. Fajnie że termin bardziej sprzyjający się znalazł
Czyli, że zapisujemy się na stronie ALSDS ale dodatkowo możemy tu sobie zrobić..... ? .... no jak to co? Listę! Żebyśmy wiedzieli kto będzie (albo i nie
)
1. Zofija - 28/11 stopień II
acceleration, ten formularz chce ode mnie strasznie dużo moich danych
Ze wsystkiego się trzeba spowiadać?
Aaaa...... nie, pytania o rozmiar stanika nie było
Czy można podać jakiekolwiek dane, żeby tylko przepuściło, czy AL chce prawdę, samą prawdę i tylko prawdę?

Czyli, że zapisujemy się na stronie ALSDS ale dodatkowo możemy tu sobie zrobić..... ? .... no jak to co? Listę! Żebyśmy wiedzieli kto będzie (albo i nie
1. Zofija - 28/11 stopień II
acceleration, ten formularz chce ode mnie strasznie dużo moich danych
Ze wsystkiego się trzeba spowiadać?
Czy można podać jakiekolwiek dane, żeby tylko przepuściło, czy AL chce prawdę, samą prawdę i tylko prawdę?
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
A są sugestie odnośnie stroju dla kobietzofija pisze: Ze wsystkiego się trzeba spowiadać?Aaaa...... nie, pytania o rozmiar stanika nie było
Czy można podać jakiekolwiek dane, żeby tylko przepuściło, czy AL chce prawdę, samą prawdę i tylko prawdę?![]()
Tak - odsłonięte kolana, żeby było za co łapać

Do kiedy trzeba się zdeklarować?
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Przecież AL zna rozmiary staników wszystkich dziewczyn z forum, więc te informacje nie są mu już potrzebne ;)zofija pisze: Ze wsystkiego się trzeba spowiadać?Aaaa...... nie, pytania o rozmiar stanika nie było
![]()
- acceleration
- 2 gwiazdki
zofija pisze: acceleration, ten formularz chce ode mnie strasznie dużo moich danych
Ze wsystkiego się trzeba spowiadać? Aaaa...... nie, pytania o rozmiar stanika nie było
Należ wszystko wypełnić
- acceleration
- 2 gwiazdki
Terminy nadsyłania zgłoszeń oraz przedpłat :liwit pisze:Do kiedy trzeba się zdeklarować?
I Edycja Szkolenia : do 05-11-2010
II Edycja Szkolenia : do 26-11-2010
- acceleration
- 2 gwiazdki
Lista uczestników I edycji "zaprawy zimowej " 07-11-2010 :
1.Pan Piotr ( subaru sti )
2.Pan Michał ( subaru impreza )
3.Pani Patrycja
4.
5.
6.
7.
8.
3.Pani Patrycja
4.
5.
6.
7.
8.
acceleration, to podałbyś jeszcze nr konta do tych wpłat 
- acceleration
- 2 gwiazdki
Jest na pierwszej stronie :) no ale mogę podać jeszcze raz :
Numer konta ALSDS:
36 1140 2004 0000 3602 6585 1880 Andrzej Lenczowski
Numer konta ALSDS:
36 1140 2004 0000 3602 6585 1880 Andrzej Lenczowski
No właśnie też zobaczyłam, tylko nie zdążyłam wyedytować posta
Dzięki :)
Dzięki :)
- acceleration
- 2 gwiazdki
- acceleration
- 2 gwiazdki
Taak :) troleje będą na przedniej osiesilon pisze:czyli porsche będzie na trolejach ?
- acceleration
- 2 gwiazdki
Aktualizacja Listy :
3.Pani Patrycja
4.
5.
6.
Lista uczestników II edycji "zaprawy zimowej" 28-11-2010 :
1.zofija
2.
3.
4.
5.
6.
3.Pani Patrycja
4.
5.
6.
Lista uczestników II edycji "zaprawy zimowej" 28-11-2010 :
1.zofija
2.
3.
4.
5.
6.
Potrzebuję garść informacji zanim się zapiszę.
O której zaczyna się szkolenie? 27 powinnam być w Warszawie, więc 28 będę jechała rano, gdyby to nie była 7 rano, to byłoby niegłupio
Czy ktoś, kto kiedykolwiek ze mną jeździł jest mi w stanie zasugerować na jaki stopień powinnam się zapisać?
Admin mówi że 2, a ja nie wiem. Prawidłowo za kierownicą chyba umiem siedzieć 
Kwestię opon letnich/zimowych to chyba omówimy bliżej terminu... czy może już wiemy że zamówiono śnieg?
O której zaczyna się szkolenie? 27 powinnam być w Warszawie, więc 28 będę jechała rano, gdyby to nie była 7 rano, to byłoby niegłupio
Czy ktoś, kto kiedykolwiek ze mną jeździł jest mi w stanie zasugerować na jaki stopień powinnam się zapisać?
Kwestię opon letnich/zimowych to chyba omówimy bliżej terminu... czy może już wiemy że zamówiono śnieg?
barbie, ostanio zaczynaliśmy ok 10.00 (zbiórka) o 10.30 zaczęliśmy jeździć.
Było nas mało, więc jeżdżenia było dużo i skończyliśmy przed zmrokiem (ok 15.00) bo mieliśmy już dość. Wcześniej jak nas było więcej to jeździliśmy do 16.00 - 16.30 (ale 28/11 to już może być ciemno o tej godzinie, więc myślę, że graniczną godziną jest zapadnięcie zmroku lub zmęczenie uczestników).
Jesli chodzi o stopień, to zależy jak się czujesz z takich kwestii jak: pozycja za kierownicą, awaryjne hamowanie, ominięcie przeszkody itd. Jeśli byłaś już kiedyś na szkoleniu z bezpiecznej jazdy, to spoko dawaj na II - i tak zaczniemy od slalomu
Jak będzie nawet bardzo zimno, ale bez śniegu, to jadę na letnich - zimówek szkoda na ten beton
Było nas mało, więc jeżdżenia było dużo i skończyliśmy przed zmrokiem (ok 15.00) bo mieliśmy już dość. Wcześniej jak nas było więcej to jeździliśmy do 16.00 - 16.30 (ale 28/11 to już może być ciemno o tej godzinie, więc myślę, że graniczną godziną jest zapadnięcie zmroku lub zmęczenie uczestników).
Jesli chodzi o stopień, to zależy jak się czujesz z takich kwestii jak: pozycja za kierownicą, awaryjne hamowanie, ominięcie przeszkody itd. Jeśli byłaś już kiedyś na szkoleniu z bezpiecznej jazdy, to spoko dawaj na II - i tak zaczniemy od slalomu
Jak będzie nawet bardzo zimno, ale bez śniegu, to jadę na letnich - zimówek szkoda na ten beton
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
my bierzemy lawetę i bus serwisowy.zofija pisze: Jak będzie nawet bardzo zimno, ale bez śniegu, to jadę na letnich - zimówek szkoda na ten beton
Nawet mamy już wyposażenie busa - klocki, butelkę Motula i garść trytytek. I zawias szutrowy - seria z Wiśni. W przyszłym tygodniu dojdzie mocno pospinana szpera - też z wiśni, bo się upiekła
Jeszcze tylko zdejmiemy z wiśni moje stare zdemolowane opony i będzie cacyremek pisze:my bierzemy lawetę i bus serwisowy.zofija pisze: Jak będzie nawet bardzo zimno, ale bez śniegu, to jadę na letnich - zimówek szkoda na ten beton
![]()
Nawet mamy już wyposażenie busa - klocki, butelkę Motula i garść trytytek. I zawias szutrowy - seria z Wiśni. W przyszłym tygodniu dojdzie mocno pospinana szpera - też z wiśni, bo się upiekła