[K] metę w Warszawie
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [K] metę w Warszawie
tutaj coś ciekawszego, do października można wyposażyć i jest opcja garażowa http://www.morizon.pl/oferta/warszawa-s ... apa&page=1
a tutaj niedrogo garaż gdzieś przy zachodnim ale trzeba dopytać dokładnie gdzie i może coś będzie w okolicy do kupienia http://dom.gratka.pl/tresc/417-3121601- ... 965c35c3,1
a tutaj niedrogo garaż gdzieś przy zachodnim ale trzeba dopytać dokładnie gdzie i może coś będzie w okolicy do kupienia http://dom.gratka.pl/tresc/417-3121601- ... 965c35c3,1
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 247 razy
- Polubione posty: 528 razy
Włodarzewska wydaje się być fajną opcją. Sprawdzić koniecznie jak daleko do WKD! Inaczej młody będzie miał kawałekz buta do autobusu (ale bez tragedii).
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Bierz !!!!!!!!!!!!!!!!!!Chloru pisze:Włodarzewska wydaje się być fajną opcją. Sprawdzić koniecznie jak daleko do WKD! Inaczej młody będzie miał kawałekz buta do autobusu (ale bez tragedii).
Będę do młodego w kapciach śmigał nawet w zimę

Naprawdę super lokalizacja i bardzo fajny kwadrat.inquiz pisze:tutaj coś ciekawszego, do października można wyposażyć i jest opcja garażowa http://www.morizon.pl/oferta/warszawa-s ... apa&page=1
Aż się dziwię, że takie mieszkanko szuka nabywcy od ubiegłego roku....

Może stan prawny jest nie taki ,zresztą plan na zdjęciach narysowany z "ręki" ... 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Z tymi rurami na wierzchu???Лукашэнка pisze:Naprawdę super lokalizacja i bardzo fajny kwadrat.inquiz pisze:tutaj coś ciekawszego, do października można wyposażyć i jest opcja garażowa http://www.morizon.pl/oferta/warszawa-s ... apa&page=1
Aż się dziwię, że takie mieszkanko szuka nabywcy od ubiegłego roku....

No weź przestań....
FUX, no przecież rury zakryjesz , a jak inaczej wyprowadzasz
Pokaż fotki.

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
to parter więc popyt mniejszy. ale 50 metrów ogródka na studencką imprezę w sam raz. co do rur to wygląda na łazienkę więc da się zabudować wanną czy meblami.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
W dodatku chyba zakłóca działanie telefonii komórkowej, bo nie sposób się dodzwonić. A naprawdę chcieliśmy, mimo ostrzeżen i zastrzeżeńrrosiak pisze: piękny słup SN, którego przy dobrym wychyleniu się, można dotknąć ręką

Лукашэнка pisze: super lokalizacja i bardzo fajny kwadrat.
inquiz pisze: tutaj coś ciekawszego, do października można wyposażyć
Dzięki Wam, dobrzy ludzie... ale, odpukać, są jednak perełki na rynku. A mówiąc dokładniej, zanim się pojawią to znikają. Jedną właśnie, odpukać, zniknęlimChloru pisze: Włodarzewska wydaje się być fajną opcją. Sprawdzić koniecznie jak daleko do WKD! Inaczej młody będzie miał kawałekz buta do autobusu (ale bez tragedii).

Szczegóły wkrótce

Powiem tylko, że gdy przyjechałem na miejsce, pod budynkiem stała Carrera - i to byl dobry znak

Kruszyn pisze:FUX, no przecież rury zakryjesz , a jak inaczej wyprowadzaszPokaż fotki.
A dlaczego ja mam dewastować ściany i wkuwać się z rurami do wewnątrz? Za 8600pln?

To powinno być wszystko schowane; pytanie, dlaczego nie jest? Ja zostawiałem tylko końcówki rur kanalizacyjnych i główki tych od wody.
Tam powinna być ściana 24cm, gdyż tak wynika z przepisów p.poż. Działówka 12cm i spokojnie się fi 60 do umywalki mieści o wodzie i c.o. do kaloryfera nie wspominając

To jest miejsce na kibelek i umywalkę . Ta długa szara rura jest przeznaczona do pralki . Wszystko da się zabudować .FUX pisze:Kruszyn pisze:FUX, no przecież rury zakryjesz , a jak inaczej wyprowadzaszPokaż fotki.
A dlaczego ja mam dewastować ściany i wkuwać się z rurami do wewnątrz? Za 8600pln?![]()
![]()
To powinno być wszystko schowane; pytanie, dlaczego nie jest? Ja zostawiałem tylko końcówki rur kanalizacyjnych i główki tych od wody.
Tam powinna być ściana 24cm, gdyż tak wynika z przepisów p.poż. Działówka 12cm i spokojnie się fi 60 do umywalki mieści o wodzie i c.o. do kaloryfera nie wspominając
Włodarzewska ma z 1,5 km i na jednym końcu jest Grójecka a na drogim WKD .
To jest przy samym parku i będzie miał w niedzielę blisko do kościoła

Kubik1, ja wiem, że można, tylko dlaczego kasując takie pieniądze odwala się taką lipę... 

FUX, Schowanie tego kosztuje nic w porównaniu do kosztów całości . Zostawili tak zapewne , aby nabywca sobie sam zaaranżował pomieszczenie . Dla Ciebie to błąd a dla mnie to dobrze , bo ustawiłbym sobie "meble" w-g moich potrzeb . Jeden woli pralkę FRANIĘ , drugi AMICĘ a następny ładowana od góry . Masz szansę zamontować umywalkę dużą albo z niej zrezygnować bo wolisz zęby myć nad wanną . Jeszcze inny nie wyobraża sobie mieć w domu wannę bo woli prysznic . Ja tymi rurami bym sobie głowy nie zawracał . Za te pieniądze można nawet wymagać glazury a przyjdzie klient co mu ta glazura tandetna się wyda . Dostajesz stan surowy i tak należy traktować .
WiS pisze: Jedną właśnie, odpukać, zniknęlim

gratulacje

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
FUX pisze: Kubik1, ja wiem, że można, tylko dlaczego kasując takie pieniądze odwala się taką lipę...![]()
Bez dwóch zdań, lipa jest straszliwa. Jeśli to jest rura do pralki, to powinna chyba mieć mniejszą średnicę i wtedy bez kłopotu mieści się pod tynkiem.
wygląda na to że ściana jest żelbetowa ( skoro to parter a budynek ma garaz podziemny to duże prawdopodobieństwo) i konstruktor nie godził sie na osłabianie przez prucieKonto usunięte pisze: Bez dwóch zdań, lipa jest straszliwa

zaletą marketigową " dowoloność aranżacji prze klienta"

chowanie tego to nic przy kosztach wykończenia łazienkiKubik1 pisze: Schowanie tego kosztuje nic w porównaniu do kosztów całości
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
no to gratulacje. na szczegóły czekamy a wątek zacznie żyć własnym życiem w tym czasie.WiS pisze: Jedną właśnie, odpukać, zniknęlim![]()
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- WiS
- 6 gwiazdek
Mówiłem, że jak co, to ja nie mam kłopotu z szybkimi decyzjamiesilon pisze: szybko poszło, naprawde

W skrócie: Wierzbno, czyli zaciszna, zielona enklawka z bardzo dobrą komunikacją (blisko do metra i wszelkich innych środkow komunikacji, a Politechnika osiagalna z buta). Sporo sklepów i sklepików, punktów usługowych, knajpa, bazarek, sexshop... Niewysoki blok z cegły z lat 50., wszystko zadbane i odnowione, z zewnątrz i wewnątrz, mieszkanko w miarę przestronne (25 m.kw.),czyste, gotowe do wprowadzenia (wraz z całym wyposażeniem i meblami na wymiar, do dokupienia tylko jakieś spanie, pralka i lampka nocna). Piwnica plus spory schowek-komórka. I to wszystko za cenę w akceptowalnych granicach, oczywiście.inquiz pisze: na szczegóły czekamy
Miejsca garażowe do wynajęcia dostępne w pobliżu.
Krótko mówiąc: "szukajcie, a znajdziecie"

Fakt, że różni dobrzy aniołowie czuwali i dopomogli

Za wszystkie gratulacje - z serca dziękuję, a mam wrażenie, że jest czego gratulować. Do wczorajszego wieczora nie przypuszczałem, że takie cuda się zdarzają.

Dzieki też za wszelkie rady, komentarze i podpowiedzi - każda w jakiś sposób pomogła zblizyć się do dobrej decyzji

PS. A, co jeszcze istotne - dość blisko do sklepu ze zdrową żywnością niejakiego Kruszyna

Ostatnio zmieniony 1 sie 2012, o 12:08 przez WiS, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Brawo, gratulacje
To teraz poprosimy jakieś fotki, plany, żeby dopełnieniu wątku stało się zadość. Poka to cudo

To teraz poprosimy jakieś fotki, plany, żeby dopełnieniu wątku stało się zadość. Poka to cudo
Strzelnicę budowaliśmy w podziemiach WARSZAWIANKI ale nie wiem czy dostali zezwolenie ale basen zapewne jestvibowit pisze:WiS, strzelnica sportowa też jest tuż obok.

- WiS
- 6 gwiazdek
No cóż, trzeba będzie koniecznieKonto usunięte pisze: fotki, plany, żeby dopełnieniu wątku stało się zadość.

Fotki dopiero po uprzatnięciu przez dotychczasową właścicielkę jej róznych szpejów i drobiazgów, natomiast plan proszę bardzo, za chwile..
Zdecydowanie łatwiej było uzyskać wewnątrzrodzinny konsensus co do potrzeby zakupuSo What! pisze: Łatwiej jednak kupić mieszkanie, niż Subaru

vibowit pisze: strzelnica sportowa też jest tuż obok.
Co do strzelectwa, to Krzysztof dotychczas wykazywał przede wszystkim skłonności do strzelania sety pod golonkęKubik1 pisze: basen zapewne jest

Będziecie się w takim razie mijać - chociaż zdaje się, że K. ma minimalnie bliżej na stację Racławicka.vibowit pisze: Ja na stacji Wierzbno wsiadam zwykle do metra.
Ostatnio zmieniony 1 sie 2012, o 18:15 przez WiS, łącznie zmieniany 1 raz.