Kaśka wygląda z grubsza jak krzyżówka owczarka podhalańskiego z krową rasy górskiej.
Gal pisze: Jak będziesz miał nogę w gipsie, to pogadamy...![]()
mały 5150 pisze: w dzisiejszych czasach człowiek musi sobie coś zrobić żeby mieć chwilę wolnego czasu.
mały 5150 pisze: Szkoda, że w dzisiejszych czasach człowiek musi sobie coś zrobić żeby mieć chwilę wolnego czasu
Śliczna ta KaśkaGal pisze: Kaśka wygląda z grubsza jak krzyżówka owczarka podhalańskiego z krową rasy górskiej.
zmień psa na takiego, na ktorym sięszczotka nie połamie....Gal pisze: Czy ktoś wie, gdzie można kupić zgrzebło do czesania psa
Dawaj mu żarcie U SĄSIADA!gruby pisze:Dawaj mu zarcie. Bedzie robil u sasiada.vibowit pisze:Ja pragnę nieśmiało zauważyć, że mimo bardzo pouczającej dysputy TEN kot dalej sra mi w obejście.![]()
g.
Dziękuję w imieniu Kaśki. Jak jej to przeczytałem to się chyba zarumieniła.Doxa pisze:Śliczna ta KaśkaGal pisze: Kaśka wygląda z grubsza jak krzyżówka owczarka podhalańskiego z krową rasy górskiej..
Dzięki raz jeszcze!Doxa pisze: Gal, do wyczesania takiej sierści nie ma nic lepszego jak trymer hakowy. Np. taki : http://www.groomer.com.pl/produkt.php?prod_id=5633 . Cena co prawda konkret, ale warto. Firma Mars jest jedną z najlepszych firm produkujących sprzęt do profesjonalnej pielęgnacji zwierząt. Ja już niczym innym nie wyczesuję swoich pupilków
Gal pisze:Dziękuję w imieniu Kaśki. Jak jej to przeczytałem to się chyba zarumieniła.
Nie. Ten który rozczesuje i rozcina skołtunioną sierść to filcak. Ten nie ma z nim nic wspólnego :).Gal pisze: Co to jest ten "trymer" - to rozczesuje i przycina jednocześnie?
Bea, niekoniecznieBea pisze: Trymowanie stosuje sie u ras szorstkowłosych. Kaśka mi na taką nie wyglada :) Słiczna jest .
Nie mogę się z Tobą zgodzićBea pisze: możesz wytrymować prawie każdego psa tylko, ze sierść przestaje byc miekka
Jejku..., to chyba jakaś epidemia. Dzisiaj na stacji benzynowej wskoczył mi do samochodu młodziutki foksterierKonto usunięte pisze:Rodzina nam się powiększyła. Jest już biały pies, teraz przybłąkał się czarny mały kocur. Następuje podział terytorium
Nie rozumiem, Twojego psa ? Bedąc u Ciebie wpadł pod koła samochodu ?FUX pisze:Mi kiedys jakiś skurwysyn psa na parkingu zostawił![]()
Byl u nas ca. 10 lat. Skończył pod kolami samochodu....