Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
eee... to jest chyba fake.... tuż po skoku wygląda, jak by puścili filmik od tyłu.. woda bardzo dziwnie się tam bełta... poza tym coś mi się wierzyć nie chce, że koleś skacząc z takiej wysokości na nogi, do tak płytkiego basenu wyszedł z tego cało....
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze:eee... to jest chyba fake.... tuż po skoku wygląda, jak by puścili filmik od tyłu.. woda bardzo dziwnie się tam bełta... poza tym coś mi się wierzyć nie chce, że koleś skacząc z takiej wysokości na nogi, do tak płytkiego basenu wyszedł z tego cało....
jak był pijany, a na to wygląda, to niekoniecznie,
pozatym nogi mu sie kładły tuż przed wodą, więc myślę, że wiele wiele więcej szczęścia niż rozumu
wg mnie ten basen to fake..... pomijajac fakt nawalenia itp (a wg mnie to wszystko bylo specjalnie tak zrobione, zeby na takie wygladalo, zeby byc prawdziwe).... a ten jump do basenu, to ta sama historia wg mnie
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Sekretarka postanowiła wyczyścić klawiaturę, kiedy jej podsunąłem pomysł wymiany na nowej, bo to przecież żaden koszt, to stwierdziła, że bardzo lubi swoją klawiaturę i czyści ją już nie po raz pierwszy
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller -
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
rrosiak pisze:
Sekretarka postanowiła wyczyścić klawiaturę, kiedy jej podsunąłem pomysł wymiany na nowej, bo to przecież żaden koszt, to stwierdziła, że bardzo lubi swoją klawiaturę i czyści ją już nie po raz pierwszy
a podstawkę pod kubek ile rady wymieniałeś
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
eMTi pisze:
Teraz wszyscy będziemy się Ciebie pytać o poradę
A co Ty taki zdziwiony Przecież wiadomo ,ze Wurc wie więcej o samochodach a w szczególności o Subarakach niż google
nie no stary, nie o to mi chodziło.. To to każdy wie, że w tych tematach WURC jest kozak... Będziemy się teraz pytać o WSZYSTKO Np. o wpływ zorzy polarnej na popęd seksualny pingwinów czy o rozmiar stopy pantofelka
WRC fan pisze:Ja też czyszczę swoją klawiaturę co jakiś czas, mimo, że mam taką za 30 złotych
Strasznie nie lubię nowych, "niewyrobionych" klawiatur.
Mi sie teskni za starymi, ciezkimi, klikajacymi klawiaturami. Teraz robia sam nowoczesny badziew. Myszki to samo. Nie moga zrobic myszki, ktora cos wazy?