Link: http://www.youtube.com/watch?v=I7CzBwhI ... r_embedded
ale moim zdaniem jest bajecznie i ekologicznie na dodatek zero spalin pod dachem

Ale do settopa trzeba i tak dwa druty zrzucić, co by mieć działający PVR i możliwość oglądania wszystkich kanałów.vibowit pisze: A wiesz, że radio oraz TV naziemna "lecą" w zupełnie innych częstotliwościach i spokojnie można tą samą żyłą puścić TV sat + radio + tv naziemną?
dziekuję, kolejny pkt dla mnie ( w takiej wewnątrzdomowej dyskusji na temat korzystania z garażu na dodatek lekko zagłębionego z przymusuArno pisze: Ale latem - wojna o podjazd nie garaz.
Najlepsza rzecz na swiecie to rozwiazanie skandynawskie - auta na worze i elektryczna grzalka do slinika. Szyby nie zapuszczone, silni ciepluski, zapala bez bólu...
A najlepsze polaczenie tego z zadaszeniem.
e tam, kable miętka rzecz, jedyny "prawdziwy" dylemat przy przebudowie to za przeproszeniem g. które ani poziomo ani pod górke płynac samo nie chce a pompki do tegoż w domu bym nie chciał, nawet z rozdrabnianiemArno pisze: Muszę dom chyba zrebudować.
ale ze względu na śnieg, nagrzewania auta latem itd czy tak wogóle o miejsce na "męskie sprawy" chodzi ?vibowit pisze: Strasznie żałuję, że mam garaż jednostanowiskowy.
o własnie te dzisiejsze potrzeby mnie interesują a właściwie różne opinie i patrzenie na wydawałoby sie banalne sprawy domowevibowit pisze: kiedyś robiło się to inaczej i inne były potrzeby.
O to, że auto które stoi "pod chmurką" latem jest przegrzane, w zimie jest w nim za zimno i trzeba skrobać szyby. Poza tym brudzi się bez sensu.esilon pisze:ale ze względu na śnieg, nagrzewania auta latem itd czy tak wogóle o miejsce na "męskie sprawy" chodzi ?vibowit pisze:Strasznie żałuję, że mam garaż jednostanowiskowy.
j33mbo pisze: esilon, jak sobie kupisz już tą turbawkę, to pewnie też odkryjesz żyłkę mechanika
rób garaż 2 stanowiskowy
Co, szkoda Ci kasy na prąd do siłownika?esilon pisze:Vibek tylko mi tu zaburza plan tą swoją szczera chęcią wjeżdżania dwoma do garażu
FUX pisze: wrzuć jakieś foty..
nie nie,na tyle to dam radęvibowit pisze: Co, szkoda Ci kasy na prąd do siłownika?
w 99,99% zawsze wjeżdżam do garażu, powody identyczne jak wyżej podał vibovit przy czym garaż jest częśćią domu i nie trzeba deptać więcej niż 3,4 metrów do wejścia do domu; dla mniejszego autka zrobiłem szopę jakieś 12 metrów od wejścia i parkujemy tam tylko zimą przy dużych mrozach i śniegachesilon pisze: no to pytanie do posiadaczy: czy korzystacie na codzień z garaży ?; w sensie: wracam z pracy i za 2h gdzies pewnikiem będzie wyjazd albo i nie,
gdzie parkujecie auto, na tzw podjeździe czy zawsze (bo jest pilocik i pyk) pod dach ?
No przecież chce trzecievibowit pisze: a jaka jest przewaga wiaty nad garażem, skoro już ma garaż na 2 auta?
Jeżeli nie zrobisz fundamentów, to możesz stawiać. Z linią zabudowy nie ma nic wspolnego, choć sugerowałbym rozpatrzyć ją na zgłoszeniu.esilon pisze: mogę zadaszyć przed garażem i tak pewnie będzie jak juz bede bogaty ale pełnowartościowej wiaty nie zrobie bo linia zabudowy nieprzekraczalna jest
FUX pisze: Jeżeli nie zrobisz fundamentów, to możesz stawiać. Z linią zabudowy nie ma nic wspolnego, choć sugerowałbym rozpatrzyć ją na zgłoszeniu
Ważne, że jaestem zadowolony...Konto usunięte pisze:FUX, a żona z kuchni zadowolona? Bo kuchnia wygląda na maleństwo.
... jest wtedy, kiedy wykopiesz dol i wlejesz do niego beton!esilon pisze: "trwale związane z gruntem"