jest okazja to zapytam

Ale u mnie zderzak kosztuje tyle co dwa zderzaki Chlora i jeszcze trzeba go pomalować ;)esilon pisze: hardkorowców wczoraj nie było
Może i nie, ale wiesz, zgodnie z powiedzeniem że ,,małpie brzytwę...''. To ja wolę nie sprawdzać, czy mnie jakaś wredna zaspa nie zaatakuje, jak będę czuł na plecach chlorowy oddech ;)esilon pisze: ky, ale urywanie zderzaków nie było obowiązkowe![]()
Konto usunięte pisze: ale weź to potem wytłumacz kapo
No no, chyba rejestracja jest jednoznaczna :)esilon pisze: nie przypuszczałem że to Ty
jest okazja to zapytamczym sie kierowałes zamawiając tablice indywidualne ( w cenie 3 czujników temp.
), nazwa firmy, lansik czy cos innego ?
To nie jesteś wirtualnym, internetowym bytem? Programem? Ciągiem zer i jedynek przemierzającym sieć?ky pisze: Jakby był pierwszy z drugim, to bym się przejechał
radxcell pisze: No no, chyba rejestracja jest jednoznaczna :)
to się nazwywa świadoma racjonalizacja nieracjonalnych posunięćradxcell pisze: 10 lat = 100 zł rocznie),
To ja też przyjadęesilon pisze:
ky, zapisz się na nastepne szkolenie to zobaczymy czy jesteś prawdziwy![]()
Chlor ponoć widział, ale pewnie był wtedy pijany ;>esilon pisze: jarmaj, dobre, czy ktoś wogóle widział ky![]()
A skąd ja wezmę papierową torbę na głowę? ;>So What! pisze: To ja też przyjadę![]()
Rufjanie, tu masz pierwszy i z drugim i z trzecimky pisze:Jakby był pierwszy z drugim, to bym się przejechał, bo ostatnio u AL-a byłem ze dwa lata temu...