A jak z wprowadzaniem tekstów w tym czymś? Pseudoklawiatura? Jakieś grafitti?eMTi pisze: dużo bardziej poręczny,
r.
A jak z wprowadzaniem tekstów w tym czymś? Pseudoklawiatura? Jakieś grafitti?eMTi pisze: dużo bardziej poręczny,
eMTi pisze: i wygodniej korzysta z systemu, który od podstaw był pod dotyk napisany...
Pamiętam że na alle... sprzedawali dobre miejsca w tej słynnej kolejce, i były ofertyKonto usunięte pisze: No, ale masz za nią mniej punktów, bo nie stałeś po nią przez całą noc w kolejce![]()
no i o tym mówię... prawda jest taka, że jak chcesz wygodnie wklepać np. maila, to zmieniasz położenie obudowy i korzystasz z hardware'owej klawy, czyli znowu masz na ten moment raczej mniej wygodnego laptopa, niż tablet. A jak chcesz wklepywać na ekranie, to musisz się męczyć rysikiem, co jest mało wygodne, nie mówiąc już o wygodzie używania multidotyku i gestów.. Tak więc podczas wieczornego leżenia na sofie przed telewizorem i buszowania od czasu do czasu w necie itp wg mnie dużo wygodniej będzie korzystać z iPada...inquiz pisze: jest to tablet czyli można zarówno rysikiem jak i klawiaturą jak stryjenka woli
dlatego podkreśliłem, że iPad jest uzupełnieniem, a nie zamiennikiem laptopa... Na miejscu kogoś, kto ma tylko np. pc, a chce kupić lapka i zastanawia się, czy brać tego HP czy iPada, wziąłbym zdecydowanie HP albo coś podobnego..inquiz pisze: to można miec normalny pakiet biurowy i pracowac
no to akurat iPad ma wbudowane (w wersji s GSM)inquiz pisze: okładasz moduł GSM i kartę SIM
nie zapominaj, że to jest tak naprawdę OS X, więc nie dla iPhona, tylko dla komputerów, więc został tylko dostosowany do telefonu, a potem iPada... A za tydzień (choć dla iPada ciut później) wchodzi OS 4.0, który między innymi będzie miał multitasking, więc już się to wszystko robi bardziej zjadliwe (wreszcie!)..Konto usunięte pisze: Mówisz o systemie, który był napisany dla iphone'a?
Konto usunięte pisze:Mówisz o systemie, który był napisany dla iphone'a?eMTi pisze: i wygodniej korzysta z systemu, który od podstaw był pod dotyk napisany...
To się zdecyduj, czy był pisany od podstaw "pod dotyk", czy był pisany dla komputerów?eMTi pisze:nie zapominaj, że to jest tak naprawdę OS X, więc nie dla iPhona, tylko dla komputerów, więc został tylko dostosowany do telefonu, a potem iPada...
W 1000000000000% się zgadzam... są królami marketingu... Różnie rzeczy można i iPadzie powiedzieć, ale na pewno nie to, że jest przełomowyremek pisze: Jedno trzeba im przyznać - kity o przełomowości umieją żenić, aż miło
remek pisze: Steve przez ileś lat siedział i myślał co by tu przełomowego zrobić, na miarę stulecia - i wymyślił
Nie, zwracają koszty wymiany pod warunkiem odbycia specjalnego szkoleniaky pisze:A wymieniają ten zasięg odpłatnie, pomimo udzielonej na sprzęt gwarancji? ;)))
r.
Nie trzymac za antene to jedno, a wsadzic antene tam gdzie trzyma telefon polowa populacji to drugie.eMTi pisze: fakt, odpowiedź steve'a debilna, ale z tym trzymaniem to nie do końca taka bzdura, bo praktycznie w instrukcji do większości telefonów jest punkt mówiący o tym, jak nie powinno się trzymać telefonu, aby nie zasłaniać anteny i nie pogarszać zasięgu..
Tak, wychowali sobie wyznawców, a nie klientów. Też używam macbooka i muszę przyznać, że mac os x to faktycznie przemyślany, stabilny i wygodny dla zwykłego użytkownika system. Ale mojego blacberry w życiu bym na ajfona nie zamienił. Ipada też bym nie kupił, a ipoda nie mam, bo brzydzę się ituneseMTi pisze: W 1000000000000% się zgadzam... są królami marketingu...
Hmmm. Ja używałem iPoda z linuxem i jakoś się dało bez iTunes. Nawet rockboxa można na tych starszych zainstalować.Paul_78 pisze:a ipoda nie mam, bo brzydzę się itunes
a ja nie zamieniłbym iP na nic innegoPaul_78 pisze: Ale mojego blacberry w życiu bym na ajfona nie zamienił
Linuxem też się brzydzęvibowit pisze:Hmmm. Ja używałem iPoda z linuxem i jakoś się dało bez iTunes. Nawet rockboxa można na tych starszych zainstalować.Paul_78 pisze:a ipoda nie mam, bo brzydzę się itunes
eMTi pisze: a telefon (z mobilnym netem i obsługą maila) jest również moim narzędziem pracy.
Racja. Nie ma to jak Solaris.Paul_78 pisze:Linuxem też się brzydzę
ooo. to już wyszła jakaś poprwaka do siódemki?vibowit pisze: Racja. Nie ma to jak Solaris.