a były odpowiadał? Jeździło, szybko, nie psuło się - się oko przymykało.So What! pisze:danikl, bardziej mi chodzi o to, że aktualny trend stylistyczny Subaru mi nie odpowiada
Ten ze zdjęcia w każdym razie mi odpowiada.Arno pisze:
a były odpowiadał? Jeździło, szybko, nie psuło się - się oko przymykało.
Ale gregski podał kwotę, a nie cene jednostkową.Arno pisze:gregski placi 50 euro za trzy osoby a ja place 370 pln za dwie osoby.
Zgoda całkowita.danikl pisze:So What!, jeśli chodzi o Legacy/Obk zgadzam się, paskuda z zewnątrz jak i w środku, ale w XV i nowym Forku już jest zdecydowanie lepiej.
Na Chlejadach pewnie będziesz miał lekko zaburzoną percepcję, więc może przywiozę Ci jakieś zdjęcie np. z I KomuniiWiS pisze: , mamy dziwnie zbieżny gust... muszę się na Chlejadach bliżej przyjrzeć Twojej żonie
Tiaaa, i wmówisz mi, ze żona to to czarne z białym kołnierzykiem i w firancedanikl pisze: pewnie będziesz miał lekko zaburzoną percepcję, więc może przywiozę Ci jakieś zdjęcie np. z I Komunii
No nie kolor skóry ciężko będzie zmienić... chociaż ponoć to kwestia ilości spożytego alkoholuWiS pisze:
ze żona to to czarne z białym kołnierzykiem
danikl pisze: kolor skóry ciężko będzie zmienić
ja z atypowych rzeczy, mam w piwnicy osuszacz powietrza - odwrócona lodówka, chodzi cały czas. Latem dwie lodówki. Suszarka do prania, ale jak jesteśmy we dwoje to pranie raz na tydzień 2x. Gotujemy coraz mniej, gasimy światło.FUX pisze:gregski, mamy nawyk gaszenia światła i urządzeń, których nie używamy.
Acha. Najczęściej z ekstrasów jest włączony expres do kawy. Od 6-7 do 20. To jest około 50 zeta za dwa miechy.