WiS, dodaj to pliz do posta z dojazdem, coooo?

Gal pisze: tym razem nie dojadę,
Dostanie czosnku we wszystkim, co będzie na stole, i szlus. Przeżyje.Gal pisze: towarzystwo pogrypowe,
Dido pisze: powinniśmy dojechać trochę wcześniej niż o 23
Ja bym Wam jednak naprawdę radził wziąć tego drugiego Forka ze stada - w nocy będzie zdrowy mróz, więc rano, w nieszczelnym aucie, będziecie szyby od środka skrobać...Dido pisze: nas wywieje przez folię w tylnym oknie
A wyobrażasz sobie skrobanie folii?WiS pisze:Ja bym Wam jednak naprawdę radził wziąć tego drugiego Forka ze stada - w nocy będzie zdrowy mróz, więc rano, w nieszczelnym aucie, będziecie szyby od środka skrobać...
liwit pisze: gregski, kocha to poczeka.
O której chcesz... Szkolenie na lotnisku zaczynają się o 9. (czyli jazdy - zapewne - 10.30), biba w Bazie około 16.gregski pisze: o ktorej mam jutro byc
Są różne koncepcje, pewnie będziemy się umawiać dziś przy kolacji. Generalnym Inspektorem Do Spraw jest kol. Esilon.gregski pisze: co robia faceci w czasie szkolenia Pan?
PWgregski pisze: jakis numer tel. do siebie
No co, dawno go nie było, nadrabia...So What! pisze: gregski spamerze jeden
gootek pisze: Dido,
między Raszynem a Jankami skęćcie w ulicę Sokołowską (w kierunku Pęcic), i za jakies pół kilometra po prawej stronie zobaczycie szyld "szyby samochodowe". Tam goście wytną wam za parę złotych szybę z pleksy 2mm i przykleją ją mocną taśma do karoserii. To też prowizorka, ale o niebo solidniejsza niż jakaś folia...
No, to jest argument, przyznajęKonto usunięte pisze: Dido jeździ nim zwyczajnie na codzień. Niech opanuje dobrze to auto.
Moim zdanie racja.Konto usunięte pisze: WiS upieramy się przy wolnym ssaku, bo Dido jeździ nim zwyczajnie na codzień. Niech opanuje dobrze to auto.
Gal pisze: Jak weźmiecie XT, to będzie uczyła się samochodu, a nie jeżdżenia.
cfaniaczek...esilon pisze: wezmą XT ale jak se kupią XT![]()
Gal pisze: cfaniaczek...
Nie pozostaje mi w tej chwili nic innego jak życzyć Wam dobrej zabawy i jeszcze lepszego upalania, a ja muszę skorzystać z rady Gala, bo franca nie dość że trzyma, to jeszcze co raz mocniej zaciska swe pazury... Będę żarł czosnek za Wasze zdrowie :)WiS pisze: Niemniej, byłbym wdzięczny za dalsze komunikaty zdrowotne i ewentualną decyzję, a przede wszystkim - to zdrowia życzę
I póki co, zostawiam Cię na listach, jak byłeś. Ku pokrzepieniu serc i dusz![]()
Otwórz szeroko okno...ky pisze: Będę żarł czosnek za Wasze zdrowie :)
Wszyscy dotarliesilon pisze: Team VibowitVagen już
Team Stado Foresterów w okolicach Radomia
...i sypie, sypiegootek pisze: czy faktycznie coś tam w nocy posypało?
ky pisze: franca nie dość że trzyma, to jeszcze co raz mocniej zaciska swe pazury...